Boli ste cez sviatky so svokrami?
dievčata pochvalte sa,boli ste na sviatky so svokrami?prežili ste to?
Bola som, prezila som a dokonca aj svokra to prezila.
ja sa s mojou našťastie nestretavam
V pohode 😊
Prečo by sme to nemali prežiť? Tvoja svokra je možno šťaštnejšia než ty, že sa nestretávate.
Ja som so svojou svokrou každý deň.A žijeme,obe.
Ja som bola s ňou včera a aj dnes. A napriek tomu, že mám xyz veci, ktoré mi niekedy lezú na nervy, tak som za to rada. Je to žena, ktorá porodila a vychovala môjho muža a ja som si ho vybrala, takže evidentne dobre. 😅
Boli sme včera. Mám úžasnú svokru a ďakujem Bohu za ňu. Vždy sa na svokrovcov úprimne teším.
Bola ,jasne prezila som , v pohode vecer
Boli sme na stedru veceru a dnes sme tu opat. Dokonca muz so synom sli prec a ja som tu s dcerou. Kecame,vyjedame,pozerame tv
@koniarova aj ja tak
Este stale sme a sme tu uz od 21.12. 🙂 ale kedze ja k svojej svokre chodim rada a som za svokrovcov neskutocne vdacna, tak otazku prezitia tu nik neriesi
Áno a bolo to ku podivu veľmi dobre. Dobre sme si pokecali a nasmiali sa.
@zuzanockamt to je mozne
Išli sme k nim ako každý rok 24.12. Poobede a pri stedrovecernom stole nás bolo 9 aj s mojou mamou a boli to pekne vianoce ako každý rok už 8. Rok 😉
Áno jasne. Prečo nie ?!🤨
My sme prežili, aj keď bola zima, keď sme jej zapalovali sviecku na hrobe
... svokra mi umrela pred rokmi, ale so mnou,ako svokrou bol zaťko vyše týždňa a nechcelo sa mu ísť veru od nás 😄.. myslím, že prežil bez ujmy na zdraví 😂
Nechcem rypat, ale ak to niektora neprezila, myslis, ze sem napise? 🤣
Výborne boli, perfektný obed, hromada darčekov aj kokáče a pomaranče domov nám nabalila. 🤷🏼♀️
Áno bola som aj včera aj dnes a v pohode. Dnes sa mi nechcelo moc, ale skôr preto že som chcela doma pozerať rozprávky 😂 ale to zas oslavoval pradedko takže sa patrilo ísť aj dnes
@galganka coooo a ty sa tomu tešíš? Neberieš to od nej, že si neschopná pre svoju rodinu napísať a kúpiť pomaranče. S takou svokrou by som hneď prerušila kontakt
@galganka malo tam byt napiect a nie napisat
Jasne, manzel travil sviatky so svokrou a nechcelo sa mu domov ani po tyzdni. Ma tu navarene, napecene, postarane o deti, fullservis, kazdy vecer rodinny program v sirsom kruhu. A so svokrou si rozumeju si. Asi aj viac, ako s vlastnou mamou...
A aj kebyze si o svokre myslim hocico, nikdy by mi nenapadlo postavit takto prihluplu otazku.
Bola som a prezila som 🤣 moja svokra ma svoje muchy a je zvlastna povaha,ale tak pekne sa ku mne ani vlastna mama nesprava. Da nam za krabicu kolacov,nanosi nam ovocie,tolkokrat jej vravim,ze si nema robit starosti,no ona nam vzdy nieco donesie.
@marhulka13 hej, teším. A už sa neviem dočkať, kedy tam zase zanesieme to najcennejšie, čo doma máme. Všetky tri ks detí, nech sa vyjašia. A možno k nim pribalíme aj jej obľúbenú čokoládu. 😉
@galganka dúfam, že jej pribalis aj zoznam, co môže a nemôže s deťmi robiť, nieže im dá o 5 gramov viac cukru. To už je trestný cin

môj manžel bol so svojou svokrou a prežil 😉