Budia vás muži v týždni kvôli raňajkám?
Ale nie,ze vam ich urobili ale ze rabajky mate urobit muzom. Nepride vam to zvlastne?
Pripravila by som si k posteli panvicu a ked by zas prisiel s touto debilnou poziadavkou, tak by rovno dostal po cele 🤦🏼♀️ a moze si ist spravit prazenicu…
To co za idiota mas doma prosim ta???
@katka700 boze ,ked si predstavim kolko som mala napadnikov a co som si vybrala
...plakat sa mi chce
@h2 och, to bud rada,ze mas doma taky poklad
@reanda asi ano..ale viem,ze nwrobi a ano. Citim sa ako krava. Na nalade mi to teda nepridalo.
@doriiis 😰
a co by ti pridalo na nalade?
@marianarem myslim,ze na to uz je neskoro. Tu si uz asi len kufre zbalit.
Co ti sibe? Toto tolerujes?
Akože, môj muž má tiež svoje muchy, je nervák a frfľoš... Ale čím viac čítam na MK, čo tu majú niektoré ženy za exempláre, tak som vážne rada.
nie.. vazi si svoj zivot 😎🤣
@reanda hmm ozaj neviem. Fobra otazka
On rieši dôležité veci a ty len vaše dieťa? To vážne? Myslím si, že je najvyšší čas, aby si oddýchol. Mal by ísť na materskú, nech si vyskúša to ničnerobenie. Nechápem takéto vzťahy. Nemala by si si to nechať. Keď si necháš skákať po hlave, lepšie to nebude.
@0silvia0 tolerujem,resp.toler9vala son,ale uz mam toho dost.
Nie. Robí si raňajky sám, kým ja ešte spim a pripravuje aj deťom desiatu do skoly 👌
@h2 bud bud..asi by som tiez brala radsej nervaka, ktory by bol v ostatnych beciach normalny
To je hrozne.To je riadny idiot.On ta budi aby si nahodou nespala,ked on uz musi byt hore.Strasne.My vstavame rovnako,lebo treba deti do skoly,skolky vychystat.Ale ked boli malicke a nechodili do zariadeni,tak som vstavala,ked vstavali deti.Ani by ma nenapadlo vstavat kvoli muzovym ranajkam.Nastastie ani jeho.
Je to od neho pekne sebecke. On nech si skusi byt 5krat v noci hore,ci sa mu bude tak dobre rano vstavat.
@zitaje to som navrhovala,ale ma akurat vysmial,ze ci si myslim,ze vyzijeme v m9jej vyplaty.
Budiť ma len kvoli raňajkam?? To by mu ani len nenapadlo. Raňajky si pripravuje sám. Čaj tak isto a aj kávu pre mňa urobí. Keď ja skôr vstanem, hoc aj o niekoľko hodín skôr ako môj partner, tak mu urobim (neskôr) čaj a sebe kávu, ale raňajky nie. To je v jeho réžii.
Zasluzil by si vyskusat co to je materska alebo rodičovská dovolenka.. ok chodi do roboty zaraba ale vie o tom ze aj on je rodic ? Nemu padne ked pride domkv z prace ale ty robis 24/7 . Nuz toto je podla mna dovod na velmj vazny rozhovor. Nie ranajky ale cela ta situacia ako tk mate vo vzťahu. Lebo on je blb a ty si to nechas. Ked padnes unavou tak co .. zostane sam na dieta. A on je tusim stale dieta 🙈 panko by si mal vyskusat co to je. Ked akoze uz nebudes na dovolenke ale zacnes chodit do roboty tak potom si ich bude robit sam ? Alebo budes mat na starosti dieta dieta domácnosť?
@lulu0123 je to hrozne, a on to tak prekruca,ze ja som sebec,ze ja uz dakedy neviwm ci drbe mne ci jemu.
Poslala by som ho kade ľahšie.Počas MD/RD ma manžel nebudil vôbec / len som našla v mokavare teplú kávu a teraz ma budí ,lebo musím vstávať a čaká môj jogurt , ktorý vytiahne z chladničky ,aby nebol studený a káva. A on sám ide do obchodu, lebo chce našim babám kúpiť na raňajky a desiatu čerstvý chlieb/pečivo.
@bessie12to matw pekne podelene...
jemu
Normalne by som skusila ho v noci zobudit zakazdym ked si hore ty.🤣
@ns994 jemu padne,ano. Pokracuje doma, lebo ma dbe roboty ale druhu robi z domu. Vazny rozhovor uz bol niekolkokrat. Ale on to vDy tak otoci, ze ja mam pocit ze je to moja chyba a prehanam. A ked o tom poviem kamoskam, tak len oci otvaraju...kazdy vnimame tu realitu o dost inak a ja uz dakedy ozaj neviem kto ma pravdu.
Ako sa poznam, raz by to skusil a on skonci v marnici a ja v CPZ
@ns994 no urcite to necha cele na mne a to bude koniec..a to chcel dalsie deti. Nikdy...
Ale pekne si vydržala 13 r to je uctihodne🙂)
A, že Ti to nebolo doteraz divné niekedy človek žije takou zotrvačnosťou.Nie, môj muž si ráno zoberie banán a ide...raňajkuje až v práci.
Deti sa od 5 rokov vedia ráno obslúžiť úplne samé. Samozrejme, chlieb im krájať nedám.
Nakrájaný si ale natrú, aj rožok, buchtu.
Jogurt si vyberú z chladničky od 4 rokov a najedia sa.
Dcérka 8 ročná si urobí praženicu.
Uvarí párky, cestovinu. Čaj. Baví ju to. Je na to hrdá.
... Aby som dospelému chlapovi robila raňajky, by letel z bytu. Manžel odchádza 6.00 - 6.30 z bytu.
Pochystá sa a ticho odíde aby nás nezobudil.
@kristina2412 boze zeny, ked to citam mnr sa az plakat chce. Domaate fakt super muzov.

@ns994 on hovori,ze som na dovolenke... A ze on riesi dolezite veci a ja len somariny (co ideme jest, kedy s dietatom von atd), on k dietatu nevstabe,ani keby co bolo... Aj ked som bola chora som vstavala ja,lebo pn ze je unaveny,ze pracuje. NaroDiel odo mna. Ani ja neviem ako som tolke roky vydrzala
Hold
Laska je slepa...a sprosta