Bývalý dal na Facebook fotky s novou frajerkou a ja som strašne mimo
Sme iba 4 mesiace od seba a už má novú frajerku...dal fotky na FB ako si užívajú na chate a ja som strašne mimo...kedy to prejde😭
@panelacikova Ale ved priateľstvo na fb alebo sledovanie na ig nie je kontaktovanie. Podla mna to je proste detinské, že si dakto povie "Hmmm, rozisli sme sa, tak ja si ta teraz bloknem a odstranim si ta na Facebooku - už nie sme priatelia" a pod. Akože možno to je u niekoho potrebné, takto riešiť, ale stále je to prosté detinské takto mazať. 😄
vymaž si ho z priateľov.
No možno proste vedome zacni menej pouzivat sociálne siete. Nie len ze sa ti zlepší život, ale aj zabudnes na ex. Na Facebooku toho veľa nedosiahnes, ale mozes ten čas venovať do niecoho, co ta napĺňa. Zamestnas svoju hlavu a este na seba budeš aj hrdá, že niečo pre seba robíš. Proste ten cas produktivne vyuzit a po určitom čase sa budes chytat za hlavu, že si ho este chcela.
A načo ho sleduješ na FB?
Myslim ze ich tam dal preto aby sa pochvalil vobec nie preto aby si sa ty nad tym zamyslala. Odputaj sa odbremen sa a ŽI. Mozno casom sa pousmejes ked aj ty najdes nieco pekne cim sa budes chciet pochvalit. Zivot je o ziti nie o preziti.