icon

Budia vás muži v týždni kvôli raňajkám?

12. máj 2024

Ale nie,ze vam ich urobili ale ze rabajky mate urobit muzom. Nepride vam to zvlastne?

autor
12. máj 2024

@viestta aspon ma rozum a neskusil to

asdfka
12. máj 2024

Nebudi ma, ja mu ich kazdy vecer pripravim lebo to robim rada a z lasky ❤️
Asi som tiez drbnuta 🤦‍♀️🤣

autor
12. máj 2024

@luccija mne to bolo divne, ale kym sme nemali dieta nerobilo mi to problem a to bola chyba. Teraz uz som unavena a nevladzem. A ked mu neurobim jest tak mi z toboty napise,ze je hladnt no,nic si nedal lebo nestihal a ja sa este citim blbo,ze to kvoli mne

doriiis
12. máj 2024

Kurňa ja si toho svojho už fakt aj vezmem.😃Lebo čo tu čítam na MK akých lobotomov majú niektoré doma,tak ten môj je hotový Boh,poklad a Superman.

januska12323
12. máj 2024

Nuž zobrala si si za manžela predškoláka s tým už teraz veľa nenarobíš. Keby toto odomňa nejaký chlap vypytoval dlho by sme spolu neboli.

emka530
Odpoveď bola odstránená
autor
12. máj 2024

@lenqua_12325 to ich dobre ucis. Su sikovni. Na mna minule vybehol,ze chodi ako zobrak vykrceny, lebo som mu neozehlila koselr a on musel ist v pokrcen6ch

autor
12. máj 2024

@asdfka a kde ich nwchavas? V chladnicke?

bessie12
12. máj 2024

Keď má možnosť si pospať, tak ho nebudem budiť, len preto, aby mi urobil napríklad tu kávu. Alebo kvôli tomu, ze ja už nespím, tak nebude ani on. Ja si to ani neviem predstaviť. A k tým raňajkam. Tvoj muž má 2 zdravé ruky a nohy, tak ho "vykopni" do kuchyne, nech si ich pripraví sám.

zitaje
12. máj 2024

Nielen z tvojej výplaty by ste žili, z tvojej výplaty plus z jeho materskej. To je skoro toľko ako čistý plat. Možno bude mať vyššiu materskú ako ty plat. Zisti si to. Dokáže sa vôbec postarať o dieťa, keď si nevie ani raňajky spraviť? Lebo to dieťa je aj jeho... nielen ty sa máš starať.

autor
12. máj 2024

@doriiis som rada,ze som ti dopomohla uznat,ze mas doma poklad :D

autor
12. máj 2024

@januska12323 do prdele

zitaje
12. máj 2024

A na takú sms by som mu odpísala, že aj ja som hladná, a ešte aj nevyspatá.

autor
12. máj 2024

@emka530 a co ta nakoplo,ze si slaba nebola? Ja som tiez slaboch,..ale viem ze takti zit nechcem.

viestta
12. máj 2024

Skusil o tom rozvijat debatu. Dostal taku jasnu odpoved. Ako sme si zariadili tak mame. Mala si aj ty tvojmu ukazat kde je sever, mohla si rano spat. On skusal a ty, naivna, si mu tu kravinu zozrala. Tvoja chyba

autor
12. máj 2024

@bessie12 suhlasim,vsak to je total sebecke. Uvedomujem si to

lenqua_12325
12. máj 2024

Ale by tá žehlička letela 😀 😀

autor
12. máj 2024

@zitaje nabuduce odpisem

autor
12. máj 2024

@viestta hmmm... Zial musim ti dat za pravdu.

autor
12. máj 2024

@lenqua_12325 jemu do gebule?:D

lenqua_12325
12. máj 2024

Presne medzi oči 😀 😀 😀

ns994
12. máj 2024

Ok dobre ma dve prace. Chapem ze tym padom casu je menej ked skonci v jednej a vpodtstate aj ked z domu ide do druhej. Ale aj tak. Ty tiez pracuješ. Materska nie je dovolenka na havaji s vylozenymi nohami. Tak ck onak. Ruky nohy ma. Aby ta budil kvoli tomu ze je hladny ? Neskutocne. A ze dalsie deti. Nechapem takychto chlapov. Rozhovor ale aj s cinmi. Proste bg som ich neurobila. Nech sa postara. Ty mas robit vsetko chora zdrava a on co. Dieta takisto . Aj on je rodic. Deti robit vie ale nech sa aj postara. Oznamila by som mu ze s týmto je koniec a bodka. Moj navari uprace postara sa pohra. Vstane k malemu atd. Pomahame si navzajom. Nie je vsetko len na jednom. O tom je vztah. Byt tu jeden pre druheho. Kompromisy podrzat sa pomoct si atd. Obaja sme plnohodnotni rodicia

viestta
12. máj 2024

Mne nedavaj za pravdu, uprac toho chruňa co mas doma. To bude pre ludstvo prospesnejsie

autor
12. máj 2024

@zitaje mal by viac ako ja cisty plat. Neviem ako by sa postaral. Povedal ze by som im musela obom dopredu navarit ....no comment

autor
12. máj 2024

@viestta neviem ci na to nie je uz neskoro.

ns994
12. máj 2024

@lenqua_12325 keby mi toto urobil neviem ci aj viackrat by neletela ta zehlicka vzduchom 🤣🤣

elisebah91
12. máj 2024

Nie nevstavam kôli raňajkám a som na RD, nikdy ma to ani nenapadlo. On je schopný a samostany jedinec. A keď mi testina vravela že ona vstávala celý život kôli ranajkam aby urobila mužovi, raňajky +kávu vždy ak keď bola chorá, keď mala voľno, keď išla do nočnej, keď išla do poobednej, do rannej ..až mi dekel odpálilo...to vážne ? V tejto dobe? Som tomu nerozumela čo za utopia...a nemyslím že to robila stále z lásky.
U nás doma keď sme išli všetci ráno do roboty káva sa robila všetkým a tam to haslo.

Neviem ako to napísať kde robis chybu ...jednoducho s úsmevom a pokojom pokecať a podebatit...drahy máš zdravé ruky, vidím že si schopný jedinec keď chodis do roboty..tak si raňajky priprav sám čo ti ide na chuť(ja by som to dáko milo zaobalila že ja neviem čo mu kedy chuti a že ON SI VIE LEPŠIE UROBIT, fakt tí muži ...iba ego im hladkať, že ONI VEDIA NAJLEPŠIE)

eff007
12. máj 2024

Moj zvycajne robieval desiatu aj mne a detom. Vstavame v priblizne rovnakom case a cela nasa rodina vie, ze tatko robi najlepsiu desiatu. Tak ju robieva on...
A vie, aka som, ked ma niekto zobudi. Volakedy daaavno to skusil a odvtedy to nerobi.

zitaje
12. máj 2024

OK takže on vlastne priznáva, že je neschopný. Mali by ste si to vydiskutovať, kým nie je neskoro.
A nerozumiem, prečo by si mala variť otcovi na materskej, veď bude oddychovať na dovolenke, hádam si nájde chvíľu na varenie, či?

liusa82
12. máj 2024

príde mi to velmi čudné.Ja by som takto veru nešla hore nie som na hlavu a potom zase nazad do postele.A vôbec ja by som jedlo nechystala chlapovi neni malé decko.Iné je keby aj ona ide zároveň do práce.Ale mala som takú susedu mladu babu a ona vstávala kvôli frajerovi takto a potom si išla lahnuť ešte mu aj zakývala vo dverách😀 nechápem až takto obetavé osoby