Bývalý mi poslal peniaze
Co by ste spravili keby vam byvaly manzel poslal sumu ktora sa rovna 3 vasim platom s poznamkou dakujem. Rozvod sme mali pred 4 rokmi. Ja som sa uz vydala za ineho a mame aj dieta, momentalme som na materskej. To asi byvaly manzel uz vie. Ale nechapem..
Ešte sa kľudne mohlo stať, že ako vyberal príjemcu, tak sa proste pomýlil, klikol o riadok hore dole, a už neodkontroloval pri druhom kroku, ale automaticky zadal kód a odoslal.
Ja by som napísala. Prišli mi peniaze v sume takej a takej vtedy a vtedy z tvojho účtu takého a takého. Nejedná sa o omyl?
Ale asi by som sa pri takomto správaní skôr bála že sa chystá sebe niečo spraviť. Lebo je divné že ťa má bloknutú a zároveň ti posiela peniaze na účet.
Chápala by som to naozaj v prípade že ti dlží a teraz to splatil, keď ťa má bloknutú a nekomunikujete predpokladám že dieťa spoločné nemáte (takže ti to neposlal v spojitosti s dieťaťom).
Ja to chapem, ze ti to poslal za tie roky co ste boli spolu, ale opytaj sa ho.
Ty by si mala vedieť, prečo ti ich poslal a podľa toho reagovať. Ak by sa jednalo o vrátené peniaze z minulosti (napr. ak si mu ich požičala), nechala by som si ich. Ak takýto dôvod nie je, vrátila by som mu ich späť na účet.
Nonsens...po štyroch rokoch?? Dôvod je naopak veľmi podstatný
ved mu posli sms v zneni, ze ahoj, naco mi posielas peniaze? dziiizus
Aký bol dôvod rozvodu? Aké bolo majetkové vysporiadanie? Nemohol predať niečo čo bolo vaše spolocne a férovo vás rozdelil?
Ak by som vedela, že sa len opil a financie nemá na rizhadzovanie, vrátila by som mu ich. Ak by som vedela, že ma nejaké výčitky pre rozvod a peniaze ma na rozhadzovanie, nechala by som si ich. Mate spoločne deti?
Pýtaš sa čo by sme robili - no zavolali mu prečo ich poslal. Tak neviem čo sa tu obúvaš do komentujucich ... mimochodom naštudovala by som si bezdôvodne obohatenie ak sa pomýlil 😉
Určite by som ho kontaktovala a chcelq vedieť dôvod. Ak by sa chcel poďakovať za spoločné roky ako píšeš, tak by som si peniaze nechala.
A doteraz komu posielal peniaze, keď 4 roky sa nepotreboval zavďačiť? 🫣 nevymýšľaš tak trošku?
Buď ti to poslal omylom, alebo vymyslené. Ja som od ex 7 rokov a nepošle nič, okrem výživného a má začo ďakovať 🤣🤣 za tých 13 rokov manželstva 😃
Tak ale dovod je dost pidstatny. Vies konkretne za co ti dakoval, ci len si myslíš? No ak by som teda s nim nekomunikovala, nemal voci mne zavazky, tak by som mu ich poslala teda nazad a hotovo. Alebo tu hladas dovod preco si ich nechat? 🤷
ved sa opytaj preco ti poslal peniaze???????????
Určite vrátiť.Mala by si dobrý pocit ak by si išla a začala z nich nakupovať?A ako prvé by som to prebrala s terajším partnerom..či on o tom nevie?Môj by to poslal naspäť aj za mňa,či chcem či nechcem.Z akéhokoľvek dôvodu, je to proste divné a mne osobne by to bolo veľmi nepríjemné,nie že "waa,prachy, hurá"
Pomyslela by som si, ze si zmylil prijemcu a obratom mu ich poslala spat. Duplom, ak niekolko rokov spolu nekomunikujeme.
nebavíte sa 4 roky, si vydatá, máš dieťa, on ti z vďaky pošle peniaze ako tri výplaty..
ak ti blokuje mobil a nevieš sa s ním spojiť, vráť mu ich na rovnaké číslo účtu a do poznámky daj 'nepotrebujem tvoje peniaze'
Pokial ti neposlal peniaze na spolocne dieta. Pripadne to nedlzi peniaze-este z rozvodu alebo co. Tak nenechala. Ani cent. Nema mi za co vdacit. Cesty sa rozisli a bodka.
Hmm zaujimave moj byvaly odomna vecne pyta ked chlasta a sedi v herni. Bud rada nieco si kup a kasli na neho asi ma vycitky pre nieco len tak sa peniaze neposielaju a ak ano ja chcem tiez 😀
@gabu_lienka presne aby ich potom nevymahal. mozno bol...mimo...
Urcite by som si ich nenechala, aky by som mala na to dovod? Som prekvapena ze uvazujes o tom...
Keby ste mali spolu dieta tak nepoviem, ze poslal asi na neho, ale len tak? Jednak to bude podla mna omyl a ty mu ich aj tak budes musiet vratit ale ak to aj omyl nieje a siblo mu, bolo by pod moju uroven brat peniaze od byvaleho ktoreho som 4 roky nevidela nepocula
Ja by som sa ho pytala, ci sa nepomylil. Lebo moze to byt kludne omyl. Pripadne by som mu to poslala spat, so slovami "nie je za co".
bola by som ticho....však on poslal.
ak sa pomýlil - jeho problém.
Ale zas na druhej strane ty si peniaze nechas a moze mu casom prepnut a zacne sa ti vyhrazat ze ti ich poslal atd. moze ti zo zivota spravit peklo asi pozeram vela filmov, ale deje sa to aj v realnom zivote. Ludia sa dokazu velmi zmenit.
Autorka určite by som mu zavolala a spýtala sa či sa nepomýlil. Nakoľko ak ich minies a on ich bude chcieť späť ako omyl ide o bezdôvodne obohatenie sa lebo si vedela, že ti ich nemá prečo posielať
Vratim mu ich spat. Vlastne, dieta spolu nemame a aj ked dakovat ma za co. Peniazmi to co spravil nevyzehli. Ani sa nebudem pytat co za co. Poslem spat a hotovo. Chybat mi nebudu mam dost aj bez neho. Dakujem za rady. Pekny vecer
Mňa napadlo sa opýtať a to budeš posielať pravidelne 😆😆😆
Vráť a máš pokoj😉
Mne bývalý poslal sumu, kde sú štyri nuly, normálne som vzala telefón a opýtala sa ho, či sa nepomýlil, vraj nie, že to je VĎAKA za všetko, čo som pre neho spravila za celé tie roky a že za to, že som tá najlepšia matka pre jeho dieťa. Pekne som poďakovala, peniaze vložila dieťaťu na účet a tam sú pekne nedotknuté. Už sú to skoro 4 roky a síce sme v kontakte kvôli dieťaťu a sme za dobre, nie sme pohádaní, tak tie peniaze poslúžia dieťaťu do budúcnosti, napr. na vzdelanie.
Ak ťa má bloknutú, kontaktovala by som aj jeho rodinu a žiadala dôvod, prečo zrazu po 4 rokoch, ale bez vysvetlenia by som si peniaze určite nenechala.
@deti95060810 problem by mala ona keby ich vymahal sudnou cestou
Podla mna sa urcite pomylil ked tam bolo Dakujem. Myslim si ze mu niekto pozical a on mu ich vratil

@tosomja no asi za tie roky co sme boli spolu.. tazko povedat