Bozkávanie po rokoch: Ako riešiť zmenu?
Možno je to hlúpe, ale chcem vedieť aj názor tretej strany. :D
Totiž s frajerom sme sa nikdy extra nebozkávali.. keď už áno tak to bolo fakt vášnivé. Ale po rokoch.. neviem bozkávanie s ním je iné.. už ani ústa neotvára.. ani jazyk nepoužíva.. neviem je to len také muckanie. Príde mi to strašne zvláštne a neviem čo si mám o tom myslieť.
moja tretia strana hovori, ze jeho to proste nebavi hento oblizovanie. A patrim do jeho timu 🙂
každý je iný :D môj priateľ tiež nie je na nejaké olizovačky aj pri sexe by si vystačil bez ale mňa to vie rozohniť keď ma tak riadne vášnivo pobozká a preto to robí :D takže treba sa s ním skúsiť o tom porozprávať
Rozhovor....vztah vydrží len ked si udržíte otvorenosti...áno aj o takýchto veciach. Pochval ho, ako sa ti to páčilo predtým a chýba ti to a opýtaj sa prečo?
ani môj to veru nemusí, príde mi to ako také školácke pusinkovanie sa...
no, ani my nevieme, čo si máme myslieť o tvojom frajerovi... čo tak prozprávať sa o tom s ním?
Ústa máš aj na rozprávanie tak ich použi. Napríklad mňa tiež vylizovanie dutín už nebaví, iba keď sa to fakt hodí.

po kolkych rokoch? a kolko rokov mate vy? lebo aj toto mozno celkom zavazi. neviem my s muzom sa normalne tiez len tak muckame a bozkavanie si nechavame na ine chvilky i ked aj tam je toho po menej, no je to skor z mojej strany.