Budia vás muži v týždni kvôli raňajkám?
Ale nie,ze vam ich urobili ale ze rabajky mate urobit muzom. Nepride vam to zvlastne?
Nie,mám po svojom boku dospelého chlapa,ktorý si dokáže raňajky spraviť aj sám.
Nikdy som sa s tym nestretla asi by som s takym ani nechodila, nie este zobrala za muza.
Nie, nikdy ho nenapadlo...odchádza po štvrtej ráno
Co ma ruky amputovane?
o 4 ráno ide do práce... potichúčky aby nikoho nezobudil. takže neotravuje s nejakými raňajkami.
Nie. Vie si ich urobit sam ci pracovny den alebo vikend. Ma ruky nohy. A este aby ma kvolj tomu budil ? Nie
nie,robil si ich sám,robil si sám aj večere a v nedeľu varil on.
Mojho 8 rocneho uz ucim robit si ranajky a vecere sam. Bud si nalozit a ohriat co ostalo z navareneho, alebo si vybrat pecivo + vlastny vyber z chladnicky. Tvoj ma kolko? Este len 5? Mojho 2 rocneho obsluhujem ako jedineho u nas a ma dovolene ma budit
To sa ti vážne deje?! 😦
Ja chodím do práce na 8:00, môj muž ako kedy, ale vždy neskôr, ako ja, často aj oveľa neskôr. Každé jedno ráno však vstane a spraví raňajky a desiatu nášmu synovi. A potom neskôr aj sebe. A toto už mi asi ani neuveríte, ale niekedy aj mne. A keď ide do práce až popoludní, tak aj obed navarí, ak som náhodu večer predtým nevarila (ale väčšinou varím, takže kľud, toto už je skôr výnimočne. 😁)
Neviem si ani predstaviť, že by ma budil, že "Žena, hladný som, daj mi jesť."
To by sme dlho "kamarati" veru neboli.
Manžel si robí raňajky sám. Syn ešte nie, ale vstávam spolu s ním.
To sa mi nikdy nestalo. Robi si ranajky sam. Spolocne ranajkujeme iba cez vikend a aj to sa striedame bud spravim ja alebo on nam.
Nie ráno chodí o 5.00 ja vstávam o 7.00 ešte ani raz na nezobudil
@lenkasarka
@doriiis
@betulinka1
@katica06
@sisa_s
@deti95060810
@jaond19
@h2
@vilma7
@marca12 no,on to tak prezentuje,ze to je normalne a ja "zmagorena" som predsa len myslela,ze vo viacej rodinach to tak je. Ja som sice na rodicaku,ale aj ked vstavam v npci 5x,aj tak ma budi rano,ze robit ranajky a ked nevstavam je ofucany.
Kde len ženy chodíte na takýchto blbcov?
Nie, nikdy ma kvôli raňajkám (ani kvôli ničomu inému) nebudil. Nie je až taký odvážny 😀 Aj keď si na rodičáku, to nie je dôvod prečo by si mala kvôli dospelému chlapovi, ktorý ma dve zdravé ruky a nohy mala vstávať a chystať mu raňajky alebo čokoľvek iné...
Nie, autorka, nie je to normálne. Normálne by bolo, keby si aj ty vstávala, pretože potrebuješ vstať a robila by si si pre seba raňajky, tak je normálne, že spravíš aj jemu. Ale ak ty spíš, tak to rozhodne normálne nie je!
@doriiis
@ysseba
@andrejka1974
@marca12
@h2
@vilma7
@mandzula
@betulinka1 no a estw dalsia vec. V obchode nakupi ovocie. Ja vacsinu nemozem kvoli alwrgiam. Dieta toho tolko nepoje,takze vzdy sa zvysi. A ked sa to pokazi, tak ma zdrbe,ze sa to pokazilo,leb9 som mu to ovocie nepripravila..(neumyla,nenajkrajala na tanierik) pricom dobre vie,ze tam je,lebo sam ho kupil. Velke nakupy robi on. Tuto chybu, takehoto peipravovania jedla rovila moja aj jeho mama a ja som asi tiez otrok.
Nikdy ma nebudi ked mam volno a uz vobec nie kvoli tomu zeby som mala chystat ranajky 🫣 ja vzdy spim dlhsie ako muz a ked otvorim oci na nocnom stoliku ma uz caka kava. Ranajkujeme spolu ked vstanem, pripadne ked je velmi hladny prichysta on.
@h2 a ja som mu ich rovila este ked som mala chripku. Tak aj taj aom vstala.. a on,ked si nahodou spravi sam lebo ja mu neurobim, tak mne pripravil ranajky snad 5x za zivot a to sme spolu 13 rokov.
Nie, nebudi ma kvoli ranajkam. Ak vstane skôr, tak si zoberie co chce, vie kde je chladnička. Cez víkend robím neskôr aj deťom, tak to si dame spolu. Ale teda, aby som jemu urobila ma ešte nezobudil.
OMG! Že nenakrájala si mu ovocie na tanierik! Odpálilo mi dekel práve! 🤯
Vstavas k dietatu niekolkokrat v noci a este ta on budi ? Nie je niaky drzy? To ze si na rodicaku neznamena ze nic nerobis. Skus mu to urobit ty. Nech on vstava k dietatu a rano s usmevom ti nachysta ranajky. Som zvedava ako dlho by ho tk bavilo. Keby bol slobodný co by robil ? Ma ruky nohy. Nech ich pouzije.
Ahaa takze pan milostivy spapka len co mu nachystas ? Toto neni normalne. Nechapem ako si s snim vydrzala 13 rokov. Prepac ale vyzers to tak ze si z teba urobil sluzku a este si za zlu
@h2 a on to vzdy tak otaca a prezentuje,ze uz dakedy neviem kto Z nas je blb. Ci ja ci on...
Normálny zdravý dospelý muž má priemerné IQ okolo 105 čo je postačujúce na to aby otvoril chladničku, vybral z nej potraviny a spravil si raňajky sám. Keď nie je lenivý obetovať príprave raňajok 5 minút nech ostane hladný alebo nech ide zobudiť mamičku nech mu tie raňajky spraví ona.
Pri takýchto témach rozmýšľam či sú niektoré ženy v tajnom spolku kde sa súťaží:
- ktorá výchova väčšieho neschopaka
- ktorá si nájde väčšieho vola len aby nebola za starú dievku
Tak ja ti nechcem ešte pridávať, ani sa chváliť, ale keď som chorá, nosí mi chlap jedlo až do postele. Nie to ešte, aby očakával, že budem chorá variť a chystať. Ozaj som zdesená, ako to u vás funguje.
a keby to tak robila kazda, citila by si sa menej ako krava?
No čo dodať....hotový jackpot takýto muž.Gratulujem k výberu partnera
Niekedy sa nestacim divit, kto vsetko sa dokaze ozenit. Treba to normalne razne zatrhnut, si dospely chlap, vzor pre nase dieta, tak si prosim ta natri chleba s maslom a nakrajaj si jablko, ja s tym.koncim.
Moj muz ma zobudi len ked sa deje ozaj nieco vazne, bolo to zatial tusim 2x za 10 rokov.

Nie nikdy ma nezobudil.