Bratislavský zaletník alebo povedať známej, že ju partner podvádza?
Ten príbeh je o ľuďoch, ktorých poznám z takého širšieho okolia.
Viete, keď žijete v takej malej dedine ako je tá naša Bratislava, je fakt ťažké niečo tajiť resp. viesť double life - hlavne keď každý druhý človek pozná toho ďalšieho cez niekoho, koho poznáte aj vy… a tak to pokračuje tento kolotoč.
Mám jednu známu, ktorá má takého partnera (už je otcom jej dieťaťa), ktorý je riadny zaletník, až je to ťažké si predstaviť, ako zvládal všetko a všetkých naraz. Asi by mal mať naozaj vynikajúce multitasking skills, ked’ toto všetko stíha, popri práci a ďalšom dieťati, ktoré má s inou ženou🙂
Podvádzal známu dokonca aj počas tehotenstva - pár ľudí z okolia o tom uź vedelo, ale vtedy jej to nikto nemal odvahu povedať, najmä keď bola tehotná.
Takže okrem toho, že mal stálu milenku, sa zároveň snažil baliť aj ďalšie ženy - a to všetko, kým ho doma čakala tehotná priateľka.
Takže vlastne, rozmýšľam, či by som nejako nemala povedať svojej známej o tomto všetkom? Už ste niekedy počuli o niečom takom? Lebo toto je fakt silná káva.
Ak je to iba známa a nie nejaká bližšia kamarátka, tak to nerieš, nemiešaj sa do toho zbytočne.
Ako jej to chceš povedať ? Pozves ju na kávu a rovno do očí jej to povieš?? Potom budeš len ty ta najhoršia. Raz na to príde sama. Nestaraj sa do toho.
Ja by som jej to povedala, chúďa žena stráca najlepšie roky života s takýmto blbcom......
Normálne by som jej napísala správu z nového FB účtu, nech už naloží s informáciami ako uzná za vhodné.
Môjho známeho podvádzala žena, normálne som mu to napísala. Bol mi extrémne vďačný....
Možno ona niečo tuší ale nevie sa dopátrať k pravde. Podľa mňa by hej to trebalo povedať. Koľkokrát by som bola ja rada keby ma niekto varoval alebo upozornil.
@laskomil nemala by si sa vôbec do toho starať...
Aká je šanca, že o takom záletníkovi nevie pravdu? Mizerná...ak nie je úplne hlúpa, tak ako si sa dopočula ty, určite sa dopočula aj ona...má peniaze? ten chlap?
@laskomil do cudzich veci ta nic nie je. Ja poznam pomerne vela parov, o ktorych viem, ze ich muz podvadza. Ale ja nebudem ta, co im rozbije manzelstvo. Pravdupovediac si myslim, ze o tom aj vedia, ale sa rozhodli to akceptovat a byt spolu kvoli detom.
@laskomil do cudzich veci ta nic nie je. Ja poznam pomerne vela parov, o ktorych viem, ze ich muz podvadza. Ale ja nebudem ta, co im rozbije manzelstvo. Pravdupovediac si myslim, ze o tom aj vedia, ale sa rozhodli to akceptovat a byt spolu kvoli detom.
@strawberry0797 hm, nerozumiem, prečo by si Ty rozbíjala manželstvo? To nedáva absolútne zmysel. Rozbíja ho predsa ten neverník. Neverný je dobrovoľne, nie z donútenia. Ja by som chcela vedieť, že žijem s niekým, kto nestojí za to, aby som to mohla ukončiť. Niekedy ozaj celé okolie vie a dotyčná netuší.
@strawberry0797 hm, nerozumiem, prečo by si Ty rozbíjala manželstvo? To nedáva absolútne zmysel. Rozbíja ho predsa ten neverník. Neverný je dobrovoľne, nie z donútenia. Ja by som chcela vedieť, že žijem s niekým, kto nestojí za to, aby som to mohla ukončiť. Niekedy ozaj celé okolie vie a dotyčná netuší.
@janulka1802 netuší… no, a keď nie iba tuší ale aj vie?
@laskomil Dobrej kamoske by som to povedala, znamej uz asi nie. Navyse predpokladam, ze zije na tej istej dedine a tusi to.
Možno to aj sama vie a ostava s nim aj napriek tomu. Takých žien sú nie tisíce, ale možno aj milióny.
@laskomil toto je veľmi tenký ľad. Sú ženy, ktoré by to chceli vedieť! A ešte sa môže aj uraziť, že si jej to skôr nepovedala a o to dlhšie strácala čas s takým magorom..
Lenže potom sú tu ženy, ktoré dobrovoľne žijú v sladkej nevedomosti, alebo dokonca také, ktoré o hentom vedia a sú ticho, lebo sú citovo alebo finančne závislé na tom partnerovi... A prezradiť niečo také tým dosiahneš akurát nenávisť k poslovi - tebe.
Polož si otázku, aký typ je táto tvoja známa a podla toho sa zariaď.
Tak všetci okolo nej to viete , len ona nie ...no to určite . Nestaraj sa do toho ! Je to známa , nie najlepšia kamoška .
Nehas, čo ťa nepáli.
Keď ťa to veľmi trápi,napíš jej nejakým spôsobom ale uved mena žien s ktorými bol neverny, aby si to mohla overiť. Lebo neuverí tomu keď napíšeš všeobecne.
Má právo to vedieť a či mu odpustí, alebo nie to je už na nej.
Áno sú dva typy žien, tie ktoré to chcú vedieť a tie ktoré sú blbé nič viac nič menej, akože povedala by som jej to a už ako sa rozhodne tak sa rozhodne, myslím si, že je to fér nestracat svoj život, ktorý máme len jeden s takým chlapom, aj keď väčšina tu píše nechaj tak, asi by chceli byť vedome klamaneé smutné čo uz
Tazka situácia, ale možno by som zvolila taktiku kontaktovat jej muza z fake uctu napriklad na fb a presne napisat, že vieš, že podvádza zenu a keď s tým bude dalej pokracovat, posles jej priame dokazy. Ja som mala kolegyňu, ktorej muž ju podvádzal, dokonca si spravil dieťa s milenkou (úplne nechutny ryšavý skriatok, o ktorého by človek ani bicykel neoprel. Veľa ludi to vedelo, ona z toho vysla ako uplna chudera. Dalsi pripad bol otec mojej kamaratky, tiež si spravil lavobocka, všetci to vedeli, nikto to tej zene nepovedal, až kým sa o to nepostarala milenka. Podľa mna má podvádzana právo to vediet, oveľa horsie je, keď ju budú všetci za chrbtom lutovat.
Moja kolegyna tak doplatila na takeho zaletnika co mal rozrobenych viacero. Mali spolu dve deti. Nakazil ju hpv. Nakoniec umrela na rakovinu krcka maternice. Dlhy neprijemny pribeh. Ja by som jej to asi skusila povedat.
Napis jej to ako anonym. Ak o tom vie, nebude to pre ňu novinka a nebude vedieť že si to ty písala, nebude sa pred tebou citit hlupo. Ak o tom nevie, je fér aby sa to dozvedela čo ma doma a s kym stráca najlepšie roky. Mne sa hnusia ľudia ktorí niečo take vedia a pichajú hlavy do piesku. Ako sa budeš citit keď sa to prevalí a dozvie sa kto všetko o tom vedel a nič nepovedal?
Ja si myslím, žeby to mala vedieť. Zažila som to v rodine ako dieťa a najviac ma iritovalo to, ako všetci o tom vedeli a strkali hlavu do piesku, lebo ich sa to netýka. A dotyčný bol na koni, lebo podľa svojho presvedčenia on mohol všetko, nikto mu nič nepovedal. A partnerka si nepomohla, ju deptal, ona si to všetko odniesla, bola tá najhoršia, doslova sa psychicky a fyzicky na nej obsahoval a kde hľadala pomoc, tak sa jej otočili chrbtom. Ich to nezaujíma, sa ich to netýka a je to vec iba ich dvoch. Bolo to na dedine dávnejšie, nejaká osveta, krízové centrá neboli taká samozrejmosť, internet v domácnostiach prakticky neexistoval. A najväčšie klišé rodina aby ostala pokope. Ako môže silou ostať pokope niečo, čo nefunguje? A takýmto štýlom v tom dobrovoľne/ nedobrovoľne trpeli všetci. Aktuálne: chladné a vlažné vzťahy v tej rodine fungujú doteraz a decká z toho partnerského nesúžitia majú v dospelosti problémy v partnerských vzťahoch a určitú traumu a následky. Skutočne na čo to je dobré. Lebo je to správne? Alebo Kresťanské?
@laskomil ja by som jej to povedala. Nech s takým nestráca čas.
Mna zaujima, co na to jeho stala milenka s druhym dietatom, ci o niecom vie. Ostatne rozrobene baby bud netusia, alebo sa citia ako hviezdy, ze taky zaletnik ma o ne zaujem.
Ja by som asi sla za tym zaletnikom a opytala sa, preco nici zivot zenam, kedy dospeje.
Asi by som to dala vediet aj znamej, aj tej milenke. Tu ide nielen o ich zivot, ale aj o zivot ich deti. Taktiez o sirenie pohlavnych chorob. Ja som sa dozvedela o pohlavnej chorobe u gynekologicky na vyrocie sobasa. Odpustila som mu, aj tak som o necely polrok podala navrh na rozvod, neveru som v nej nespomenula
Moja kolegyna tak doplatila na takeho zaletnika co mal rozrobenych viacero. Mali spolu dve deti. Nakazil ju hpv. Nakoniec umrela na rakovinu krcka maternice. Dlhy neprijemny pribeh. Ja by som jej to asi skusila povedat.
@pralinka25 och, to je strasne
Po precitani komentov to urcite daj vediet, aj ked anonymne obom mamam deti. Ako s tym nalozia, je to ich vec. Je aj moznost, ,e sa budu hanbit, zruti sa im svet. Alebo budu chladne, vypicitave. Sledovala by som, ci maju oporu v niekom - kamaratka, rodina....

a čo jej ako povieš? hlavne ak je to len taká známa že nie kamoška najlepšia… a asi ani to neviem či je dobré sa do toho starať…