Budia vás muži v týždni kvôli raňajkám?
Ale nie,ze vam ich urobili ale ze rabajky mate urobit muzom. Nepride vam to zvlastne?
@konikmodry111 to som mu uz vravela,co by bezo mna robil. Ze mi pride uplne neschopny a ano,je tak nauxeny z domu a moja xhyba,ze som c tom pokracovala
A i môj muž,ani môj ocko,sú samostatné bytosti ,ja odchádzam do práce,keď sa manžel ešte len zobúdza,ale aj tak si raňajky chystá sám
@angeli121212 no, dakedy uz sama neviem co si mysliet a ano,ma to naucene z domu.
@pandorra fobrovolne som si ho zobrala, asi mi hrabalo :D
@marca12
@minenkak v 91 je narodeny,
@rybkoava taka spolupraca sa mi paci,takto by to kalo vzyerat podla mna
@nikdenikto keby mu to tam precitat tak sa urazi na smrt :D
@barborachors zavidim, v dobrom samozrejme. Doprajem druhym ;)
@luccija no ja mu vzdy chystam este aj olovrant ci veceru.qle uz som mu povedala velkarat,ze ma ruky nech si urobi sam. Nebavi ma to. Ma to naucene z domu ale ja som ho v tom tiez podporovala,dat mu vaetko pod nos, ved komu by sa to nepacilo, keby ho obskakovali ako krala.
@zuzinka888 nebol na vojne, byval akurat na inteaku. On si vie aj vyprat aj upratat vie, akurat aa mu nechce. Jedine co nevie ie varit.
@mima172 on je taky hlucny ze ma vzdy zobudi. Lebo so nenach6s5a ani den vopred ciste oblecko do inej izby
@prasiatko30 toto ma poriadne pobavilo😅ale ano, mam pocit,ze presne za twjto ery zijeme a toto ocakava
@marcellka32 to som mala v plane, ale on ma druhu robotu ,co robi z domu. Ja nemam na seba tyzdenne cas snad ani hofinu a to neprehanam
@pandusica och tato vychova je ozaj hrozna. Potom to tal vyzera aj v manzelstve,ze muz ocakava od zeny mamickine sluzby...boze,prelievat caj. Mna niekedy popyta zaliat caj a urobim mu ho a on mi povie,ze ci ho ma taky horuci vypit :Dbasi tiez caka ze ho budem miesat a prelievat
Nabudúce mu ho zalej studenou vodou, aby sa, chudáčik, nepopálil. 🤦🏻♀️
@sense iba raz som to skusila ( zobudit k dietatu)a to mi povedal,ze : sak aspon o dieta sa postaraj ked ine nemas na robote,zatial co mam ja dve rovoty!
dakujem za mojho muza. Nie je dokonaly, ale zakladne veci ovlada. Vie si sam vyprat a vysusit pradlo, umyt riad ci uz rucne alebo naukladat do umyvacky aj odlozit spat na miesto. Obcas si aj sam navari a vie aj upiect nejaky ten kolac. Kedysi s dcerou piekol, ked este byvala u neho. Vcera sme robili velky poriadok v kuchyni. Dnes to este musim dokoncit. On ide neskor do prace. Ci sa mu chce alebo nie, tak musi tie cinnosti vykonavat. Ja nie som ziadna jeho sluzka. Ale inak varenie a pecenie v 95% len v mojej rezii, ale mna to bavi. Hlavne to pecenie. Rada skusam nove recepty a tesim sa, ked nielen jemu to chuti 🙂
Mňa nebudi, k malému vstáva, keď som chorá tak ako aj teraz stará sa oňho sám. Nie som na dovolenke aj keď je to taky blbý názov ale vychovavam a starám sa o naše dieťa. Jedlo so chystá sám, málokedy varím. Kopla by som takého do riti. Vie ze je veľa prace s dieťaťom. By som tomu tvojmu povedala ze máš niečo dohodnuté, na víkend sa zbalila a šla preč a nechala ho starať sa o dieťa. Aby vedel o com je taka dovolenka rodičovská. A keď si chorá, ma sa starať on o teba nie ty oňho.
Ja som naozaj za toho môjho vďačná. Mňa ešte aj na dovolenku poslal a staral sa o malého sám. Aj teraz na víkendy chodím aspoň na jednu noc preč aby som šla sama si oddýchnuť. Nikto nie je dokonalý ale v tomto je a som za to naozaj vďačná
Môj šéf (riaditeľ výskumného ústavu) vstával hodinu skôr, aby svojim 2 deťom a manželke (vysoká pozícia v štátnom sektore) urobil raňajky. Dokonca mazal rožky aj pre policajtov, ktorí ju doprevádzali na oficiálnych cestách.
Nie, on robi kazdy den ranajky mne;)
Veľmi sebecký človek a navyše manipuluje. Na to veľký pozor!!!
Dobre, že mu zadok nemusíš utrieť či chrbát umyť vo vani.Budes to mať veľmi ťažké odnaucit ho týmto kráľovským manierom až nemožné
Táto diskusia mi pripomenula také video s tigrami - takto by som reagovala, keby ma muž zobudí kvôli takej somarine 🤣
https://www.youtube.com/watch?v=w0N0avD5Bh4Iba RAZ by ma zobudil...potom by sa on už ale nikdy nezobudil😝
Nie ráno vstáva prvý, lebo nemôže spavat dlho a ide do obchodu na pečivo kým spim, nachysta raňajky, kávu a odšťavi ovocie. Ja vstávam až potom. Ja zas varím obed
Ale keď jeden z nás nemá čas sme obidvaja sebestacni ľudia, že sa vieme najesť alebo zbehnúť na obed ked nie je navarene aj sami
Nie. To co ta ma za sluzku? Moj vstava, ked ja odchadzam z domu a ranajky mu nechystam, o ten cas si dlhsie pospim. On urobi ranajky sebe, aj synovi.
Tak ja sa asi jedina priznam, ze ano, moj muz to robi a ano, ja chystam ranajky - on by nenasiel ani caj v skrinke a 20 rokov by sme mali na ranajky asi to iste..🫣🫣🫣lenze my sme si z ranajok vytvorili za tie roky "nas manzelsky cas", ritual, kde si v klude bez deti posedime, pokecame,vypijeme kavu-caj, najeme sa spolu. Jedine, kde ma nebudi, je ked ide prilis zavcasu prec (rozumej do pol siedmej odchod z domu) a ked vie, ze som v noci kvoli detom nespala- ale vtedy on pocka na mna s ranajkami na neskor, aby som sa vyspala a az tak ideme ranajkovat.🙃
@bessie12 ale ved muzi by mali zvladat v domacnosti to,co zeny, teda myslim zakladne veci ako umyvat riady, prat,vysavat, pokial tam nie je nejaky postih. To je len ich pohodlnost,ze im zema skace okolo zadku a im vyhovuje tento status neschopakov. Ale pokial budu mat zeny podobny pristup ako ja, tak ti neschopaci nikdy nezmiznu :(
@ronie338 ten nazov ze materska dovolenka vymyslel urcite nejsky muz. To okolo dovolenky ani neslo.😅a suhlas s tym,co si dalej pisala. O choreho sa ma clo el starat
Nie este chory o zdraveho. A mas super muza,ked ti pomaha a vstava k dietatu.

@asdfka tiež som v šoku ,že sme tu len dve ,ktoré chlapom niečo chystajú do roboty 😅