Čakať na lásku alebo to vzdať?
Zamilovala som sa, teda on sa zamiloval prvý a namotal aj mňa. Písal a hovoril mi jedinečné lichôtky, venoval mi svoju pozornosť aj napriek pracovnej vyťaženosti, prejavoval záujem 24/7, navaril mi výborné jedlá, kupoval jedinečné darčeky, no veľa toho je, milé zamilované hlupôstky na každom kroku. So ženou nespí, nedá sa, viem to, zbytočne to vysmejete. Trvá to dlho, zatiaľ bez väčších problémov. Načase posunúť to ďalej… Chcem byť s ním, aj on so mnou, ale chce počkať kým mu podrastú deti. Čakať ešte alebo to vzdať?
On s ňou nespí a deti jej ako urobil ?
Nie, ani si nemala do toho ist.
Este som nikdy nevidela, ani som nepocula o takej zdravotnej komplikacii, ktora dozivotne neumozni zene mat pohlavny styk. Zo strany lekarov je maximalna snaha zachovat si tuto schopnost a pri najhorsom sa daju urobit rekonstrukcne operacie pohlavnych organov. Jedine ze by mala rakovinu v malej panve v pokrocilom/terminalnom stadiu alebo nieco podobne. Ja tomu neverim
Milá autorka, on bude čakať, kým mu podrastú deti? To je aký vek? Najprv sú malé, to im nemôže urobiť, potom sú v puberte, to je taký citlivý vek, potom už budú dospelé, to už zase všetko chápu a odsúdili by ho. A keď už sa nebude dať vyhovárať na deti, lebo to budú vydaté/ženatí tridsiatnici s vlastnou rodinou, tak jeho manželka už bude stará a chorá a ako ju on teraz môže opustiť... A ty sa jedného dňa prebudíš a zistíš, že si premárnila s tým chlapom celý život. Nemáš rodinu, nemáš deti a ak sa váš vzťah dostane na povrch, ešte ťa aj všetci odsúdia.
A ako dlho to vôbec trvá?
Dovolenky trávite spolu, alebo ako ten vzťah prebieha... Keďže žena o ňom vie, tak ma chlap väčšiu voľnosť?
Chlap si vždy nájde výhovorku, prečo teraz ešte nie. A riešili ste otázku svojich detí?
Ja by som nečakala ani o deň viac, ale po prvé hlavne viem, ze mne by sa nestalo, ze by som sa zamilovala do ženatého chlapa.
Otázkou je dokedy chceš čakať ty? Nemáš sa rada? Nemyslíš si, že si zaslúžiš niečo viac ako byť len tá druhá? Nemyslím si, že všetko čo ti povedal je aj úplná pravda, každá minca má dve strany 😉. A keby ťa až taaak velmi miloval, už dávno je s tebou a nič by mu nestálo v ceste aby to uskutočnil, veď otcom svojim deťom bude už navždy. Takéto,, platonické"vzťahy nemajú budúcnosť a vo väčšine prípadov končia tak rýchlo ako aj začali, pretože sú vyčerpávajúce pre všetkých zúčastnených...
Keby ta chcel,nema problem odist od zeny. Deti su len vyhovorka. Necakala by som na chlapa,ktory o mna nestoji. Z lichotok nemam nic,darcek si viem aj sama kupit,tym by ma neopantal. Vaz si seba,svoj zivot a nepremarni roky cakanim. Otvor si oci. Chapem,ze to boli,opustit niekoho,koho lubis,ale nesmies nevhat takto zo sebou zametat. Navyse,keby ta lubil,nedopustil by,aby si si znicila zivot cakanim na neho
Zenam ako ty nezelam nic ine, len aby stretli samu seba a zazili to, co svojim spravanim sposobili inym. Byt rozbijackou rodiny s detmi...tazky
chlebik, nevedela by som s tym pocitom zit.
Ty si akože urobila jeho žene podrobnú prehliadku, ze vieš, ze "sa určite nedá?" akože ma vyoperovanu vagínu? Alebo ju má "zošitu"? Nedaj sa vysmiať ty, lebo ty máš len informacie od neho, a on ti očividne, zaľúbenej po uši do debila, ktorý nemá ani štipku charakteru, môže nakukat hocičo a ty mu to zhltnes.
🤮🤮🤮
Pomôž mu uvedomiť si ze cakanie na to kym deti odrastu ukrajuje aj z jeho casu na kvalitný vztah. Ako? Nepokracuj vo vztahu az kym sa nerozvedie. Su tam rizika? Su. Moze zostat pri manželke a ak by sa naozaj rozhodol odísť môze ta jedneho dna z toho viniť.
Napriek tomu je ukončenie tohoto pomeru pre teba to najlepsie riesenie.
Ano kupuje darceky, ved inak by si mu nedala a kupi aj dalsi, aby sa aspon nejako ocistil, ked uz s tebou len tak spava a mozes kludne cakat kym mu podrastu deti a potom si povedat, ze si zabila roky cakanim, lebo aj tak s tebou nikdy nebude.
🤦🤦🤦🤦chce počkať,kým mu deti nepodstastu🙊🙉🙈,tak čakaj a potom sa nečuduj,keď ti ujde🚂
Teoreticky si predstavme, ze teda pockas, alebo by odisiel. Vies si predstavit vase fungovanie s tym, ze jeho deti ta neznasaju? Ze riesite striedavu straostlivost? Ze deti chodia k vam a mas sa o ne starat? Ze jeho 1/2 vyplaty ide na alimenty? Ze mozno zene necha ich dom/byt? Ze so zebou budu do konca zivota v spojeni skrz deti? Ze mozno nebudes pozvana na ich rodinne oslavy? Svadby, narodeniny... ja by som na to nervy nemala. Lebo teraz hras druhe husle a budes ich hra taj vtedy, ked od zeny odide.
Lebo ono ho neziskas pre seba celeho.
Autorka píšeš, že je čas posunúť to ďalej...ak by ten tvoj ,,exemplár"chcel, už by sa dávno rozviedol a netlačil ti tak dlho kaleráby do hlavy, nemyslíš? Ono, niekdy v tom manželstve nastane akákoľvek kríza, je to prirodzené v každom vzťahu, ja len nikdy nepochopím ako také ženy ako si napr. ty, co sa objavia z čista jasna a vedia sa natoľko ponižovať a robiť barličku možno v pokryvkávajúcom vzťahu, kde by si to v prvom rade mali vyydiskutovať manželia, partneri. Mala by si si uvedomiť, že človek má začínať s čistým štítom, do tejto fázy máte ale vy dvaja ešte veeeeeĺmi ďaleko, ak k tomu vôbec niekedy dôjde.
@jaskolka toto bol top koment 😂😂😂🙈
Krásna love story.. Jasne, ze si spi sem-tam s manželkou a možno aj s nejakou treťou ktorú si tiež získal výnimočnými darčekmi a lichotkami 🤣😂🤣no úprimne vam držím palce našli ste sa. Jeho žena si zaslúži riadneho chlapa a ty si zaslúžiš presné takého ako je on. Ak vam to vyjde snáď ti aj par detičiek narobí a potom sa po pár rokoch bude "vyplakavat" u ďalšej šikulky akou si ty teraz pre neho 🖤

Odpustila mu? Tak ak mu odpustila tak asi preto že povedal že milenku už nemá či? Tak sa zoznámte keď jej to nevadí 😉