icon

Boli ste cez sviatky so svokrami?

26. dec 2024

dievčata pochvalte sa,boli ste na sviatky so svokrami?prežili ste to?

Strana
z2
jajo1
26. dec 2024

môj manžel bol so svojou svokrou a prežil 😉

dskjhfdlkdjhl
26. dec 2024

Bola som, prezila som a dokonca aj svokra to prezila.

autor
26. dec 2024

ja sa s mojou našťastie nestretavam

jaroslav8
Odpoveď bola odstránená
kvadrinkaaa
26. dec 2024

V pohode 😊

zuzanockamt
26. dec 2024

Prečo by sme to nemali prežiť? Tvoja svokra je možno šťaštnejšia než ty, že sa nestretávate.

doriiis
26. dec 2024

Ja som so svojou svokrou každý deň.A žijeme,obe.

basullinka
26. dec 2024

Ja som bola s ňou včera a aj dnes. A napriek tomu, že mám xyz veci, ktoré mi niekedy lezú na nervy, tak som za to rada. Je to žena, ktorá porodila a vychovala môjho muža a ja som si ho vybrala, takže evidentne dobre. 😅

koniarova
26. dec 2024

Boli sme včera. Mám úžasnú svokru a ďakujem Bohu za ňu. Vždy sa na svokrovcov úprimne teším.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
ivik4
26. dec 2024

Bola ,jasne prezila som , v pohode vecer

petulda333
26. dec 2024

Boli sme na stedru veceru a dnes sme tu opat. Dokonca muz so synom sli prec a ja som tu s dcerou. Kecame,vyjedame,pozerame tv

petulda333
26. dec 2024

@koniarova aj ja tak

petamich
26. dec 2024

Este stale sme a sme tu uz od 21.12. 🙂 ale kedze ja k svojej svokre chodim rada a som za svokrovcov neskutocne vdacna, tak otazku prezitia tu nik neriesi

lucia13022023
26. dec 2024

Áno a bolo to ku podivu veľmi dobre. Dobre sme si pokecali a nasmiali sa.

autor
26. dec 2024

@zuzanockamt to je mozne

13uzivatelka11
26. dec 2024

Išli sme k nim ako každý rok 24.12. Poobede a pri stedrovecernom stole nás bolo 9 aj s mojou mamou a boli to pekne vianoce ako každý rok už 8. Rok 😉

sisska96
26. dec 2024

Áno jasne. Prečo nie ?!🤨

marhulka13
26. dec 2024

My sme prežili, aj keď bola zima, keď sme jej zapalovali sviecku na hrobe

miskakyska
26. dec 2024

... svokra mi umrela pred rokmi, ale so mnou,ako svokrou bol zaťko vyše týždňa a nechcelo sa mu ísť veru od nás 😄.. myslím, že prežil bez ujmy na zdraví 😂

sissy27
26. dec 2024

Nechcem rypat, ale ak to niektora neprezila, myslis, ze sem napise? 🤣

teki1
26. dec 2024

@sissy27 Napíše jej svokra.🤣

galganka
26. dec 2024

Výborne boli, perfektný obed, hromada darčekov aj kokáče a pomaranče domov nám nabalila. 🤷🏼‍♀️

1mina
26. dec 2024

Áno bola som aj včera aj dnes a v pohode. Dnes sa mi nechcelo moc, ale skôr preto že som chcela doma pozerať rozprávky 😂 ale to zas oslavoval pradedko takže sa patrilo ísť aj dnes

marhulka13
26. dec 2024

@galganka coooo a ty sa tomu tešíš? Neberieš to od nej, že si neschopná pre svoju rodinu napísať a kúpiť pomaranče. S takou svokrou by som hneď prerušila kontakt

marhulka13
26. dec 2024

@galganka malo tam byt napiect a nie napisat

colsami
26. dec 2024

Jasne, manzel travil sviatky so svokrou a nechcelo sa mu domov ani po tyzdni. Ma tu navarene, napecene, postarane o deti, fullservis, kazdy vecer rodinny program v sirsom kruhu. A so svokrou si rozumeju si. Asi aj viac, ako s vlastnou mamou...

A aj kebyze si o svokre myslim hocico, nikdy by mi nenapadlo postavit takto prihluplu otazku.

marca12
26. dec 2024

Bola som a prezila som 🤣 moja svokra ma svoje muchy a je zvlastna povaha,ale tak pekne sa ku mne ani vlastna mama nesprava. Da nam za krabicu kolacov,nanosi nam ovocie,tolkokrat jej vravim,ze si nema robit starosti,no ona nam vzdy nieco donesie.

galganka
26. dec 2024

@marhulka13 hej, teším. A už sa neviem dočkať, kedy tam zase zanesieme to najcennejšie, čo doma máme. Všetky tri ks detí, nech sa vyjašia. A možno k nim pribalíme aj jej obľúbenú čokoládu. 😉

marhulka13
26. dec 2024

@galganka dúfam, že jej pribalis aj zoznam, co môže a nemôže s deťmi robiť, nieže im dá o 5 gramov viac cukru. To už je trestný cin

Strana
z2