icon

Bozkávanie po rokoch: Ako riešiť zmenu?

14. jan 2025

Možno je to hlúpe, ale chcem vedieť aj názor tretej strany. :D
Totiž s frajerom sme sa nikdy extra nebozkávali.. keď už áno tak to bolo fakt vášnivé. Ale po rokoch.. neviem bozkávanie s ním je iné.. už ani ústa neotvára.. ani jazyk nepoužíva.. neviem je to len také muckanie. Príde mi to strašne zvláštne a neviem čo si mám o tom myslieť.

jeltica
14. jan 2025

po kolkych rokoch? a kolko rokov mate vy? lebo aj toto mozno celkom zavazi. neviem my s muzom sa normalne tiez len tak muckame a bozkavanie si nechavame na ine chvilky i ked aj tam je toho po menej, no je to skor z mojej strany.

lija22
14. jan 2025

moja tretia strana hovori, ze jeho to proste nebavi hento oblizovanie. A patrim do jeho timu 🙂

tina1549
14. jan 2025

každý je iný :D môj priateľ tiež nie je na nejaké olizovačky aj pri sexe by si vystačil bez ale mňa to vie rozohniť keď ma tak riadne vášnivo pobozká a preto to robí :D takže treba sa s ním skúsiť o tom porozprávať

mantilka
14. jan 2025

Rozhovor....vztah vydrží len ked si udržíte otvorenosti...áno aj o takýchto veciach. Pochval ho, ako sa ti to páčilo predtým a chýba ti to a opýtaj sa prečo?

tamtamka26
14. jan 2025

ani môj to veru nemusí, príde mi to ako také školácke pusinkovanie sa...

danica2711
14. jan 2025

no, ani my nevieme, čo si máme myslieť o tvojom frajerovi... čo tak prozprávať sa o tom s ním?

januska12323
14. jan 2025

Ústa máš aj na rozprávanie tak ich použi. Napríklad mňa tiež vylizovanie dutín už nebaví, iba keď sa to fakt hodí.