icon

Čo si myslieť o netradičnom správaní pri bozkávaní?

Včera o 16:44

Keby vam pri bozkavani z celej sily fukol do ust, napil sa vody a z ust do ust vam ju vylial, alebo mu poviete, ze sa vam nepaci, ked vam chodi jazykom po dasnach a zuboch a on to po case znova zopakuje, jeho ospravedlnenia su, ze mu z vas harasi, lebo ste malo spolu a ze by vam neublizil, ze to len neodhadol, a podobne.

Strana
z2
chocolatebox
Včera o 16:47

😂😂😂 no ja mam dosť dnes

anonym_c0141e
Včera o 16:49

🍿

anonym_403652
Včera o 16:50

Dvaja pubertiaci

autor
Včera o 16:52
@anonym_403652

Dvaja pubertiaci

@anonym_403652 Ja mu take veci nerobim. A on ma 38

januska12323
Včera o 16:54

38 iq? On aj ty?

tanyan

Mentálny vek 38 určite nie. Pri takom správaní by sa dalo takmer zvažovať či to nie je IQ.
A pomyslela by som si, že takémuto už nedám žiadnu ďalšiu šancu na takéto správanie voči mne.

autor
@januska12323

38 iq? On aj ty?

@januska12323 Preco ma urazas?

crazy_cat_lady
Včera o 16:55

🤦 ze sa mentalne zasekol na urovni 15 rocneho

autor
Včera o 16:55
@tanyan

Mentálny vek 38 určite nie. Pri takom správaní by sa dalo takmer zvažovať či to nie je IQ.
A pomyslela by som si, že takémuto už nedám žiadnu ďalšiu šancu na takéto správanie voči mne.

@tanyan Ved ja som mu povedala, ze sa sprava ako pubertiak, a on si z toho nic nerobi. Aj take hlupe krcmove vtipky. Inak je fajn, ale toto spravanie mi zacina prekazat. A ako keby nerespekt.

autor
Včera o 16:56
@crazy_cat_lady

🤦 ze sa mentalne zasekol na urovni 15 rocneho

@crazy_cat_lady Raz som sa zahanbila, isli okolo ludia on sa chytil za tvar, a ze bojim bojim. Ozaj neviem co si mam o nom mysliet.

anonym_3b95b9
Včera o 16:58

Posli chmula do ri*i. Nemas za co.

alizea
Včera o 16:59

A čo je snáď jediný na svete ??? Alebo ti niekto káže byť s ním ?? Veď sa naňho vykašli a nájdi si niekoho iného.

anonym_b56e31
Včera o 17:00

No a to je začiatok, že ta nerešpektuje a čo ešte neodola ...
Toto by som si veľmi rýchlo vydiskutovala a ak by ajtak nebral ma do úvahy,tak by to skončilo

autor
Včera o 17:01
@alizea

A čo je snáď jediný na svete ??? Alebo ti niekto káže byť s ním ?? Veď sa naňho vykašli a nájdi si niekoho iného.

@alizea Nie, nie je. Som uz starsia a mam za sebou 2 nevydarene vztahy. Dlho mi trvalo vobec zacat randit. Nadobudla som city a teraz ma tym spravanim ako keby odradzal. Pritom tvrdi, ze ma velmi lubi. Ale mam z neho zvlastny pocit. Ako keby za kazdu cenu niekoho chcel, lebo na neho mama tlaci, nech uz sa usadi. Nastastie byva sam.

autor
Včera o 17:02
@anonym_b56e31

No a to je začiatok, že ta nerešpektuje a čo ešte neodola ...
Toto by som si veľmi rýchlo vydiskutovala a ak by ajtak nebral ma do úvahy,tak by to skončilo

@anonym_b56e31 Presne z toho mam obavy, uz sa raz stala aj taka vec, ze mi sposobil bolest, vraj - neodhadol. Vzdy sa ospravedlni. No ja cuvam.

chocolatebox
Včera o 17:03

Nie si ta co (nielen) sem píše pravidelne o tom istom detinskom sedlakovi, len vždy jemne upraví detaily?

autor
Včera o 17:06
@chocolatebox

Nie si ta co (nielen) sem píše pravidelne o tom istom detinskom sedlakovi, len vždy jemne upraví detaily?

@chocolatebox Nie je sedlak. Pochadza z mesta. Oblieka sa slusne a pracuje v korporate, ani nechodi po lokaloch a nepije.

chocolatebox
Včera o 17:08
@anonym_autor

@chocolatebox Nie je sedlak. Pochadza z mesta. Oblieka sa slusne a pracuje v korporate, ani nechodi po lokaloch a nepije.

@anonym_autor ale správaním je sedlak určite. No neviem, podľa mňa si to ty a tým pádom nemá zmysel reagovať lebo z vás dvoch nie je normálny nikto.
Ak to predsalen nie si ty, tak toez pouvažuj o odborníkovi, ked sa musis cudzích žien pýtať ze co mas robiť 🫠

autor
Včera o 17:12
@chocolatebox

@anonym_autor ale správaním je sedlak určite. No neviem, podľa mňa si to ty a tým pádom nemá zmysel reagovať lebo z vás dvoch nie je normálny nikto.
Ak to predsalen nie si ty, tak toez pouvažuj o odborníkovi, ked sa musis cudzích žien pýtať ze co mas robiť 🫠

@chocolatebox Dakujem za radu. Naozaj hodnotne. Pisu sem stovky zien, tak pribeh moze byt podobny a posielat ma k odbornikovi, co mu poviem? Ze sa citim pri partnerovi niekedy ako jeho kamarat, lebo sa sprava detinsky? Ved ma vysmeje. Na co je potom verejne forum, ale ved dobre.

anonym_705254
Včera o 17:19
@anonym_autor

@chocolatebox Dakujem za radu. Naozaj hodnotne. Pisu sem stovky zien, tak pribeh moze byt podobny a posielat ma k odbornikovi, co mu poviem? Ze sa citim pri partnerovi niekedy ako jeho kamarat, lebo sa sprava detinsky? Ved ma vysmeje. Na co je potom verejne forum, ale ved dobre.

@anonym_autor veď ma pravdu. Nie je v poriadku, aby ti partner opakovane robil veci, ktoré sú tí nepríjemné.

sense
Včera o 17:21

Správaním je sedlák. Takého by poslala niekam do teplých krajín.

anonym_fdf797
Včera o 17:22

dost nechutny typek

anonym_dcc8fd
Včera o 17:23

Vieš čo, obávam sa, že toto sa bude časom zhoršovať. A podľa popisu, by som si fakt myslela, že nie je celkom mentálne v poriadku. Už teraz sa ti to nezdá, vieš si predstaviť, čo bude robiť postupom času?

why_not
Včera o 17:23

@anonym_autor dogrcala by som sa, prepáč

earlgrey
Včera o 17:25

koľko rokov máš ty?

anonym_fed9b4
Včera o 17:25

@anonym_autor cim viac o nom pises, tym viac sa zamyslam, ze co ta pri nom vlastne drzi. Vsak co koment to vacsia perla. Este keby mal 17 tak by mozno chcel byt zaujimavy aj ked uz dost stary na take infantilne spravanie, ale ked je starsi ako 30 tak je to magor. Tiez nechapem, ze ty sama si neprisla na to co mas robit a potrebujes sa spytat na MK co by sme si mysleli. No mysleli by sme si, ze tento pripad pre doktora treba obchadzat na daleko. Vo vlastnom zaujme. Jedine, ze by bol sakra bohaty alebo, ako napisal klasik MK, mal zlatu cicinu tak potom naozaj treba len vydrzat, lebo sa to oplati

chocolatebox
Včera o 17:26
@anonym_autor

@anonym_autor dvakrát si to nevyvrátila takze si to ty. STOVKY žien ti pravidelne tu, na fb a neviem kde vsade píšu ze ten chlap je sedlak a ty sa mas dať liečiť, lebo si nim ROKY posadnuta. Vyhľadať odborníka nie je hanba, tak sprav to pre seba konečne, lebo toto zúfalstvo co tu predvádzaš … 😬 máj sa rada, nemrhaj časom.

crazy_cat_lady
Včera o 17:31
@anonym_autor

@crazy_cat_lady Raz som sa zahanbila, isli okolo ludia on sa chytil za tvar, a ze bojim bojim. Ozaj neviem co si mam o nom mysliet.

@anonym_autor 🚩🚩 posli ho do riti. Vsak nie je jediny na svete. A radsej sama, ako s takymto nevyzretym chmulom

earlgrey
Včera o 17:32
@crazy_cat_lady

@anonym_autor 🚩🚩 posli ho do riti. Vsak nie je jediny na svete. A radsej sama, ako s takymto nevyzretym chmulom

@crazy_cat_lady ale ona ho predsa ľúbi 🤷‍♀️

guudy
Včera o 17:33

@anonym_autor 🚩🚩🚩 od tohto mozes spolahlivo cakat len jedno. Ze na vasej svadbe ti strci ksicht do torty. Je to primitiv dokazujuci ti uz teraz, ze si menej a nema voci tebe respekt ani uctu. Poslat naspat do obehu.

Strana
z2