icon

Budia vás muži v týždni kvôli raňajkám?

12. máj 2024

Ale nie,ze vam ich urobili ale ze rabajky mate urobit muzom. Nepride vam to zvlastne?

viestta
12. máj 2024

NIkdy nie je neskoro. Este vas caka asi tak 30 rokov spolocneho zivota, tak popracuj na tom aby ta nemal za sluzku. Najprv najdi sebeuctu a potom to pojde raz dva. Aj ked pan bude prekvapeny a bude trucovat, ty sa drz svojho. Nie je digitalny, takze vie si spravit aj ranajky, aj obsluzit zehlicku a este velmi vela veci vie. Okrem rodenia a kojenia nie je v domocanosti a okolo deti ziadna robota, ktoru by nemohol zvladnut aj chlap.

prasiatko30
12. máj 2024

Chlapec nahodou necestuje casom a nemysli si, ze je volakde v spanielsku za Franca😂😂😂😂 len to uz bolo pred skoro 50timi rokmi asi by mu mal riadne niekto tresnut niecim po hlave aby sa vzpamatal.

Ako vazne, pred 1975 koloval navod ako byt dobrou manzelkou - obut muzovi papuce ked pride z roboty, ak ho vidis ustarosteneho neotravovat tvojimi problemami, varit a polozit pred nos to co panko rad, a v tichosti cakat kym sa ta nieco blahosklonne opyta, odpratat vrieskajuce deti z dohladu a dosluchu - a podobne klenoty - ale to je uz fakt len na zasmiatie, toto uz nepraktizuje ani macho iberico - este by sa odvazil 😂😂🤣🤣

hopsas
12. máj 2024

Som vydatá 17 rokov a môj muž si toto nedovolil ešte ani raz.

kitycat
12. máj 2024

Je mi jasne, ze 23 tokov dokazujes muzovi lasku tym, ze obskakujes jwho zadok. Servirujes ranajky, obedy aj vecere. Upratujes peries a ine...

On si nevie natret chleba s maslom? Nakrajat uhorku?

marcellka32
12. máj 2024

U mňa by chlapec zomrel od hladu, pretože by som mu to jedlo nechystala, má ruky...
Za ďalšie ty nie si na dovolenke, ty sa staráš o vaše dieťa..
Večer keď príde, dať dieťa do jeho rúk, vezmi tašku a čau, príď o 2 hodiny (aj keby si sedela o 2 ulice ďalej na lavičke), a rob to pravidelne

saw_
12. máj 2024

Autorka, tvoj muz ma nejaky postih napr nema ruku? Alebo je len pripeceny? Moj syn, ked mal 3.5 roka si sam 1x odkrojil chleba a rano si sam pri stole natiera hrianky s maslom a dzemom 🤣 tato tema je vtip ci to ozaj niekto taky blby existuje?
K tvojej otazke - cely cas co som na RD pripravuje ranajky muz pre vsetkych a ja vstavam,, ked vstavaju deti.
A ze ked bude na materskej ty im navaris 🤣 on teraz pre vas vari, ano? 🤣 tento priplesk, co nie je schopny sam sebe ranajky pripravit, by na materskej vydrzal mozno tak jeden den.

simona20201309
12. máj 2024

Nerob drámu. Je to z casti aj tvoja chyba. Nevidím na tom nič zložité. Ukážeš mu kde je chlieb, maslo, nôž.... A priprav ho na to, že nech ho ani nenapadne ta ešte niekedy ráno kvôli toku budiť.
Kvôli raňajkam sa určite nerozvadzaj (ak tam nie je nič vaznejsie)

rozculena
12. máj 2024

@simona20201309 tam je toho viac,,,,,,,,,,,

amelie2017
12. máj 2024

Ja som vzdy hore (99%) skor ako on, ale ranajky mu nechystam, maximalne zapnem kavovar, ked pocujem, ze mu zvoni budik. My mame rozne pracovne casy a mali sme za 10 rokov nasho spoluzitia, ale ked je manzel o 13. v case obedu doma, ani nevarim. Cakam na neho, pride, uvari obed.
Ranajky som mu spravila asi 3krat a skoro odpadol, radsej to uz robit nebudem, ma po 40, nadvahu, nech nedostane infarkt.

lizatko1009
12. máj 2024

Nie nikdy, mame ich rovnaké, príprava trvá 3 minúty a každý si urobí sám a až raz by ma zobudil, by videl, vlastne by si to ani nedovolil, nie ze sa ma boji, ale má vrodenú inteligenciu.

pandusica
13. máj 2024

Nie nikdy som nevstala na rodicaku kvoli ranajkam, muz si ich dokonca chystal vecer, strcil do chladnicky a rano vybral, aby nesustal s vecami, ked spime. Teraz ja prave ranajkujem, a muz spi s detmi, na rodicaku je teraz on. V zivote by ma nenapadlo vstavat kvoli ranajkam pre muza. Ale mozno viem, kde sa take exemplare vychovavaju. Moj svagor odchadza rano do prace prace o 5 a moja svokra vstava o 3:50, aby mu sprava ranajky, a caj, ktory este aj prelieva, aby mal akurat. V dni, kedy je ona doma a nejde do prace. Ja vzdy nad tym zasnem, ze vstava kvoli dospelemu 30 rocnemu konovi. Som zvedava, ci raz mu aj manzelka bude tak chystat.

majlo1234
13. máj 2024

Nikdy, ja som ani nevedela, ze existuje takyto fenomen, kym som to nevidela v zamene manzeliek 🙂
Povedz, ze od zajtra si robi sam. A hotovo. Ked chce, nech bali kufre on, z vas dvoch to bude mat tazsie postarat sa o seba, ked si ani ranajky mevie spravit, ani koselu vyzehlit

majlo1234
13. máj 2024

@pandusica tak tvoj muz dokazal prekonat tuto vychovu😂 hadam aj svagor to dokaze, lebo ostane na ocot

andulka1988
13. máj 2024

Raňajky si robíme cez víkend raz jeden raz druhý. Príde mi to zvláštne ale zas je kopa iných vecí čo by prišlo tebe zvláštne. Rob tak aby ti dobre bolo a ja ti to nevadí...

pandusica
13. máj 2024

@majlo1234 snad ano, len moj muz odisiel so mnou byvat ked mal 22 a uz sme spolu 13 rokov. Ale zase nemozem povedat aj o nas sa stara, ked sme tam, ona je proste ten obetavy typ, ze mama na poslednom mieste. Len mne to prosto pride uz cez ciaru.

miroslava21
13. máj 2024

Normalne mu povedz, ze ranajky nech sa nauci robit sam. Nedaj sa prekrutit, ze si leniva atd. Vidis co ti piseme, ze to v rodinanach vacsinou funguje inak ako v tej vasej.
Kludne mu posli screenshot co sme ti napisali. Nech sa chlapec uvedomi, ze nie si sluzka

ka_ty2
Autor odpoveď zmazal
olimuc
13. máj 2024

Prepac ale moj 6 rocny vie urobit kavu ) a natret chleba … ovocie atd si zoberie sam … ma zuby a umyt ho vie tiez🙈 pokial tvoj drahy nie je tulen alebo nema nejake ine poskodenie, tak by dostal panvicou po hlave. Nerob zo seba personal.

ankare
13. máj 2024

Určite nie. Môj muž robí raňajky mne.

cacianka
13. máj 2024

@mandzula iba 1 pokus by mal, pokus ....

3petka
13. máj 2024

Ahoj, normálne to nie je. Ak chodí skôr do prace tak si má raňajky spraviť sám alebo deň dopredu.
Ak si ja potrebujem pospať môj muž obslúži seba a aj syna. Inak vstavané vždy spolu resp. Spím hore prvá vtedy robím raňajky ja.

nevenka
13. máj 2024

Mna obcas zobudi, ale kvoli detom, ze spravit desiatu, ak on nestiha. Alebo deti nestihnu. Ranajky si robia uz aj deti sami, maju skoro 11 a 9. Este aj 3 rovnemu daju jogurt, natru chlebik. A aj 16 mesacnej vedia dat jest 😆. Nerozumiem, preco by som dospelemu chlapovi mala robit ranajky. Nerobim, aj ked som hore, vacsinou vstanem s malou skor. A aj tak sa povalujem este v posteli.
A ano, aj kavu mi deti spravia.

nikha2809
13. máj 2024

No to by videl, to rošambo doma keby ma zobudí.Chodi do práce 2.15 😃

natall113
13. máj 2024

Muž odchádza 5:30 do roboty, neviem si predstaviť žeby ma budil na raňajky, je dospelý takéto veci zvláda sam

katina02
13. máj 2024

Neviem si predstaviť, že by ma budil, aby som mu išla spraviť raňajky 😀 Aj keby to skúsil, proste by som nešla. Mne by tiež nenapadlo ho budiť kvôli niečomu takémuto.

44janica44
13. máj 2024

Dám ti príklad na upokojenie že v niektorých rodinách to tak je... u nás nie - chlap si vie svoje životné potreby obstarať sám🙂
Minule som robila v záhrade a na tetu kričal jej muž že nech ide naložiť synovi jest že už došiel z roboty. Nechala motyku motykou a bežala naložiť 31 ročnému synovi večeru... skoro mi oči vypadli....ak 2 chlapi nezvládli naložiť jedlo na tanier, tak verím tomu, ze ani tak zložitý úkon ako príprava raňajok nezvládnu vôbec.
Moja dalsia teta tiež z návštevy bežala, že musí domov, lebo príde ujo a treba mu nachystať jest.
Netuším kde to tí chlapi zobrali, keď ich súrodenci to zvládajú sami.
Ostáva len dúfať, ze aspon si vedia sami otvoriť jogurt 🙂

evcagabi
13. máj 2024

Raz sme to spolocne videli v zamene manzeliek a mal taky blby vtip, ze odteraz tak budem robit aj ja. Stacil jeden pohlad aby pochopil 😅 mal aj ine moresy, ktore som pekne krasne na zaciatku spoluzitia zeliminovala takmer na minimum. Teraz ma caka cajik, kavicka, tvoje nestastne nakrajane ovocie na tanieriku (ale to asi len preto, ze som tehotna 🥲 ale mozno mu to ostane 😅) a je jedno , ci prave z prace prisiel, naucil sa tak

oblecenie99
13. máj 2024

@44janica44 Niekde také zvyky boli. Moja mama vždy spomína, že keď po svadbe prišla bývať do rodiny môjho otca ako nevesta, otcova babka ju tiež naháňala. Stačilo, že si sadli k večeri a otec sám iniciatívne zobral do ruky naberačku s jedlom (rozumej navarené, nachystané všetko bolo už na stole) a keď to jeho babka videla, rovno vrieskala na moju mamu, že či je slepá že nevidí že chudák jej muž musí jedlo nabrať sám. Spomínala aj situáciu, kedy sama pripravila uhorkovy šalát, s cibuľou, ako bola naučená z domu a jej svokor cibuľu v tomto šaláte neznášal a preto sa robil u nich bez, ibaže iná to nevedela. A keď ten šalát s cibuľou uvidel, s nadávkami zobral za celú misku, a vyšmaril na dvor.

sense
13. máj 2024

Nečítam všetko, ale toto by môj nikdy neurobil a ak urobil len raz.... Ale vzhľadom ze si je vedomí toho ze nechce mať doma furiu (neznášam keď ma niekto budí keď spím pokiaľ nejde o život), tak sa o to ani ne pokúsil a už vôbec nie kvôli banalité ako ranajky
Mila autorka ale kľudne ho 5x v noci zobuď ze je to aj jeho dieťa a je to normálne aby aj on vstaval

angeli121212
13. máj 2024

Nie nebudí... Nechcela by som chlapa čo nie je schopný si spraviť raňajky ..