icon

Častý kontakt súrodencov

21. okt 2023

Je mozne vypisovat bratovi kazdy den?
Moja svagrina vypisuje vola muzovi den co den..
Hned jak pride z prace uz vola nestiham ani zaliat kavu
Ked nie po praci tak vecer uz ked lezime a takto den co den ..Uz ma to vytaca ale nechcem sa im do toho zatial montovat..Len sa divim muzovi ze mu to neprekaza..Je pravda ze sa spolu dlho nebavili ale aj tak je to prilis .Ja si neviem predstavit takto kazdy den vyvolavat bratovi ..
Mate aj vy taketo svagrine? Ja si myslim ze sa najde malo procento chlapov ktory to maju zapotrebi..
Ja si z bratom volam tak 3 krat do tyzdna a vpohode..

dzulli1980
21. okt 2023

A čo konkrétne Ti na tom prekáža? ... to je o zvyku, u nás si takisto volávame denne, raz na minútu, inokedy dlhšie ... mne to divné nepríde ... napr. môj muž voláva so svojou rodinou raz za týždeň, dva a OK ... hľadáš problém tam, kde žiadny nie je.

pribinak
21. okt 2023

Veď keď ti to príde veľa, tak sa porozoravaj s priateľom či muzom, že by si chcela viac času pre seba a pre neho, ale keď stále telefonuje, že tá to vyrušuje

Ja si volám s rodinou tak 2-3x týždenne, každý deň by som fakt nemala čas ja a ani oni

simik22
21. okt 2023

Mám 4 súrodencov, a sme v kontakte denne. Plus s mamou :D

aeruginosa
21. okt 2023

Skus sa o tom porozpravat s muzom. Mozno zistis, ze svagrina ma tazke obdobie a v bratovi ma oporu, tak ho potrebuje pocut kazdy den a vyrozpravat sa mu. Nemusi to tak byt, len hovorim ako priklad. A ked nie, tak zistis, o com sa tak denne zhovaraju a aky ma k tomu postoj. Mozno to nevyhovuje ani jemu, len jej nevie povedat nie a dohodnut sa na volani si napr. trikrat do tyzdna.

autor
21. okt 2023

@pribinak O cas nas neobera ... Ale proste kazdy den potrebuje vediet o nom co robi , kam pojde atd. . Nechapem ze mu to nevadi ..Nechcem savdo toho montovat ale zacina mi to velmi prekazat proste ...Ja by som nemala cas a ani mozna naladu vyvolavat bratovi kazdy den...

autor
21. okt 2023

@aeruginosa Ich hovory su o tom co robili,kde boli co jedli ...Vola stale ona on nie...Az napise on hned odpise ...

pribinak
21. okt 2023

Veď nemusíš sa montovať, ale keď ti to vadí, tak by možno stačila len jedna veta, že či jemu to neprekáža
Vola vždy ona? Alebo vola aj on?
Možno chcú dohnať čas, ona má rodinu? Nenudí sa?

mamamasama
21. okt 2023

@autorka mám 2 súrodencov a komunikujeme spolu denne, plus s mamou. Takto to vyzerá, ak máš s blízkymi pekný vzťah. Je mi ľúto, že to nepoznáš

aeruginosa
21. okt 2023

Ak teda pises, ze vas o cas neobera, tak potom uz vobec nechapem, preco ti to tak velmi prekaza. Ved je to jeho sestra, nie kolegyna, co po nom ide. Osobne by som sa do toho nemontovala. Na ten cas, co spolu volaju, si najdi nejaku zabavku a neries…

pribinak
21. okt 2023

@mamamasama ale no, ja mam tu sestru v ba, veľmi si pomáhame, lebo zvyšok rodiny žije na druhom konci republiky
Ale fakt si nemusím s ňou volať každý jeden deň. Stačí 2-3x za týždeň a si predtav sme spokojne

autor
21. okt 2023

@pribinak vola stale ona...Ona zije zo zenou..Ma dve deti ktore vychovavaju ich otcovia..Tazky pripad no to nerozoberam..Dlho spolu neboli v kontakte trz su to 2 mesiace co sa rozpravaju

aurinia
21. okt 2023

Ja som tiež tak bola s bratom v kontakte kým si nenašiel zenu, nebolo to denne...brat bol moje svetlo, moja butlava vrba ...vyrastala som bez otca, bol moje všetko..... Priateľka ho veľmi zmenila ....nemohli sme sa navstevovat, býval daleko a ja som bola studentka, bolo to pre mňa drahé dochádzať ...

pribinak
21. okt 2023

Jaj tak to je čerstvé, potrebuju dohnať stratené, predebatovať a vyčistiť vzťahy
To nechaj tak, to je naozaj veľmi čerstvé

mamamasama
21. okt 2023

@pribinak a mne to píšeš prečo???

pribinak
21. okt 2023

@mamamasama aby si počula aj od iných že zato že si s rodinou nevolám každý deň, to neznamená že ich mam menej rada alebo nemáme nejaký pekný vzťah

autor
21. okt 2023

@mamamasama poznam..Mam sestru aj brata a lubime sa..Ale meznamena to ze musime o sebe vediet kazdy den ..Neni na to ani cas a nezvykneme sa kontrolovat kto kde co robi denne..Naozaj si zavolame aj po 3 dnoch a pokecame kludne aj 2 hod v kuse..S mamou si pisem kazdy den a niekedy aj 2dni vobec ...

autor
21. okt 2023

@pribinak presne tak mas pravdu

autor
21. okt 2023

@pribinak Je mozne to k tomu pripisat to hej ..Len sa bojim aby si nato nezvykli ..Pretoze u niekoho je to uz zvykom ..A ja si myslim ze to nedam ..proste mne to prekaza mne to pride rozmaznane alebo ako keby nevedeli prezit den bez seba

pinkgirl
21. okt 2023

No zjavne sa na neho upnula - potrebuje podporu/porozumenie druhého pohlavia. Veď sa s mužom porozprávaj, mohol by zo začiatku reagovať na jej telefonáty obdeň. Nech zníži frekvenciu kontaktu, postupne, pomaly. Každý druhý deň napríklad. To by sa aj z tvojej strany dalo akceptovať. Nemusia vzájomne vedieť o každom svojom "prde"🤔😉. Skrátka obmedziť vzťah na rozumnú úroveň.

ivangeline
22. okt 2023

Ja so sestrou raz za 3m.. :D ;D ...akoze je to od vztahu k vztahu.

mediana
22. okt 2023

Pozri tebe to čas neberie, ty by si taky kontakt nechcela, oni sú naň zvyknutí. Je to v poriadku podľa mňa. A je to individuálne, my si voláme napríklad obden, niekedy keď máme starosti tak aj každý deň.

mediana
22. okt 2023

Vidíš ty si voláš.kazdy tretí deň aj 2 hodiny, tak to by mi ako partnerovi viac vadilo ako zavolať si denne na 10 minút 🤣

h2
22. okt 2023

Prečo ty nestíhaš ani zaliať kávu, keď ona volá jemu? Čo s tým má tvoja káva?

mk1111111111
22. okt 2023

Tak Ty ano, podla toho, ako Ti vyhovuje a on nemoze, ako chce, tebo Ti to vadi? . No, mala by si sa zamysliet.

solange7
22. okt 2023

My mame spolocny chat kde si piseme kazdy den. Ale telefonujeme si hlavne ked nieco organizujeme ci riesime... Cize nie kazdy den, to by sme asi len tak zbytocne kvakali o nicom.

la_dolce_vita
22. okt 2023

Mame taku dohodu so sestrou, ze 1x tyzdenne si zavolame, kedze byvame daleko od seba a pokecame, preberieme, co treba. Nam to staci, ale toto bude iny pripad. Z extremu do extremu.. on zrejme nevie odmietnut a nejako to korigovat.

avonladyba
22. okt 2023

Keď mu prestane volať sestra bude mať zrazu vela času, aby si nezačal písať s inými ženami. 😁 Takúto tému sme tu tuším ešte nemali, že by niekomu vadil kontakt so súrodencom. Za to, že ty to máš inak, neznamená, že všetci majú také vzťahy a potreby ako ty.

nairia
22. okt 2023

ja som denne v kontakte so sestrou, ale my si piseme. a to telefonovanie by liezlo na nervy aj mne. je to podla mna extrem, jak dva neodtrhnute cecky

domkakvet
22. okt 2023

Podla mna nie je dobre sa do toho montovat a neviem co ti na tom vadi, je to jeho sestra.