Bozkávala som sa so zadaným. Čo ďalej?
Ahojte asi ma tu všetky ukameňujete, ale spoznala som chalana (30r) s ktorým si nejaký čas píšem, veľmi si rozumieme no je zadaný už 10r v piatok som sa s ním opila, bozkávali sme sa a mali sme spolu aj niečo viac on hovorí, že v tom vzťahu nieje šťastný a aj to na ňom vidno..povedal, že to chce ukončiť, pretože s priateľkou sú viac menej už len ako spolubývajúci a celkom mám výčitky, že sme spolu niečo mali..ale veľmi sa mi páči aj ja jemu, stále máme o čom a pod..myslíte, že si nemusím z toho robiť ťažkú hlavu? 😪
A co musi na sto percent vediet? Ze budes nahrada za nu? To asi nechces
Pocitaj s tým, že to čo spravil jej s tebou, spraví aj tebe.
Na to jeho správanie nie je ospravedlnenie ani na tvoje. Bolo by mi blbo
Ja stále nechápem prečo niektoré ženy sadnú na lep takýmto klamárom, ktorý ich chce len na jedno, keby žije zle, tak si vyrieši vzťah jeden až potom ide do iného, títo smutní králici vedia čo robia a chudák žena doma ani netuší aký je s ňou v jej náručí nešťastný, sama si povedz, že či budeš šťastná s chlapom ktorý podviedol manželku, len aby si raz ty nebola tá s ktorou bude pred inou nešťastný a bude sa chcieť rozísť , hoc budete spolu šťastní, ruky preč od zadaných, kedy to už niektoré pochopíte, nerobte iným ženám to, čoby ste samé vo vzťahu zažiť nechceli

@majlo1234 Ja som sa ho pýtala prečo ten vzťah neskončil už dávnejšie keďže je to medzi nimi také aké to je a on, že nevie prečo ja mu na to, že tak ju musíš stále ľúbiť potom na to mi povedal, že tam city nie sú, no majú spoločný byt a aby to s ňou ukončil musí na 100% vedieť čo a ako..však frajerka mu bola na diskotéke a on doma a že takto to chodí skoro stále u nich poslednú dobu 🤷🏻♀️ no a sú len ako spolubývajúci, ževraj ani spolu nespávajú..písal jej sms či prišla v poriadku do Prahy na to mu odpísala nech sa nestará, takže takto nejak no