Hľadám normálneho partnera
Ahojte.. je tu niekto podobný ako ja? Čítala som tu už mnohé podobné témy a tie komentáre, ktoré tú niektorí muži písala no comment. Som slobodná 2 roky, žijem si bežný život, mám 27 rokov, chodím cvičiť, chodím von s kamoškami, žijem si bežný život. V celku sa mám dobre nič mi nechýba. Viem tráviť čas aj sama so sebou, nie som žiadny závislák na druhých ludoch🙂 Ale začína ma trápiť to, že nemám partnera. Keď prídem v piatok domov a to ticho v byte. Chodievam von s kamarátmi ale bývam tie piatky už tak unavená, že niekedy ostanem doma pred telkou.. Chýba mi niekto, s kým by som zdielala svoj život. Jasné, mám na to kamarátky ale život s partnerom je predsa iný.. Skúšala som zoznamky a to bolo nula bodov. Aj som mala 3 stretnutia a jeden sa po 2 mesiacoch stretávania priznal, že myslí na ex.. Ďalší si myslím, že mal ešte popri mne iné rozpracované baby, pretože mal čas iba raz do týždňa a nejak sa do osobných stretnutí nehrnul.. V práci máme len staršie ženy a starších ženatých mužov.. Keď som skúšala cez známych, tak buď takí dobrí chalani už niekoho majú alebo mi povedali: no jeho by som nedohodila ani nepriateľovi :D .. Spoznala som ešte 2 chalanov tak spontánne ale jeden mi príde taký jednoduchší, nemôžem si pomôcť a nedokázala by som s ním žiť a celkovo má také divné názory.. a ten druhý sa mi nepáči vzhľadovo a do takého niečoho ísť už nechcem.. Mala som jeden taký vzťah a časom ma to dobehlo.. A k mojim nárokom nemyslím si, že chcem niečo extra, nečakám ani muža, ktorý ma bude živiť, ani 180 cm modela ale normálneho muža.. ideálne bezdetného a tak o 3-5 rokov staršieho, ktorý sa vie uživiť.
Ber to tak, ze je to dost normalne a zaziva to kazda jedna zena v urcitom obdobi svojho zivota.
Ja som sa v tom veku zoznámila s manželom. Ale žili sme vtedy inak. Raz, dva krát do týždňa sme chodili von piatky, niekedy aj soboty. Stretli sme sa tam vždy veľká partia, niekto doniesol niekoho. Boli sme tam všetko ľudia okolo 30. Nechlastali sme do rána, ale dali si pivko, zahrali šípky, billiard, bowling a zabavili sa. Niekedy sme išli ešte niekde tancovať. Tam vznikali vzťahy. Mnohé z nich sú dnes manželstvá. Mali sme svoj podnik, poznali sme tam personál, oni poznali nás. vedeli sme, že keď tam piatok večer prídeme, tak tam vždy niekto bude. Tam doniesol kamoš iného kamoša a to je dnes môj manžel. Celkovo my sme doteraz viac von, nesedíme na appkách, nechodíme do gymu, ale bickyklujeme, beháme, manžel hrá futbal a hokej, ja s kamoškami chodím behať. Máme to inak nastavené celé.
@anonym_autor presne ako ja, len rozdiel že mne väčšinou dali úplný ignor ženy a to som sa chcel seriózne spoznať. Dokonca ani k tomu stretku nedošlo, preto som zoznamky vymazal.
Ta samota po večeroch je najhoršia, s tým súhlasím
Ja som sa v tom veku zoznámila s manželom. Ale žili sme vtedy inak. Raz, dva krát do týždňa sme chodili von piatky, niekedy aj soboty. Stretli sme sa tam vždy veľká partia, niekto doniesol niekoho. Boli sme tam všetko ľudia okolo 30. Nechlastali sme do rána, ale dali si pivko, zahrali šípky, billiard, bowling a zabavili sa. Niekedy sme išli ešte niekde tancovať. Tam vznikali vzťahy. Mnohé z nich sú dnes manželstvá. Mali sme svoj podnik, poznali sme tam personál, oni poznali nás. vedeli sme, že keď tam piatok večer prídeme, tak tam vždy niekto bude. Tam doniesol kamoš iného kamoša a to je dnes môj manžel. Celkovo my sme doteraz viac von, nesedíme na appkách, nechodíme do gymu, ale bickyklujeme, beháme, manžel hrá futbal a hokej, ja s kamoškami chodím behať. Máme to inak nastavené celé.
@anonym_b23ffe ja nemám takto partiu. Chodievam s kamoškami 1-2 si sadnúť len :/
@anonym_b23ffe ja nemám takto partiu. Chodievam s kamoškami 1-2 si sadnúť len :/
@anonym_autor ja som tam tiež prišla s kamoškou. Ale každý doniesol niekoho, svojho kamoša, brata, hocikoho. Čiže skús sa viac otvoriť ľuďom. My sme sa vždy aj s niekým vonku novým zoznámili. Vždy keď som išla do klubu tancovať, tak som odchádzala s troma číslami...
Ja zas poznám viacerých mladých mužov v tvojom veku čo hľadajú svoju spriaznenú dušu
@anonym_autor najlepsie je sa zoznamit osobne, tak skus lepsie popozerat okolo seba, mozno tam kde chodid cvicit.
Ahoj, v 27 som tiez bola na zoznamke a som sa spoznala s manzelom. Predtym som mala niekolko stretiek s nejakymi chlapmi, nezbalila som to po dvoch nezavaznych a nemastnych - neslanych stretnutiach 🙂 A ani som to nebrala ze mam "rozrobenych viacerych", proste ak sme si boli sympaticki, sli sme spolu von, nijak specialne som to neriesila. A az ak boli sympatie hlbsie, venovala som sa napadnikovi. Ved je to uplne normalne. Vzdy aj na zoznamke som mala uvedene aj som pri otazkach odpovedala ze ano, nehladam tam kamosa, ale potenc.vazny vztah.
V 29 som sa vydala, v 30 a 31 som porodila, teraz mam 32 a je na ceste tretie. (Ale uz koncim s detmi 😃) Kazdopadne, osobne poznam viac manzelstiev dnesnej doby ci vztahov AJ z tych zoznamiek. Pozri, nikdy to nie je garancia, ale aj tam sa najdu AJ normalni ludia. Takze nehadz flintu do zita.
Okrem toho, ja si myslim ze je uplne fajn ak clovek aktivne hlada - ved vacsina ludi nechce byt sama. Kym to nie su uplne zufale ciny zo zufalych pocitov a nasledne padanie do zufalych vztahov bez buducnosti s uplne nevhodnymi chlapmi, nevidim na tom nic zle. Drzim palce. Neboj sa, ten pravy pride. Bud tomu otvorena, zaroven neustupuj z triezvych narokov.
@anonym_autor ziadnu partiu nepotrebujes 🤣. Klud. Je to len jedna z moznosti. Na tvojom mieste by som pokracovala v zoznamkach. Lebo za kratky cas vies zistit, kto o teba ma zaujem a prefiltrovat si ich a s niektorymi ist na rande. To sa ti v zivote niekde vonku nestane v takom pocte. Ja som stretla svojho partnera na tindri,sme spolu 6rokov a cakame babo 🙂. Na tindri sa zoznamila aj moja sestra s partnerom a maju dve deti. A priatelova sestra si tam tiez nasla manzelay takze za mna zoznamky su super
@anonym_autor ziadnu partiu nepotrebujes 🤣. Klud. Je to len jedna z moznosti. Na tvojom mieste by som pokracovala v zoznamkach. Lebo za kratky cas vies zistit, kto o teba ma zaujem a prefiltrovat si ich a s niektorymi ist na rande. To sa ti v zivote niekde vonku nestane v takom pocte. Ja som stretla svojho partnera na tindri,sme spolu 6rokov a cakame babo 🙂. Na tindri sa zoznamila aj moja sestra s partnerom a maju dve deti. A priatelova sestra si tam tiez nasla manzelay takze za mna zoznamky su super
@anonym_8cad36 ja som na tindri už dlhšie a mám asi smolu ale celá zoznamka je len o swipovaní doľava a doprava.
@anonym_8cad36 ja som na tindri už dlhšie a mám asi smolu ale celá zoznamka je len o swipovaní doľava a doprava.
@anonym_f94538 kolko je to dlhsie? Myslim aktivne.. nemyslim tak, ze nainstalovanu appku dva roky a z toho ju pouzivas mesiac 😁
@anonym_8cad36 ja by som staršne rada verila tomuto. Ja som počula, že si tam ľudia ponachádzajú partnerov, ale pomedzi to je veľa divných ludí, uchýlakov, klamárov a ja na toto nemám až tolko času.. :D V decembri som si napríklad písala s jedným, ktorý mi napísal len tak medzi rečou, že on si potrebuje ženu najprv overiť v sexe a potom ju môže spoznať a to bol úplne obyč chalan.. a takýto keď sa zozbierajú tak si poviem, že to budem radšej doma revať do steny.. lebo ja mám troška od spoznávania inú predstavu
@anonym_f94538 kolko je to dlhsie? Myslim aktivne.. nemyslim tak, ze nainstalovanu appku dva roky a z toho ju pouzivas mesiac 😁
@anonym_8cad36 uf, 5 mesiacov dokopy a to pozriem len raz za týždeň či tam náhodou niekto nebude.
@anonym_8cad36 ja by som staršne rada verila tomuto. Ja som počula, že si tam ľudia ponachádzajú partnerov, ale pomedzi to je veľa divných ludí, uchýlakov, klamárov a ja na toto nemám až tolko času.. :D V decembri som si napríklad písala s jedným, ktorý mi napísal len tak medzi rečou, že on si potrebuje ženu najprv overiť v sexe a potom ju môže spoznať a to bol úplne obyč chalan.. a takýto keď sa zozbierajú tak si poviem, že to budem radšej doma revať do steny.. lebo ja mám troška od spoznávania inú predstavu
@anonym_autor no ved jasne, ze je tam vela uchylakov. Ale to je aj vonku, v meste, na diskoteke. Avsak na zoznamke je neporovnatelne vacsie mnozstvo muzov, z ktorych mozes vyberat. To sa ti vonku nestane. Najprv si ich otukas cez pisanie - ked z neho vyjde debil, ides dalej. Nestracas cas. Potom sa s niekym stretnes - ked z neho vyjde debil, ides dalej. J som bola tusim na siestich rande a siedme bol moj vyvoleny 🙂. Na tindri som bola asi rok? Neviem
Rychlo si to vzdala so zoznamkami, len 3 stretnutia. Ja som ich mala ovela viac kym som stretla toho svojho. Treba byt trpezliva a hladat.
@anonym_autor a co vravis, ze by si nemala tolko casu, ved si single a stara nie si 🤣. Casu mas dost. A ked teda chces partnera, tak treba ho aktivne hladat. Sam ti pri dverach nezazvoni 😃 (teda, je to mala sanca)
Rychlo si to vzdala so zoznamkami, len 3 stretnutia. Ja som ich mala ovela viac kym som stretla toho svojho. Treba byt trpezliva a hladat.
@catherin4 lenze mne sa stalo ze som na inej zoznamke to cele prešla a mala aom len mozno 10 zhôd. Najmä z mojej strany, ale nebudem davat srdiecko niekomu kto sa mi ani troška nepaci. Ja som napr. sportovkyna a poznam sa. Viem koho cca hladam🙂 a vypisovali mi tam aj podivini. Alebo aj mladsi odomňa co neprichadza do uvahy. Z jednym o 2 roky mladsim som sk napr. pisala na instagrame a vyzeral fajn, hovorim ze ved dam sancu a za par hodin z neho vyslo ze on neplanuje deti najblizsich 5 rokov, a nehladal ani vazny vztah, ze on caka co mu zivot prinesie. A ja hladam opak🙂 a takto to nejak ide.
@anonym_autor a co vravis, ze by si nemala tolko casu, ved si single a stara nie si 🤣. Casu mas dost. A ked teda chces partnera, tak treba ho aktivne hladat. Sam ti pri dverach nezazvoni 😃 (teda, je to mala sanca)
@anonym_8cad36 len ja nemam nervy na tie zoznamky. To je to. V realite je podla mna vacsia sanca ze nafrafis na niekoho normalneho a tam ho vies aj hned ohodnotit ci das sancu alebo nie
Nemusis znizovat naroky na charakter, alebo mentalnu vybavu potencialeno partnera len preto, ze hladanie je aktualne frustrujuce. A nezabudni, ze ticho v byte v piatok vecer je niekedy len cenou za to, ze si v pondelok rano nemusis klast otazku, ci si sa rozhodla spravne.
Nemusis znizovat naroky na charakter, alebo mentalnu vybavu potencialeno partnera len preto, ze hladanie je aktualne frustrujuce. A nezabudni, ze ticho v byte v piatok vecer je niekedy len cenou za to, ze si v pondelok rano nemusis klast otazku, ci si sa rozhodla spravne.
@sylvian1111 akoze takto. Ja keď porovnám aké kritéria som mala pred pár rokmi a ake teraz, od rozchodu som ovela tolerantnejsia a neriesim uz tak vzhlad a urcite veci ako predtym. Ale fakt ak je niekto jednoduchsi ja sa presviedcat nebudem, ze to bude lepsie. Ja nemam zaujem o dieta. Ja chcem rovnocenneho partnera
@sylvian1111 akoze takto. Ja keď porovnám aké kritéria som mala pred pár rokmi a ake teraz, od rozchodu som ovela tolerantnejsia a neriesim uz tak vzhlad a urcite veci ako predtym. Ale fakt ak je niekto jednoduchsi ja sa presviedcat nebudem, ze to bude lepsie. Ja nemam zaujem o dieta. Ja chcem rovnocenneho partnera
@anonym_autor Rozumiem, to je ok. Ista uroven tolerancie k tomu co pises je znakom zrelosti, ale na rovnocennosti a intelektualnej zhode sa podla mna nedaju robit kompromisy. Takze mas v tom jasno. 🙂 Radsej bud trpezliva a cakaj na partnera, ktory ti bude vyhovovat, nez byt v spolocnosti niekoho, pri kom sa budes citis osamela.
@anonym_8cad36 tak asi nema cas a energiu, ktore by chela stravit na zoznamkach. Za mna uplne pochopitelne, ved to je des...
@anonym_8cad36 len ja nemam nervy na tie zoznamky. To je to. V realite je podla mna vacsia sanca ze nafrafis na niekoho normalneho a tam ho vies aj hned ohodnotit ci das sancu alebo nie
@anonym_autor jak myslis 🤣🤣🤣🤣
@anonym_autor Ja som stravila na tindri prerusovane niekolko rokov pocas obdobia mojich 20-30 rokov 😀 Ano, su tam uchylaci, podivini, sociopati, rovnako ako v beznom zivote. Ved to su uplne ti isti ludia, ktori chodia po ulici. Rovnako su tam aj skveli muzi. Myslim, ze v tvojom pripade ta dost znevyhodnuje to, ze mas 2 deti. Spominas to o sebe vo svojom bio? Ak ano, tak za mna je to potom jasny dovod toho preco sa ti nedari. Uprimne si neviem predstavit muza, ktory si vo veku 27-30 hlada partnerku s dvoma detmi. Bola som chvilu v opacnej situacii a randila s muzom, ktory mal syna a spominal mi, ze pre vacsinu zien na tindri to bol instantny red flag. Moznosti by v tvojej situacii bolo lepsie hladat v realnom zivote nez na tindri.
@anonym_8cad36 tak asi nema cas a energiu, ktore by chela stravit na zoznamkach. Za mna uplne pochopitelne, ved to je des...
@anonym_469f13 ja nemam ziadne deti iba pomeraniana😂😂 a presne
@lindusss2016 a presne nemam nervy tam travit cas, pretoze som tam nestretla nikoho zatial schopneho co by aj vyzeral nejako
@anonym_autor Ja som stravila na tindri prerusovane niekolko rokov pocas obdobia mojich 20-30 rokov 😀 Ano, su tam uchylaci, podivini, sociopati, rovnako ako v beznom zivote. Ved to su uplne ti isti ludia, ktori chodia po ulici. Rovnako su tam aj skveli muzi. Myslim, ze v tvojom pripade ta dost znevyhodnuje to, ze mas 2 deti. Spominas to o sebe vo svojom bio? Ak ano, tak za mna je to potom jasny dovod toho preco sa ti nedari. Uprimne si neviem predstavit muza, ktory si vo veku 27-30 hlada partnerku s dvoma detmi. Bola som chvilu v opacnej situacii a randila s muzom, ktory mal syna a spominal mi, ze pre vacsinu zien na tindri to bol instantny red flag. Moznosti by v tvojej situacii bolo lepsie hladat v realnom zivote nez na tindri.
@anonym_469f13 praveze mne tam pridu horsi muzi ako v realnom zivote. Uprimne. Aj vyzorovo aj vsetkym. Keď tam je niekto atraktivnejsi tak ma napisane ze nehlada vztah ale len sex. A pritom ja som si vacsinu partnerov nasla nejak nahodne v realnom zivote a boli to atraktivni muzi. Uz som sa na zoznamke stretla aj s otazkou preco taka pekna zena tam je, v com je problem so mnou a podobne😂 a prijemne to veru nebolo. Cize nie je to asi pre mňa mam pocit 🙂
A napr. V porovnani s nasim fitkom kam chodim, samozrejme ja oslovovat muza nebudem prva a vtierat sa, to ma nikto nedonuti ale ked pozrem akí muzi k nam chodia tak vacsina vyzera fajn, ze sa staraju o seba ale tam mi to prislo take horsie.. ale nechcem nikoho urazat ved kto som ja ale len konstatujem
@anonym_469f13 praveze mne tam pridu horsi muzi ako v realnom zivote. Uprimne. Aj vyzorovo aj vsetkym. Keď tam je niekto atraktivnejsi tak ma napisane ze nehlada vztah ale len sex. A pritom ja som si vacsinu partnerov nasla nejak nahodne v realnom zivote a boli to atraktivni muzi. Uz som sa na zoznamke stretla aj s otazkou preco taka pekna zena tam je, v com je problem so mnou a podobne😂 a prijemne to veru nebolo. Cize nie je to asi pre mňa mam pocit 🙂
A napr. V porovnani s nasim fitkom kam chodim, samozrejme ja oslovovat muza nebudem prva a vtierat sa, to ma nikto nedonuti ale ked pozrem akí muzi k nam chodia tak vacsina vyzera fajn, ze sa staraju o seba ale tam mi to prislo take horsie.. ale nechcem nikoho urazat ved kto som ja ale len konstatujem
@anonym_autor no a ako to dopadlo s tými atraktívnymi? Ak ti imponujú fešáci z fitiek, ktorí sa o seba starajú, tak smelo do toho, môžeš nenápadne nadviazať kontakt.
No musis proste hladat a co si najdes, to budes mat. Nikto ti neposle princa do kuta, v ktorom sedis. To je iba rozpravka. V 27r byt 2 roky sama, ked muzov v tom veku je volnych najviac a idu po zenach ako osi na med, je celkom zvlastne. Zober si, ze v 40tke, ked budu vsetci normalni uz zadani vo vztahoch, sa ti bude hladat este ovela horsie. Rozhod zoznamovanie vo viac smeroch. Nielen iba zoznamka, ale aj priatelia, praca, spoluziaci, koncerty, fitko, turistika,...
Zoznamka ma vyhody, ze kazdy co tam je, niekoho hlada. Zaroven sa tam hromadia aj leziaky, ktore dlhodobo nikto nechce, ti ludia vypisovanim sposobia unavu, neprehladnost, ze si nevsimnes potom medzi nimi niekoho vhodneho a preto sa tam dlhsie a tazsie hlada. Ale najst sa da, lebo su tam aj normalni ludia. V realnom zivote zase ludia nemaju na cele napisane, som volny/a.
No musis proste hladat a co si najdes, to budes mat. Nikto ti neposle princa do kuta, v ktorom sedis. To je iba rozpravka. V 27r byt 2 roky sama, ked muzov v tom veku je volnych najviac a idu po zenach ako osi na med, je celkom zvlastne. Zober si, ze v 40tke, ked budu vsetci normalni uz zadani vo vztahoch, sa ti bude hladat este ovela horsie. Rozhod zoznamovanie vo viac smeroch. Nielen iba zoznamka, ale aj priatelia, praca, spoluziaci, koncerty, fitko, turistika,...
Zoznamka ma vyhody, ze kazdy co tam je, niekoho hlada. Zaroven sa tam hromadia aj leziaky, ktore dlhodobo nikto nechce, ti ludia vypisovanim sposobia unavu, neprehladnost, ze si nevsimnes potom medzi nimi niekoho vhodneho a preto sa tam dlhsie a tazsie hlada. Ale najst sa da, lebo su tam aj normalni ludia. V realnom zivote zase ludia nemaju na cele napisane, som volny/a.
@anonym_3a75b1 nie je to zvlastne. Pretoze dnes je doba kedy chlapi uz neoslovuju zeny. Naposledy som bola na koncerte kaliho s partiou kamosiek a nikto za nami ani neprisiel, okrem tych co sme poznali 🙂 ale ti su do zivota nepouzitelni. To su tie typy ktore kazdy vikend chlastaju a maju sex s 19 rocnymi pricom im taha na 30. A hlavne ja hladam niekoho starsieho, aspon o 3 roky. Nebranim sa ani o 5-6. Ja si jednoducho nerozumiem s rovesnikmi. Ja som sa od mala vychovavala viac menej sama a cele to mam take posunute 🙂 a keď aj spoznam nejakeho rovesnika chlapa, pride mi pozadu. A uprimne, nie raz sa nam stalo ze za nami na nejakej party alebo akcii okrem cudzincov nik neprisiel. Alebo ak áno, bol zadaný. Ešte čo som si všimla v Prahe je to troška lepsie. Ja tam kazde leto chodievam za kamaratkou na tyzden a tam sa zoznamime aj s 3 muzmi za vecer. Ja som ešte medzi strednou a vysokou pracovala rok v DE a tam tiez. Tam som mala aj cudzinca priatela. 🙂

@anonym_autor sme najosamelejsia generácia s milión aplikáciami a aj tak veľkým problémom mať vzťah a vôbec niekoho nájsť.Kazdy už má nároky čo je dobré, ale niekedy nereálne.Neviem ti poradiť som o trochu staršia a našla som si kolegu, ktorý bol u nás na služobnej ceste.Predtym 3 roky tapania, vzťahu rozchodu, lebo v 34r sa nechcel viazat