icon

Čakať na muža, ktorý chce len kamarátstvo?

2. feb 2025

Ahojte, píšem znova. Minule som písala o tom ako sa mi páči jeden chalan. Stretli sme sa 6x len ja a on a k žiadnym bozkom a ani intímnostiam nedošlo. Stretli sme sa aj siedmy krát. Cez internet komunikujeme dosť čulo. Dosť som sa na neho namotala. Viaceré ste mi radili, nech sa ho opýtam či by chcel aj vzťah alebo len kamarátstvo. Nabrala som odvahu a opýtala som sa ho. No a výsledok je taký, že by chcel najskôr kamarátstvo a možno časom aj niečo viac. Som rada, že som sa ho na to opýtala ale zároveň sklamaná, že ma berie ako kamarátku. Hlavný dôvod prečo zatiaľ nechce nič viac, že mal 8 ročný vzťah a sklamal sa.

Čo by ste na mojom mieste robili? Nakoľko som na neho aj dosť namotaná, o kamarátstvo záujem nemám. Čakali by ste na neho a verili by ste, že bude z toho vzťah alebo by ste sa na to vykašľali?

Strana
z2
zuzanockamt
2. feb 2025

Nie, nečakala. Neočarila si ho, sú tam len kamarátske sympatie.

princkrason
2. feb 2025

ako chlap ty napisem
ser nanho

3009
2. feb 2025

Nenamotávaj sa na neho. Hľadaj ďalej, ale nemusíš s ním prerušiť kontakt. Čas ukáže.

hankab
2. feb 2025

Kasli nanho. Ked je clovek ocareny, tak je jedno ci je tyzden po rozchode po mesacnom vztahu alebo po 20 rocnom rozvode. Natahuje ta ako sopel, a jedneho dna sa prestane ozyvat, lebo najde taku, ktora ho ocari na prvu.

ina2405
2. feb 2025

Nič z toho nebude. Keby tam bolo niečo viac, chalan by sa už dávno hecol.

xtrin
2. feb 2025

Myslím že je dosť férový mladík keď ti to takto narovinu povedal a netlačí na posteľové aktivity 😅 takže charakter mať zlý asi nebude. Ale vieš ako to je keď dostaneš niečo na tácke a nemusíš nič pre to urobiť tak si to nevážiš. Nechaj ho aj trochu o teba zabojovať. Napr. Ja by som nevedela mať vzťah s myšlienkou že o mne pochyboval a nechcel ma 😅 (no čo som trošku ješitná)

ivik4
2. feb 2025

Ako som pisala minule, nie nic by som nerobila ani necakala . Ked za 6x by mi nedal ani jednu pusu tak by som ho uz brala ako kamosa s kt. To dalej nebudem rozvijat.
Mna skor zaujima, preco ho tak chces ked vidis aky je k Tebe ? Beznu zenu by to aj ponizilo ze nema zaujem a este sa ho pytat ako ty.
Mozno nieje pravda ani to co Ti povedal.

earlgrey
2. feb 2025

Pôjdem proti prúdu, ale myslím, že je férový a mala by si si to vážiť. Nelep sa na neho ako lepiaca páska, streravaj sa s ním, teda ak chceš a chce to aj on, daj tomu voľný priebeh. Možno časom z toho bude niečo viac. Ale teda ak ti tak veľmi súri byť vo vzťahu, tak nechaj toho muža ísť...a ty si hľadaj iného, ktorý bude s tebou vo vzťahu aj napriek tomu, že ťa nepozná 🤣 (rozumej veľmi rýchlo)

autor
2. feb 2025

On proste namotáva. Cez WhatsApp mi posiela srdiečka a zaujímavé, že sa chce so mnou stretávať. Potom napíše o kamarátstve.

zuzubb007
2. feb 2025

Nie vykašli sa na neho, chlap vždy vie čo chce, a keď chce babu skoci po nej hneď, nie takéto výhovorky a na písanie somárin si mu dobrá na nič viac

earlgrey
2. feb 2025

@autorka
Ty si sa namotala zo srdiečok?
Koľko máš rokov?

hipuska
2. feb 2025

No ja neviem. Veď mne to príde normálne, že ťa chce spoznať. Či čo? Veď ak by ste skončili po 5 Tom rande v posteli, príde ti to ok? Veď sa zjavne nepoznáte. To je tá éra vypisovania, mobil znesie všetko. Veď priateľstvo je základ dobrého a zdravého vzťahu. Prestaň s ním vypisovať somariny , srdiečka, ries to na úrovni kamarátstva, spoznávaj ho v reálnom živote, cez reálne veci. Či máš 15 rokov?

h2
2. feb 2025

Hlavne, že keď tu nedávno bola diskusia, ako sa chlap namotal hneď, tak tam boli samé komentáre, ako je to 🚩🚩🚩 a podozrivé a utekať od neho. A keď tento na to chce ísť pomaly, tak zase je zle. Ja už fakt neviem, čo niektoré chcú.

zmrzlinka2021
2. feb 2025

Je úplne normálne človeka ajprv spoznať s potom začať spolu chodiť.
To naozaj po 8 stretnutiach si presvedčená,že je to muž do vzťahu a pre tvoju budúcnost?

Podľa mňa sa správa veľmi rozumné.

My sme sa s mužom kamarátili intenzívne rok, kým sme začali spolu chodiť.

Keby niekto na mňa takto tlačil a uháňal má, tak pa pa

autor
2. feb 2025

Srdiečka neriešim. To sa bežne dáva aj kamarátom. Len mi príde divné prečo sa len tak so mnou intenzívne stretáva a nič nechce. 😀 Ale áno, mohol ma pretiahnúť a odkopnúť.

michaela789
2. feb 2025

Necháva si ťa ako zadné vrátka na vyplnenie programu, ak sa nenájde niekto lepší. Napíše tej a onej alebo tomu a onomu a potom, ak teda oni odmietnu, napíše kamoške-tebe. Dala si mu najavo, že by si bola naklonená aj niečomu viac - preňho terno, možno po pokvitne aj čosi s výhodami.
Neviem, čo riešiš... Ja už by som bola o tri krajiny ďalej.

janka_23
2. feb 2025

Aj z môjho pohľadu z toho nič nebude. Bola som v podobnej situácii, bol po rozchode, stretávali sme sa veľmi intenzívne, písali si, volali si, rozprávali sa o všetkom. Tiež som počúvala reči ze potrebuje čas, mam počkať až jedného dňa prišla iná a pri nej nepotreboval čakať ale vrhol sa s ňou hneď do vzťahu.

janagem
2. feb 2025

My si medzi kamarátmi (a kamarátkami) tiež posielame srdiečka a boli časy keď sme sa stretávali každý deň.
Možno v tom len neobjektívne vidíš viac ako tam je.

hankab
2. feb 2025

Pretoze si tebou vyplna cas po rozchode, preto sa s tebou stretava. Aby neplakal doma do vankusa za ex. Ale nic viac s tebou nechce.

petracandle
2. feb 2025

@zmrzlinka2021 súhlasím, že treba človeka najskôr spoznať kým sa dáte oficiálne do vzťahu, ale toto je trochu iný prípad.. tu sa nebavíme o tom, že nechce niečo zoficiálniť, ale že on autorke nedá ani pusu 😃 a to je už sakra divné po toľkých rande...evidentne ho nepriťahuje a len mu robí dobre jej záujem

h2
2. feb 2025
xtrin
2. feb 2025

Kašli na to, ak ho aj dostaneš do vzťahu potom vždy budeš tá ktorá sa snaží a bojuje. 🤷🏻‍♀️ Chlap keď chce naozaj ženu tak neváha.

zuzanockamt
2. feb 2025

Stretáva sa s tebou len preto, že nič iné momentálne nemá a chce s niekým tráviť čas. Si prestupná stanica, aby sa doma nenudil, ale chémia tam nebude z jeho strany žiadna, lebo keby bola, tak by aspoň riešil sex, ale ani to nechce.

lenkahvh
2. feb 2025

ani teraz ani predtym si tusim nenapisala, za ake obdobie bolo tych 7 stretnuti, pytali sa ta to - je to mesiac, dva? polrok?
a ak on mal 8rocny vztah, asi bude mat skor 30 a viac. ty mas tiez okolo 30?
lebo mne pripada, ze musis mat ovela menej.

really8
2. feb 2025

Keby som muz zistim ze o nasom vztahu/spoznavani vypisujes na MK tak by si skoncila.

autor
2. feb 2025

@lenkahvh Je to za obdobie takmer mesiac. Intenzívne dosť. Áno je mi okolo 30.

svetlonos
2. feb 2025

Pozri, ja nie som chlap ale tu som vždy mala jasno! Prvého som síce sledovala v partii dlhsie, bola som ešte nesmela v 18tich. Ale na chate to boli jasne potom. Sice boli len objatia a držanie za ruky ale chcela som s nim byt, aj on so mnou.
A tie ďalšie vztahy uz boli rýchle. Vybrala som si a bolo. Raz sa mi stalo, že to bolo také vseliake a boli sme kamaráti. Tiez som vyšla s farbou von a on ma bral ako dobrú kamaratku. A tak sa aj správal. Postavil sa zopar krat za mna aj v praci. Fajn chlap, mam dodnes rada aj keď už zijeme kazdy svoj život. Kriveho slova na neho nemôžem povedať! Ja som mala obavy, že už sa nebude chcieť stretávať ale opak bol pravdou, už som v tom mala jasno a vedela kde je moje miesto. Od vtedy to bolo viac v pohode 🙂 a brali sme to s humorom. Bol to taký pekný zvlasty kamarátsky vztah.
A potom prišiel ďalší, tam lietali doslova hromy blesky od prvej sekundy - to úplne bez prehanania! Po 2 dňoch to videla aj jeho mama - len pri rozhovoroch, to ešte nič nebolo. O 4 tyzdne sme uz spolu išli na dovolenku. A tiez bol krátko po vztahu.
Proste keď ten muz chce viac, málokedy to hra na kamarátstvo. Dobre, su aj výnimky ale oni majú inú povahu, to je ok.
Povedal ti o kamarátstvo a možno časom, hmm. Mne ten jeden povedal jasne, ze to je kamarátstvo a váži si ma, čo dokázal par krat. Bolo zopar moznosti aj prekročiť hranice, nikdy to neurobil, radšej sa stiahol.
Ale takéto mozno potom bude niečo viac, hmm, na to by som sa nespoliehajte veru.
Ak ti stojí za to mat ho v zivote ako kamaráta, smelo do toho. Pokial si to takto nevieš predstaviť, nechaj to tak.
Alé prikláňam sa k ostatným názorom. Stretne casom inú a chémia zafunguje okamzite, ziadne ze sa sklamal a blabla.
A po ďalšie- pokial sa sklamal, nema vyriešené minulost, hej zamindrakovany a to vôbec nie je dobre pre nasledujúci vztah.
Ty si muza na vztah hladaj inde 😉

bielasovicka
2. feb 2025

No tak ja už neviem........ Je zle keď chlap klame, a keď povie pravdu, tak tiež zle. Ved bud rada ze ti povedal priamo co si mysli, a nehra sa s tebou, nebalamuti ta. Ja neviem aký je tu problém.

lenkahvh
2. feb 2025

mesiac je kratko, to je fakt
ale zas, ja keby viem, ze nie je zo mna paf, tak s nim nebudem stracat cas, naco by som si to sposobovala
srdiecka by som vobec neriesila, to posiela dnes hocikto na hocico, aj stary kolega aj sef, to nema ziadnu vypovednu hodnotu, na FB to dokonca textovo znamena ze SUPER!
a to ze ta namotava? to ako vyzera? lebo ak ti rovno povedal, ze ta chce ako kamosku, co presne robi, ze ta namotava? ze sa chce stretnut? mozno sa nudi a nikto iny nema cas, alebo ta skuma a porovnava s byvalou, rozne su moznosti

amazonka13
2. feb 2025

💣 Skús sa stiahnuť do úzadia, ak ti na ňom záleží, ...na chvíľu sa odmlč, alebo komunikuj pomenej, ... uvidíš aká bude reakcia. Ak to nechá tak a komunikácia pôjde do útlmu - máš odpoveď. A, neboj sa veci nazývať pravým menom, ...nespýtaš sa priamo = nedozvieš sa. V rámci komunikácie pôsobíš ako rozhodná žena, možno túto razantnosť predveď ( ale s mierou) aj pred ním, nech ťa nepozná len ako dievčatko s ružovými mašličkami, možno odíde sám - aj to je odpoveď a vyriešenie tvojho "milého trápenia". Čakaj, ale nie dlho. Urči si časový limit ... napríklad : "Chlapče, máš týždeň, ak sa nevymáčkneš, adieu 😎 . Odmotaj sa potom a choď loviť inde. Ináč - dobrý kamarát je na nezaplatenie, ale, keď striktne hľadáš LEN lásku oki...

Strana
z2