Viem že ma tu budete kritizovať čo riešim ex ,ale som smutná sme len 2 mesiace po rozchode a on už novú holku má a sú spolu na chate na Silvestra 😭trochu skoro si našiel😞
@simca_13 lahko, ale tiez som si presiel podobným... A preto viem ze netreba na to minať energiu ani čas. Ja som som bol najskor obareny" potom prekvapený, a cas mi ponukol iné moznosti ako ho traviť. No absolutne nie prehravanim myslienok a co by bolo keby... Je to zzbytocne. Ved i teraz slnko svieti..tak nech to vazne neberie...lepsie ked sa nieco stane ked je mlada ako by mala zivot za sebou...
@maxxim Áno, veď sa to hovorí, že po jedno kvíti, slunce nesvíti. Len človeka to zo začiatku tak zamrzí, prekvapí, že jak sa to dovrzalo všetko a ako sa dokážu veci rýchlo zmeniť. Ale je fakt, že čas človeku poskytne iný uhol pohľadu na to.
@simca_13 lahko, ale tiez som si presiel podobným... A preto viem ze netreba na to minať energiu ani čas.
Ja som som bol najskor obareny" potom prekvapený, a cas mi ponukol iné moznosti ako ho traviť. No absolutne nie prehravanim myslienok a co by bolo keby... Je to zzbytocne. Ved i teraz slnko svieti..tak nech to vazne neberie...lepsie ked sa nieco stane ked je mlada ako by mala zivot za sebou...