icon

Čakať na muža, ktorý chce len kamarátstvo?

2. feb 2025

Ahojte, píšem znova. Minule som písala o tom ako sa mi páči jeden chalan. Stretli sme sa 6x len ja a on a k žiadnym bozkom a ani intímnostiam nedošlo. Stretli sme sa aj siedmy krát. Cez internet komunikujeme dosť čulo. Dosť som sa na neho namotala. Viaceré ste mi radili, nech sa ho opýtam či by chcel aj vzťah alebo len kamarátstvo. Nabrala som odvahu a opýtala som sa ho. No a výsledok je taký, že by chcel najskôr kamarátstvo a možno časom aj niečo viac. Som rada, že som sa ho na to opýtala ale zároveň sklamaná, že ma berie ako kamarátku. Hlavný dôvod prečo zatiaľ nechce nič viac, že mal 8 ročný vzťah a sklamal sa.

Čo by ste na mojom mieste robili? Nakoľko som na neho aj dosť namotaná, o kamarátstvo záujem nemám. Čakali by ste na neho a verili by ste, že bude z toho vzťah alebo by ste sa na to vykašľali?

Strana
z2
lucylaw
2. feb 2025

Vykašli sa na neho,nespoliehaj sa na to,že raz z toho bude niečo viac,pretože nebude,ak by mal o teba reálny záujem,tak by mu bolo jedno,že je po rozchode, rátaj s tým,že tak,ako sa stretáva s tebou,tak sa stretáva aj s ďalšími a raz príde tá,ktorá ho očarí a zrazu už sa nebude potrebovať spamätávať z 8-ročného vzťahu..Zažila som to presne,stretávala som sa s jedným mužom,stále to hral na kamarátstvo,lebo on sa ešte necíti na vážny vzťah a bla bla..Potom sa mi 12 dní neozval,potom napísal,tváril sa akoby nič,chcel sa stretnúť,stretli sme sa,normálne sme kecali ako keby sa nič nedialo a keď sme sa rozlúčili,mi asi o 10 minút napísal,že on niekoho stretol a je zaľúbený a bla bla..Ale ďalej sa so mnou chcel stretávať ako kamarát 😂 tak som ho poslala dosť rázne do P-čka,keď bol taký chudák a ani mi to nevedel povedať osobne,hlavne,že nebol pripravený na vzťah a zrazu neprešli ani 2 týždne a už ten vzťah mal 🙂 ale očividne mu to nevyšlo,lebo po 2 rokoch mi ho znovu ponúklo na zoznamke 😅

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
lucia13022023
2. feb 2025

Rešpektovala by som ho a neponizovala sa. Nechce ma? Nechce. Ďalej by som neriešila.

barborachors
2. feb 2025

Nikdy ho mať nebudeš a aj ked, nikdy ta nebude milovať. Bude s tebou z ľútosti a potom ta znenavidi ze si ho vmanipulovala do vzťahu. Bude ta podvádzať a nakoniec ked uz teba nebude nikto chceit lebo zostarnes tak ta definitvne opustí a ty budea preklinat ze si najlepšie roky dala niekomu kto o to nikdy nestal.
Hladaj chlapa ktorý bude z teba hotový a nie opačný prípad ako je toto.

nynia
2. feb 2025

Ak nechce vztah tak jednoducho ho nechce. Pre tvoje dobro ti radim to s nim ukoncit ak si uz namotana a o kamaratstvo nemas zaujem, cim dlhsie to budes natahovat tym viac budes namotana a bude sa ti emocionalne od neho odputavat tazsie

evcagabi
2. feb 2025

Nechce ta teraz a nebude chciet ani casom. Berie ta ako vypln casu, vybalila si 'karty na stol' mozno ta parkrat smykne kym nenajde taku, pri ktorej mu bude uplne fuk , keby mal za sebou aj 20r vztah

princkrason
2. feb 2025

@earlgrey draha uz ma vidis ako pridem za tebou 7-8 krat a ani pusa nebude 🙊

h2
2. feb 2025

@princkrason Vám dvom s @earlgrey to vašim tempom bude trvať skôr tak 7-8 rokov. 😂

earlgrey
2. feb 2025

@h2 Máš pravdu...bojí sa ma...ale ani sa nečudujem, keď číta tieto somariny, čo tu na MK vypisujem 🤣

sticker
earlgrey
2. feb 2025

@princkrason Láska...ty vieš, že keď prídeš...buchtu budeš mať hneď naservírovanú 🤣

vanilkovazmrzka
2. feb 2025

Pozri, uz ste mali pomerne dost casu sa spoznat. Teraz to musis odstrihnut, prerusit vsetky kontakty. Nevolaj nepis. Ked mu po case zacnes chybat bud si uvedomi ze s tebou chce byt, alebo zisti ze mu az tolko nechybas a ty uz budes medzicasom na pol ceste odmotavania

maury
2. feb 2025

@vanilkovazmrzka súhlasím
@autorka podľa mňa on musí vidieť, že sa na neho namotávaš. Tak nerozumiem tej intenzívnej komunikácii so srdiečkami. Buď aj niečo chce, ale nie je zi istý, alebo nevie čo chce alebo ho baví flirtovať. A možno len skúša, či náhodou niečo nepríde ďalšie, že sa nechce viazať, ale si chce takto užívať zatiaľ. Každopádne ty chceš teraz niečo viac na čo on momentálne nie je pripravený ti dať. Buď to utneš a možno sa spamätá časom, alebo budeš takto fungovať naďalej - dúfať a čakať

bu_bu_bubak
2. feb 2025

@h2 ja suhlasim...... to mas ako "play to lose" hru.

Ked chce zena mesiac ci aj dva cakat so sexom tak jej tu radia, ze nech caka aby si chlapa preklepla, ze ju nechce len na sex a nech ho dalej spoznava, ale ked sa tu najde chlap ktory si ocividne nesie nejaky emotional baggage z 8 rocneho vztahu a nechce ist na to zhurta tak je to namotavac a neberie zenu vazne a neviem co. Pomedzi to potom nove diskusie kde su vsetci normalni chlapi.

Ako uz bolo spominane, priatelstvo je zakladom dobreho vztahu. Moji kamarati ktori maju uspesne manzelstva tak boli s partnermi predtym dlhe mesiace ci roky najprv kamarati a potom to nejak prerastlo do vztahu a tu chlapa ktory po mesiaci chce zenu dalej spoznavat nazyvate namotavacom a neserioznym.

Nech sa na mna nikto nehneva, ale ak autorke ani jej napadnikovi nie je 18 tak ziadne prekvapenie, ze si to aj ten chlap nechava prejst hlavou. Vo vyssom veku sa clovek uz na vztahy diva s triezvou hlavou. Uz to neni len o motylikoch v bruchu.

@autor

Pozri, ak mas dojem, ze na to ide prilis pomaly alebo ze ta namotava tak ho pusti k vode a nechaj nech si ho najde ina rybka. Moze sa stat, ze novu znamost ktoru stretnes ta bude po druhom stretku tahat na byt.

Ocividne ti nevyhovuje akym smerom sa to ubera a to je uplne v poriadku. Povazuj to za nekompatibilitu a hladaj ineho ktory z teba bude okamzite paf. Je zrejme, ze on potrebuje viac casu na vybudovanie dovery kedze sa v predoslom vztahu asi velmi sklamal.

bu_bu_bubak
2. feb 2025

@earlgrey pekne inuendo......touché 😀

zooeynka
2. feb 2025

Chlap nema zaujem. Ked stretne tu pravu, do ktorej sa zamiluje tak ta uz ani neopluje. Zatial taku nestretol tak udrziava kontakt aj s tebou. Stracas cas....

damira90
2. feb 2025

Sklamal sa? No mozno nebude k niktorej citit co ktej 8rocnej +
Bude hladat taku jak je ona. To si podvedome mozno pritiahne. Ak ho ocaris ty chlapec vacsinou bombarduje jak pes . Aj muz , aj chlapec. Aj 30 aj 40 aj 20 rocny. 🙂
On nevytriezvel z toho vztahu este alebo ta klame a mysli ze srdeckami ti je vlastne vdacny ze si pre neho.
Inak : zalubeny chlapec/muz na teba stale vonku pozera...uprimne. az je vtipny.
...... 💙

gerber58
2. feb 2025

Keby chce, tak chce a vyzera to inac. Len ta vodka za nos, neublizuj si a nebud hlupa

domkakvet
2. feb 2025

Dal ti najavo, ze nema zaujem. Treba hladat inde, mozno este nezabudol na svoju ex, mozno nie si jeho tym atd. atd. Podstata je, ze nic z toho nebude.

mantilka
2. feb 2025

Určite by som nečakala....nevidí tvoje kvality.

Strana
z2