Budia vás muži v týždni kvôli raňajkám?
Ale nie,ze vam ich urobili ale ze rabajky mate urobit muzom. Nepride vam to zvlastne?
Nie. Nebudí ma kvôli raňajkám. To len u mamenky má taký servis (doteraz...). Lenže holt ja som už mamenka iných troch bytostí, musím sa tam obracať... 🤷. Už si vie aj desiatu sám spraviť, šikovník šikovný ten môj chlap. Neboj, aj tvoj zvládne spraviť do raňajky, keď bude musieť. Môj s láskou spomína na časy minulé, keď som mu spravila desiatu, keď som ešte nebola nikoho mamenka,holt bejavavalo, aj on mi masáže robil, na večeru ma brával, tiež bejvavalo... Ale už neni kedy. A keď aj je, tak aj tak je romantika v čudli, lebo deti.
@lenkakravcova zas tie tvoje ideológie 🤦♀️
V normálnych rodinách nikto neslúži nikomu.
Obidvaja sú partneri , chodia do prace zarábajú a aj sa zúčastňujú na chode domácnosti.
@lakebabe aj v kresťanských slúžia. 🙂 to nie sú žiadne moje teórie. Sú to všeobecné náboženské teórie.
Ona do práce nechodí..
@mikadooo ja som toto tak neznasala u ex-ovej mamy. Vsetko im pod nos strkala a oni si to vobec nevazili. Raz sme isli kamaratom na svadbu a prespali sme u exovych rodicov a on mal neozehlenu koselu, tak mu vravim, ved si ju sam ozehli... Jeho mama bola vtedy v izbe a dodnes si pamatam ten jej nestastny pohlad ked videla syna zehlit si koselu lol.
@lenkakravcova aj ked nechodi do prace, nemusi predsa sluzit, sluzia sluhovia, nie zivotni partneri
@lenkakravcova predstav si, ze my sme kresťania a kňaz ta v predsvadobnej príprave sám pouca, že si berieš partnera na celý život , o sluzobnictve nie je rec. Takže asi je čas aby sa aj vaša viera trochu posunula iným smerom.
Je úplne jedno akej je viery, NIKDY NIKOMU slúžiť nemusí , už len toto slovo u mňa vyvoláva obraz ako žijete.
Žiadny chlap nemá právo od nej hocičo vyžadovať s čím ona nesúhlasí a nemá záujem to robiť
To je nejaký vtip?😄 Raz by skusil
@lenkakravcova Čisto teoreticky, ak ona raz pôjde do práce, ako sa to bude rozdeľovať? Alebo by sa teda malo...?
@lenkakravcova akoze fakt ? Prave mi odstrelilo dekel. To ze nechodi do prace neznamena ze si vala sunky. Pozri ak by bola hore a robila si ranajky a on tazko pracuje odnwvidim donevidim sak ok nech mu spravi o tomto je manzelstvo ze sme tu pre seba a kazdy ma na starosti nieco. Ano on chodi do prace ona je doma s dietatom. Ale ona spi stara sa o dieta je 5x v noci hore a on si to k nej napochuduje a regulerne ju zobudi ze je hladny. Ma ruky nohy to ze nepracuje twraz neznamena ze je jeho sluzka. Pisala tu komentare ze je to od nej vyzaduje nonstop ze aj ked bola chora. To neni normalne. Je jeho manzelka nie sluzka. Ma si ju vazit nie mat ju za handru
@lakebabe poznáš toto?
@oblecenie99 neviem. Záleží od toho kedy pôjde do práce, kolkov nej bude rád. Veľa premenných. Musela by si to plne špecifikovať.
@ns994 pozri som doma (mám 3deti), takže viem že to o vlani suniek nie je ale zase nie je to ani taká hrôza ako chodiť do spráce. 😃😃😃 Je to celkom spoko život byť doma s deťmi, keď si žena vie rozdeliť čas.
@lenkakravcova a takisto je praca a praca. Ani praca nemusi byt hrozna. Je to uhol pohladu. Tak ci onak ma ruky nohy. Otvorit chladnicku vie. Aj si natriet chleba. Nie kazda to musi mat tak ako ty. Ale tk je jedno. Ako som pisala. Ma ruky nohy. Nech ich pouzije
@hope87 to si pekne napisala aj zhrnula. Presne to som vcera povedala. Povedal,ze dobre,ze on si ich bude robit sam. Je to presne tak,ako tu niekto pisal - zo zaciatku som mu ich robila z lasky , s radostou a on si zvykol a povazuje to za samozrejmost, sam to priznal. Akoze, ked budem hore v tom case jasne,ze mu ich spravim. Ale kvoli tomu vstavat..to uz nie.
@luccija ano, treba to cim skor zmenit, lebo ked bude dieta velke a bude to vidiet, to by bol pruser.
@majlo1234 aka vina? To ti ja neviem vysbetlit ani specifikovat. Asi to je vychovou. Som taky typ. Se ak nesluzim druhym, ale sa zaoberam sebou mam vycitky ...
U nas vzdy robili ranajky a desiatu otcovia (manzel). To by si mala vstat, aby si mu natrela rohlik? 🙏
@erika237 druhu pracu musi mat, nie je to pre to,aby sa ulieval. Ale ano,svojra to robila sice v fovrej viere,ale nedomyslela to.
@oliolijanka to je velmi mile,se ta takto zpbudil 🙂 ano,asi to berie ako prejav lasky z toho co hovoril. Aloze obcas mi to nevadi,ale ked som fakt unavena, tak to robim nasilu..
@katika85 preboha,tak to uz je ozaj sila. Chudera kolegyna. Tak to je riadny blb,ked chcel aby ho aj so zlomenou rukou obskakovala..
@lenkakravcova pane boze takto hlupy priam do neba volajuci koment som dlho necitala. Wow tlieskam ti a gratulujem ze aj tymto pristupom pomahas k tomu aby zeny boli vnimane aj nadalej ako handry 🤐
@petra92 joooj,tak to je fajn,ze sa vie aj o deti normalne postarat a zastupit ta,ked treba. Tak to ma byt
@cacianka veru, pokecali sme si dobre, necakala som takuto diskusiu 😅. No mna zaujimalo ci sa len ja nato pozeram ako na nieco nenormalne alebo to mate tiez tak foma. A co robit? No skoncila som s tym. Stareho psa sice novym trikom nenaucis, ale este nie je tak stary,aby nezvladol prevychovu,tak sa pustim do toho.
@lenkakravcova tak ty máš kus divný názor teda fakt.nie, žena nie je žiadna slúžka ktorá ma chodiť mužovi okolo prdele. Keď to robíš ty, si si sama na vine. My mame už 16 ročného syna a na všetkom sme sa vždy podieľali spolu. Žiadne že toto je tvoja robota, toto moja. Máš nazory ako za opicami
Autorka, ano psychologa ries, skor psychoterapiu, pretoze toto mas z detstva - mas nulovu asertivitu a hranice, s tym ti musi niekto pomoct. Zatial sa zamysli nad svojim detstvom ake bolo ako si sa citila, odkial pochadza tato chorobna poslusnost a to ze vlastne musi byt stastny kazdy okolo teba a ty mas urobit maximum pre spokojnost druhych za akukolvek cenu tvojho pohodlia, zatial co ty a tvoje potreby su absokutne na samom konci. Nevazis si sama seba, preto si ta ani partner nevazi. Baby co sem prispeli, maju muzov, co ich nosia na rukach, lebo ony (tie zeny) vedia, ze za to stoja a zasluzia si to. Musis sa naucit mat sa rada a objavit vlastnu sebahodnotu, bez toho ju nevstepis ani dwtom. Deti kopiruju len to, co vidia. Cokolvek im budes vraviet, napodobnuju teba a muza.
@lujza123 vies co, vyrastala som v super prostredi, ale ano, mas prabdu,ze tam boli iste veci, ktore asi nemali byt. So surodencami to mame tak,ze vsetci sa bojine stat si za svojim rozhodnutim,aby sme inych nenahnebali, nesklamali, ( vsetci to tak mame,zhofli sme sa,ze to bude asi vychovou) cize,ak nieco chceme urobit,skor to nespravime kvoli reakcii okolia, co je dost naprd si myslim. Mamina je veeelmi obetava a starostliva zena,az to prehana. Vsetci su na c.1 a ona na seba vobec nemysli. Dakedy ju to samu sere, ale nevie to zmenit. Rozmyslam,co si sa este pytala, je tu vela odpovedi a preskocila mi stranka. Ta psycholozka je dobry napad.

Zacni si vazit samu seba. Muzi nie su panmi tvorstva a my ich sluzkami.