Budia vás muži v týždni kvôli raňajkám?
Ale nie,ze vam ich urobili ale ze rabajky mate urobit muzom. Nepride vam to zvlastne?
@eff007 tak to je mile od neho. 🙂
@zitaje to som mu aj ja povedala 😅to by som bola bohovsky zvedava ako by sa postaral o dieta,navaril a upratal,ked je to dovolenka.
Skoro mi oči vyvalilo 🙈 že nakrajat ovocie a dať pánovi pred nos 😂 ja by som sa ho teda spýtala či si ma nemýli s jeho maminkou, pretože ty si jeho žena. Ani mama, ani slúžka 🙈 na rovinu, ze aký je neschopný, čo by bez teba robil a že by si teda bola zvedavá ako by sám zvládal domácnosť a starostlivosť o dieťa 🙈 ako ani môj nie je dokonalý, vie byt nervak a ma svoje nálady, ale v zivote ma nezobudil aby som mu spravila jesť 🙈 a nie ešte keď som chorá 🙈
Teraz čitam tvoje odpovede ako tebe hrabe veď to je čistý chuj... Pardón by som sa mu vykašľala čo i len tù vodu nabrať...
Tak ja som s manželom 20 rokov, ale nikdy som mu raňajky nerobila. Vstáva ráno o 5 tej. Ja som chodila do práce neskôr. Prvé dieťa sa budilo každú hodinu a pol, tak to by ma rovno porazilo, ak by má ešte aj on zobudil. My keď sme boli sami, tiež som niektoré veci robila. No po jej narodení sa to prirodzene zmenilo. Aktuálne mám pár dní do pôrodu, prvé už máme veľké. Muž s dcérou mi pomáhajú viac. A keď porodím budú ešte viac. Môj muž sa prispôsobil situácii a som rada, že to učí aj dcéru. Keď som mala covid a nevládala ani chodiť, dokonca si zobral dovolenku. A dva dni chodil kolo mňa. Ale žiaľ poznám pár žien, ktoré takto obskajuju chlapa aj po rokoch.
Ano v chladnicke, a tiez som na RD.
A este aj rano vstanem a mu ich vyberiem z chladnicky 🤣🤣🤣 ale on vstava okolo 8-9.
Prizabila by som ho!
Môj ma necháva spať a raňajky mám hotové, keď vstanem. To, čo za blbcov si beriete? 😳😳😳
Autorka, s muzom som 25 r a ani raz ma nebudil kvoli jeho ranajkam. Ak niekto z nas cisti/kraja ovocie, automaticky ponukne aj zvysku rodiny.
Ked sa tvoj chlap ohana materskou, tak by som mu povedala, ze pocas nej sa zo zakona mas starat a venovat dietatu. Ranajky pre dospeleho muza do toho nespadaju nijako. 🤷🏼♀️
Nie, nie je to normalne a vyzaduje si to preto je nevyzrety- nepresiel iniciaciou a potrebuje od manzelky sluzby mamicky. Kolko rokov ma manzel, bol na vojne?? Byval niekedy sam ci rovno od mamicky.
Daj mu prečítať túto diskusiu, možno ho trochu trkne 🙈
tiež poznám taký pár, že chlap sa nenaje pokým mu žena chleba nenatrie. Môj 5 ročný syn keď spíme si otvorí chladničku a dá si jogurt alebo šunku, syr.
Môj foter,nikdy som to nechápala
Si robíš srandu? Toto je prejav totálneho egoizmu.
Rada pripravím manželovi raňajky, tak ako aj on mne ale je to vtedy, keď vstávame naraz. Keď jeden z nás vstáva skôr, tak ten druhy sa snaží byť čo najtichsie, aby nebudil zvyšok bytu. Čiže nie, nie je to normálne. Ja len dúfam, že v takej situácii nevstaneš a reálne mu tie raňajky robiť nejdeš, či?
terorista, moj bol takyto isty... :DD to mu musis drbnut ovocie o hlavu uz ked to donesie. POslat ho do teplych krajin aj s ranajkami. Ja napr. rano ranajky robim kvoli dcere, vstavame, cize on sa naje tiez. AK nestiham, dcera nechce nic ine ako vločky, tak neorbim nic, somre? nevadi, tam je chladnicka naber si a zvykol si. Pocas RD absolutne nehrozilo taketo daco, ani nohu by som nevystrcila kovli ranajkam a este o 5tej rano malej nosil flasu s mliekom do postele kratku dobu (naucila som ho na tuto jedinu vec :DDD). Rano sa vychystal sam, bordel ostal ako v tanku v kuchyni ale nevadi. Ja ak som aj vstala pred dcerou, tak som skor pracku, riady spratala a nie ranajkry robila.
To s ovocim uplne poznam, ide do obcdhodu, co treba ledva nakupi a nakupi kopu somarin co u nas takmer NIK neje. A potom sa to kazi, jeho reci jednym uchom dnu a druhym von. KEd vidim ze mu nieco trci v spajzi, tak mu vzdy dost razne poviem, nech si nezabudne zozrat co si nakupil, lebo za chvilu to zacne na polici ziť a zahodim to :DDD a to sa uplne naucil, dost rychlo, ze sa ma obsluzit.
Este na tanierik mu davat :DDD to mu mamicka robi, dodnes... ja ignorujem. AJ prednasky, ako dcere mam na taniericku chystat ovocie okomentujem stylom, ze ma rucicky. A ze som hrozna mater, lebo jeho mamicka to robi, poviem, ze ja viem... :DDD
Proste co si nechas, to bude robit. Chce na tanieriku ovocicko, chce ranajcocky s kakavenkom na stoliku? Moze sa vratit k mamicke.
Moj mal cez MD/RD ine maniere, on nas v spalni budil skrinkami, otvaral zatvara, sufliky (klasika, jeden na slipy, druhy ponozky, treti tielka ...) , otvaral kvoli jednej veci 3x, lebo nevie si vraj zapamatat v ktorom sufliku je co :DDD ked som sa s nim dohadala a bez efektu, jedneho dna prisiel domov a vsetky svoje handry mal aj so suflikmi prestahovane do obyvacky a chodby:D nikdy viac som suflicek nad ranom nepocula... :DDD
Co si vychovas, to budes mat.. on bude vyskakovat. Popravde boj je to tazky... ak sa nepouci, nezer si s nim nervy.
@simca06022011 tie vystahovane sufliky ma fakt dostali 🤣🤣🤣 dobre si s nim zatocila 😂
Skusil by 😆😆😆 ma zdrave ruky nech si urobi
@liusa82 no tak to som na hlavu ja wj s rvojou susefou :D och boze bolo mi toto treva
To by bola jeho posledná hodina 🤣
A toho si si vazne dobrovolne zobrala a mala s nim dieta? Ach jaaj preco si to zena robis? Radsej byt starou dievkou a nemat deti ako mat o jedno dospele dieta navyse…
Bohuzial este stale aj v 21.storoci su taketo prezitky. Maju to z domu naucene.
Tvoj muž je v osemdesiatkach (1980-1989) narodeny?lebo vtedy boli moderné digitálky
@simca06022011 veď nech dcére ovocie nakraja on🙂)keď ty si krkavcia matka.Moj muž je v tomto taký istý po dcére odnáša z detskej poháriky, tanieriky, lebo vždy práve ide naložiť umývačku.Minule som ho po ceste stopla, že či sa nehanbí, že ja tie veci vidím a zoberie si ich dcera.Po jeho skoro 40 r sestre to robia dodnes doma rodičia.Moj nakúpi ovocie a ja potom vyhadzujem zhnité do roboty si nezoberie...to je škoda reči po 15 r by mali dostať ľudia metal a pol ročný sabbatical nech si oddýchnu od seba.
Autorka vôbec sa necíti trapne či vinne.Ved to jeho hanba, že píše z práce, že je hladný🙂)inak to je citové vydieranie.Moj muž mi ide veľmi na nervy, ale toto nikdy nerobil a ja som ani nemala tendenciu ho obskakovať.Vzdy je navarené varím každý deň, alebo obden raňajky sebe dcére, desiata, večera stále niečo, lebo obe sa stravujem iba doma, ale nikdy som mu nenabrala, nikdy mu nenatrela chlieb.On na 90% jedáva iné veci ako my a ja by som ho vysmiala za také požiadavky, že spraviť raňajky, nakrájať ovocie. Nerob to!!!budeš otrok muža a dieťaťa a ty niekde na konci.
On by mal teba obskakovať.Moj si aj ozehli sám.
To ma naučené z domu, že rodičia mu dávali všetko ako malému pred nos.Ja som v tomto asi neobetava a chladná, ale moja mama tiež otcovi neposluhovala ani babka ja som takéto veci nevidela v našej rodine.A to si myslím, že som starostlivá osoba, ale odtiaľ potiaľ.
My dosť fungujeme ako samostatné jednotky prosím nerob to.Kamaratka má muža čo sa neneje, keď nie je doma, lebo mu chudacikovi samému nechutí a nemal mu kto nabrať.Roky robia spolu z domu a ona ho tiež naučila, že mu nosí ako väznici do pracovne misku s jogurtom, obed, olovrant,ked sa nasrala a odišla na 3 dni k rodičom a nechala ho doma s 13 r synom tem mu robil raňajky a jesť chodili iba von.To sú vyciciavaci energie.
@luccija ono vies, ja nemam problem nakrajat jej, alebo hodit po nej banan nech si da, alebo aj tie ranajky urobit, ked mam naladu s radostou... ale tie reci su okolo toho take, ze ho poslem do prec :DDD ked zacne... lebo myslim, ze doma kazdy rodic, partner ak ma cas, stiha, pomoze, urobi, donesie/odnesie... vsetko s mierou. A rovnako aj deti, vidia ze treba odniest/urobit, hladne su a rodic nie je v kuchyni, nieco robi.. tak sa obsluzia. Robi si dcera veceru? opyta sa ci si aj my dame.. proste normalka
Ale inak prese to aj doma casto poviem, vsak "urob to ty".. ked je to "len toto"... lebo to sa da na vsetko aplikovat, ved to je len ponozky odpratat, ved to je len pracku nalozit/vylozit... ved vsetko je to "len drobnost" :D ale potom clovek beha ako blazon hore dole... ADHD ako vysite :DDD
ja napriklad mam pradlo uplne vo svojej rezii, nevadi mi to, som s tym ok:DDD co uz v dnesnej dobe vobec nie je pravidlo, takze moze pekne krasne cuskat :DDD
ALE este k tym pikoskam dodam, ze som bola roky demonizovana, lebo som si kupila umyvacku riadu :DDDD to uplna katastrofa, mamicka take nepotrebuje, na co mi to je :D susicku s novou prackou potom uz kupil on a ani nepindal :DDDD
@simca06022011 rozumiem Ti sme veľmi podobné môj zase neočakáva a neporovnava, ale preňho je tiež všetko "veď len" varíš, veď len...a potom príde sobota obidvaja kmitame a poobede povie veď nie je vidieť za nami žiadny výsledok a nič poriadne sme nespravili.Raz za mesiac navarí a čaká ovácie.Ved aj ja chodím ako debko za dcérou s miskou ovocia🙂)lebo mi to nedá.To sú tie chyby
Keby ma muz rano budil, aby som mu urobila ranajky, tak si myslim, ze sa mi to sniva, alebo ze si robi srandu. Je to uplne chore. Zobrala si si nevychovaneho tlka, ktoreho matka nenaucila starat sa o seba.
nie, mna muz nebudi, mne raňajky nosi muz do postele, takze neviem o com autorka píše.

@elisebah91 ja chapem tvoju testinu. To ma nejak v sebe clovek,ze ak to nerobi pre druheho citi sa vinny, nie zd by to z lasky robil. No ked to takto pises, tak ano,neposobi to normalne.