icon

Bratislavský zaletník alebo povedať známej, že ju partner podvádza?

laskomil
24. apr 2025

Ten príbeh je o ľuďoch, ktorých poznám z takého širšieho okolia.
Viete, keď žijete v takej malej dedine ako je tá naša Bratislava, je fakt ťažké niečo tajiť resp. viesť double life - hlavne keď každý druhý človek pozná toho ďalšieho cez niekoho, koho poznáte aj vy… a tak to pokračuje tento kolotoč.
Mám jednu známu, ktorá má takého partnera (už je otcom jej dieťaťa), ktorý je riadny zaletník, až je to ťažké si predstaviť, ako zvládal všetko a všetkých naraz. Asi by mal mať naozaj vynikajúce multitasking skills, ked’ toto všetko stíha, popri práci a ďalšom dieťati, ktoré má s inou ženou🙂
Podvádzal známu dokonca aj počas tehotenstva - pár ľudí z okolia o tom uź vedelo, ale vtedy jej to nikto nemal odvahu povedať, najmä keď bola tehotná.
Takže okrem toho, že mal stálu milenku, sa zároveň snažil baliť aj ďalšie ženy - a to všetko, kým ho doma čakala tehotná priateľka.

Takže vlastne, rozmýšľam, či by som nejako nemala povedať svojej známej o tomto všetkom? Už ste niekedy počuli o niečom takom? Lebo toto je fakt silná káva.

Strana
z2
clementisa
26. apr 2025

Môj názor neriešiť to je to ich problém časom nato príde sama

monika988
26. apr 2025

Časom môže byť neskoro ,čo môžeš urobiť teraz neodkladaj
Za mňa povedz ,ja som mala tiež muža zaletnika ale bola som blbá a naivná a áno stále som mala problem tam dole až keď mi gynekológ povedal ze prečo!
No a podvádzal ma kade tade a veľmi nepríjemné a ešte sa ku mne choval ako k handre a 2 deti
Dlho som sa z toho liečila,
Takže za mňa povedz jedna sa hlavne aj o fyzické a psychické zdravie a ved ona vyjde z toho ta nevinná tak co,už mu musí niekto stiahnuť ego
Ci ona ho ma stále čakať doma aby bolo navarene ,upratané a pod.
Iba jej podaj info nenapadne a uvidí sa

laskomil
autor
26. apr 2025
@eva8

Mna zaujima, co na to jeho stala milenka s druhym dietatom, ci o niecom vie. Ostatne rozrobene baby bud netusia, alebo sa citia ako hviezdy, ze taky zaletnik ma o ne zaujem.

Ja by som asi sla za tym zaletnikom a opytala sa, preco nici zivot zenam, kedy dospeje.
Asi by som to dala vediet aj znamej, aj tej milenke. Tu ide nielen o ich zivot, ale aj o zivot ich deti. Taktiez o sirenie pohlavnych chorob. Ja som sa dozvedela o pohlavnej chorobe u gynekologicky na vyrocie sobasa. Odpustila som mu, aj tak som o necely polrok podala navrh na rozvod, neveru som v nej nespomenula

Ďakujem vám všetkým za názory. @eva8, milenka s ním nemá decko. Mal už svoje prvé dieťa, keď začal chodiť s mojou známou. Stále ju podvádzal, aj keď čakala ich prvé bábo. Neviem, či tá jeho stála milenka a tie ostatné rozrobené baby o niečom tušia - a hlavne, či vôbec vedia jedna o druhej.

prdeelka
26. apr 2025

Povedz vždy je lepšie vyčistiť vzduch

kristinka92
26. apr 2025
@laskomil

Ďakujem vám všetkým za názory. @eva8, milenka s ním nemá decko. Mal už svoje prvé dieťa, keď začal chodiť s mojou známou. Stále ju podvádzal, aj keď čakala ich prvé bábo. Neviem, či tá jeho stála milenka a tie ostatné rozrobené baby o niečom tušia - a hlavne, či vôbec vedia jedna o druhej.

@laskomil Ako som písala, určite im to napis, hoci aj ako anonym, ale napis! Majú právo to vedieť, a hoci všetci o tom vedia a za chrbtom ju (ich) ľutujú, oni skutočne nemusia mat ani tusenia- veď všetci zbabelo mlcia! Napis im, to ako sa s tým ony vysporiadajú a rozhodnu sa, bude ich rozhodnutie, ale majú právo to vedieť. Možno sa im uľaví, že sa ho zbavili, možno aj tušia že im zahyba, ale “potrebuju na to dokaz” a ak je vychcany a všetko maže? Možno im ešte pomôžeš urobiť správne rozhodnutie…

kadika123
26. apr 2025

@laskomil ano pocula,sama som toho zivy priklad,no bohuzial nevedela som,ze on ma priatelku dlhu dobu..bola som s nim vyse 2 rokov a velmi som ho milovala.,.Ked som sa dozvedela,ze ma doma 4mesacne dieta,zrutil sa mi svet..Samozrejme on zaprel aj ju a aj dieta 😏 a klamal,ze je to loz..
Zistila som si kto je ta zena,napisala som jej vsetko,samozrejme aj s dokazmi,no zostala s nim doteraz.Je to zena s vysokoskolskym vzdelanim z dobre situovanej rodiny,no jednoducha,hlupa a bez akejkolvek sebaucty k sebe samej(este chcela ona somnou bojovat o nho tym,ze mi pisala o nom klamstva,a stvala ho proti mne,no proste chora hlava tiez🙈) no su spolu...ci stastni,to uz neviem..
Nie kazda zena je ako tato tu spominana-hlupa a bez stipky sebaucty..
Takze ano prosim povedz jej to🙏,mozno jej tym prevratis zivot na ruby,no nie,neznicis im ty tym manzelstvo..jediny kto tu nici manzelstvo je ten hajzlik bezcharakterny,ktory ju nemiluje.Mozno to ona vie,a tvari a na stastnu rodinku,ale mozno nema ani paru s kym zije..Myslim,ze si zasluzi vediet pravdu,je dost smutne a zle,ze on z nej robi chuderu tak ju nerob aspon ty z nej,kedze vies ako sa veci maju..A ako sa uz rozhodne ona, bude len na nej..
Drzim palce nech sa spravne rozhodnes 🍀☺️

maranco
26. apr 2025

Je to podobné ako efekt prizerajúceho sa alebo efekt apatického svedka.
Ide o psychologický fenomén, pri ktorom ľudia v skupine nezasiahnu v núdzovej situácii, pretože predpokladajú, že niekto iný pomôže. Čím viac ľudí je prítomných, tým menšia je pravdepodobnosť, že niekto zasiahne, pretože každý očakáva, že iniciatívu prevezme niekto iný.

Takže tie odpovede nehas čo ťa nepáli, iste o tom už vie, povedali jej to druhý, ty vyjdeš z toho najhoršie sú rovnaké, že sa spoliehajú že to urobí/urobil niekto iný a oni nebudú nič robiť.
Potom sa neverníkovi ľahšie utajuje nevera keď ho prakticky ostatný mlčaním "kryjú".

https://www.interez.sk/blog/efekt-apatickeho-sv...

andrea2667
26. apr 2025

Ja by som to povedala jemu a jeho obetiam.

Strana
z2