Čas strávený s potencionálnym partnerom počas randenia?
Ahojte baby. Kolko travil s vami vas potencionalny partner v case randenia (teraz už partner) času? Myslím tak, že či dal niekedy prednosť niečomu inému pred vašim stretnutím (ktoré je raz za tyzden) ?
Určite sa s ním nevyspi hneď. Hovor mu veci narovinu. Opýtaj sa ho,či ste pár,alebo len kamaráti a podľa jeho odpovede sa už zariadiš 😉.
co ano? ano, chcela by si ho do postele, alebo ano, musi byt vztah, inak sex nechces? vsak sa zariad, ako potrebujes, nepytaj sa inych, co mas robit, ved si dospela..
ak chces partnersky vztah s muzom, co sa bude o teba snazit a ktoremu sa nemusis doprosovat, tak tomuto daj zbohom, lebo tento sa tak nechova a mozes to preberat zo vsetkych svetovych stran, to na veci nic nezmeni
ak si chces po styroch rokoch uzit sex a dokazes sa 'nenamotat' na chlapika, co ta nemiluje, tak navrhni pobyt ..
inak neviem, naco by taky navrh mal sluzit a co tam chces pozorovat, ved sa vyfarbil dostatocne uz teraz pri futbale, co este chces zistovat?
Mne to celé príde, ako keby ste sa vôbec nepoznali osobne a len si dlhodobo píšete. Veď ak ste už mali nejaké tie rande,mali by padnúť dotyky,chytanie za ruku, pohladenie,bozky. Stretávate sa vôbec spolu? Či len ako kamaráti...ahoj a ahoj,dáme kolu, pokecáme a ahoj a ahoj. ☺️
@zuzanita1609 Presne to som chcel teraz napísať. 😀 @autorka, čo o ňom vlastne vieš? Kam chodieva, akú má partiu (nezavolal ťa tam?), s kým sa stretáva? Koľko mal vzťahov? Vieš vôbec, či niekoho aj teraz nemá a s tebou sa len tak hrá? Pripadáš mi ako by si ho mala značne zidealizovaného, lebo je to po rokoch prvý chlap, ktorý sa k tebe správa pekne. Ak sa cítiš na ten pobyt a nevletíš mu hneď do postele, tak to navrhni. Veď vy ste vlastne ešte nikdy takto ani neboli. Pozoruj ho ako sa postaví k plateniu, ako sa bude správať k čašníčkam, aký program ti pripraví. Možno zistíš, že je to úplný pako, s ktorým len strácaš čas a žiješ v túžbach namiesto reality.
Volal ťa von,chcel ťa predstaviť kamarátom a prečo si nešla? Ste ako malé deti,s prepáčením 😊
@zuzanita1609 pretože to je pre mňa skoro 😀 chcem najskor byť s ním, vedieť ze to funguje medzi nami a potom spoznať jeho priateľov..
Práveže v partii sa ukáže chalan,ako sa bude k tebe správať 😉
Ak bude hrať ,,mača",utekaj,ak bude gentleman,tak buď rada.
Presne naopak. Najskôr sa s ním stretávaj v spoločnosti, uvidíš ako reaguje a potom sa postupne spoznávajte osamote.
Chces ho pozvat na vikendovy pobyt a tam mu povedat, ze nebude sex? Pre mna je to priam pozvanka do postele a velmi by som sa cudovala, ak by to on nepochopil rovnako.. to je ako pozvat niekoho na zmrzlinu a donutut ho nasledne hodit ju do kosa..
Robíš veci opačne,veru. Ak ho chceš lepšie spoznať,stretávaj sa s ním v spoločnosti. Ľahko sa pretvaruje,keď chceš urobiť na niekoho dojem osamote 😉. Ak ťa bude nabudúce volať von s partiou,určite choď a určite ho nespoznaš lepšie na tom víkendovom pobyte 😁.
Ak chceš sex, navrhni pobyt,je to ozaj ako pozvánka 😁. Potom možno zistíš,ako sa zachová po tom pobyte 😉. Ale ak ho chceš lepšie spoznať, choďte dakde do mesta,na tu kolu,alebo niekde na kúpalisko s partiou možno a tam uvidíš,ako sa bude k tebe správať,aj pred kamarátmi . Ten pobyt fakt vyznie,ako pozvánka. Chceš ho pozvať niekde na víkend a zároveň mu povedať,že žiadny sex. Nepoviem, kebyže sa poznate lepšie a dlhšie a dôverujete si. Takto,ako to ty opisuješ,ste stále iba kamaráti, ktorí po sebe požmurkavajú ☺️.
@mimka1402 red flag je obetovat vsetok cas novej znamosti a nemat cas na seba svoj život.. ktora žena by chcela chlapa ktoreho ma prilepeneho na prdeli 24/7 bez svojho života .?
@drago12587 žiadna ale ani takého co na ženy nemá čas 😀
@drago12587 Nebavme sa o extrémoch, tu sa s ňou dohodol a zrušil na základe niečoho o čom vedel, že bude.
Stretávaju sa 1x do týždňa, za mňa málo. Frajer ktorý za mnou chodil 7h vlakom bol u mňa častejšie lebo chcel, lebo mal snahu. Všetky veci s mierou, ale pre mňa toto co píše autorka v kontexte celého neznie nič dobrého.