icon

Budúca manželka - exmanžela sa chce porozprávať

8. sep 2026

Čo by ste robili na mojom mieste ka by vám zavolala budúca manželka môjho exmanžela a chcela sa s vami porozprávať a opýtať sa na príčinu rozpadu nášho manželstva . S manželom sme boli 13 rokov, dve deti 6 a 3 ročné keď od nás odišiel . Problémy s ním boli a celkom dosť veľké ( alkohol , kamaráti , nekomunikácia až to vyústilo do nevery ) Po rozvode sa o deti nezaujímal , poslal výživné a dosť Posledné dva roky si ich bráva aj pošle niečo navyše a to je presne odvtedy čo je s ňou .

Strana
z3
hefo
10. sep 2026
@anonym_autor

stretla som sa s ňou na káve, poďakovala som sa jej ako sa pekne stará o deti . Zistila som že o deti sa ex vlastne nestará , dovezie ich k nim a potom po rôznymi výhovorkami prchá z domu . Jediné čo po mne chcela vedieť či sa zaujímal o deti keď boli malé , lebo že chce s ňou dieťa ale keď vidí jeho záujem teraz čo bude potom keď sa aj im narodí . Jediné čo som jej povedala že tomu dal minimum . Zároveň ma poprosila aby som nikomu nevravela že sme boli spolu .

@anonym_autor A ty si to vyzvonila celému Koníku... ha ha, srandu si robím.

anonym_c66de0
10. sep 2026
@anonym_autor

stretla som sa s ňou na káve, poďakovala som sa jej ako sa pekne stará o deti . Zistila som že o deti sa ex vlastne nestará , dovezie ich k nim a potom po rôznymi výhovorkami prchá z domu . Jediné čo po mne chcela vedieť či sa zaujímal o deti keď boli malé , lebo že chce s ňou dieťa ale keď vidí jeho záujem teraz čo bude potom keď sa aj im narodí . Jediné čo som jej povedala že tomu dal minimum . Zároveň ma poprosila aby som nikomu nevravela že sme boli spolu .

@anonym_autor To ozaj potrebovala tvoje hodnotenie toho muza, ked jej tie deti nechaval na krku? Paneboze

2691
Včera o 18:55

@anonym_autor ako často bývajú deti u otca?

Strana
z3