Budia vás muži v týždni kvôli raňajkám?
Ale nie,ze vam ich urobili ale ze rabajky mate urobit muzom. Nepride vam to zvlastne?
Nie, nikdy. Po prvé, neraňajkuje. Po druhé, vstáva prvý, takže urobí deťom čaj a raňajky a mne kávu😎
Ked neratam intimne rana, manžel sa odvazil len raz za takmer 18rokov co sme spolu ma zobudit ,aj to chcel vediet len pin k jeho karte ,inak na to, ze je to zdatný chlap ,odvahu viac nemá 😄
Len raz by ma zobudil kvoli jeho ranajočkám, len raz ☝️ by som ho potom kazdy vecer ( kedze on chodi so sliepkami spať) budila na sex 😀
Ale nechcem si z toho uťahovať, ty mas doma proste otrasneho chlapa, takych by som lopatou po hlave bila.
Musis si dupnut a stáť za svojim, totálne ignorovat jeho sproste reči, kym nepochopi, ze ty nie si jeho sluzka ale žena. Nedaj sa. A ked bude drbnuty stale, nezila by som s nim uz.
Raz ma môj muž zobudil v nedeľu o desiatej ráno, začal klepať mäso na rezne. Že sa nevedel dočkať obeda 😂. Už to nikdy viac neurobí 😉😆😂
@lenkakravcova Lenže muž, ktorý je schopný zobudiť chorú a unavenú manželku, aby mu ona urobila raňajky bude sotva iný v čase, keď manželka nastúpi do práce.. Moja babka takto žila, aj by mi povedala, aké to bolo, ale zomrela v 55 rokoch, lebo bola zrobená na sedem životov, keďže riešila domácnosť vrátane hospodárstva, chodila do práce a doma si z nej svokra robila slúžku. Ktorá má obskakovať muža, lebo to je jej psia povinnosť, a môj starý otec sa jej nezastal. Moje spomienky na ňu sú také, že furt niečo robila, makala, v kuse, v kuse, do neskorého večera.
Ani z ľudskoprávneho hľadiska to nie je v poriadku. Tu nejde o prípravu raňajok, ale o absolútnu požiadavku prípravy raňajok za každých okolností. Je to ponižovanie partnera. Je v poriadku, ak je deľba práce riešená tak, že ona mu bude tie raňajky robiť, lebo je to jej práca, je doma, on zarobí peniaze, ak sú s tým v pohode, prečo nie . Ona mu "slúži" v príprave raňajok. Keď je ona chorá alebo extrémne unavená a preto tu noc či chorobu dospáva, on jej slúži tak, že si tie raňajky urobí sám a ženu nechá oddychovať. Keď už nič viac, tak aspoň sebe. Vzájomná pomoc, kooperácia vo vzťahu a je to takto vyvážené. A normálne. Bolo by v poriadku, aby ona žiadala od muža, keď on je na PN, aby PN zrušil a robil aj chorý, lebo jeho úlohou je pracovať a slúžiť jej a teda celej rodine a nosiť domov peniaze? Zobudiť ho ráno a hajde ešte dnes do roboty, lebo prídeš o časť výplaty a rodina to pocíti? Nech sa páči raňajky máš nachystané, ahoj? Asi by to tiež nebolo kóšer.
Neviem ako ostatné, ale ja som len nohu vystrčila z postele a ticho zavrela dvere a dcéra bola hore tak, keby mi ešte dieťa zobudil zbláznila by som sa.A, keď už raz vstanem zaspať neviem.No musí to byť ťažké s takým chlapom.A ohľadne psychoterapeuta a psychológa terapeut je lepší má výcvik viac študoval a určite zájdi.Do života sa ti to zíde teraz je to muž potom šéf v práci, dieťa puberta, keď si taká dobrá duša všetci Ti budú nakladať, až budeš nešťastná a vyhorena
Kvoli ranajkam ma nikdy este nezobudil 😂 by som na neho teda nechapavo pozrela keby ano. Ked je hore skor ako ja tam uvari kavu a caj, pripadne spravi nieco alebo si da kazdy sam. Cez vikendy a vzdy ked sa da ja preferujem jest vsetci spolu tak vtedy sa robi jedlo hromadne. Ovocie mu aj obcas nakrajam ale to iba vtedy ked si davam ja alebo robim malej dcere, jeho by ovocie sameho od seba nenapadlo ani jest, ale nie preto ze je hnily.
Určite mu daj prečítať prvú stranu týchto komentárov. Nech sa zobudí chlapec, aká je realita vo svete okolo neho. A nastuduj si niečo o manipulátoroch.
Raz by skusil 😂

No uz len to by skusil. Je to partner, nie moje decko pre boha 🤦🏻♀️