Celý deň sa neozýva: Čo robiť?
10. feb 2024
Dobrý večer. Mám 23 rokov. Včera som sa po 3tyzdnovom randenia vyspala s chlapom, s ktorým som bola v dennodennom kontakte - stretka, telefonáty, písanie si. Dnes sa mi celý deň neozýva, ráno bol online, napísala som mu, odpísal, že sa ozve, lebo má veľa prace. Je večer a nič. Online je. Mám mu opäť napísať, alebo ma len zneužil? Je mi zo seba zle, ale ja som bola tá, ktorá to chcela, lebo som si naozaj myslela, že z toho bude vzťah :( alebo mám ešte počkať?
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

@medda_beda veru scenárov je milion niekto sa vyspi na prvom rande a ťahajú to spolu cely život, niekto sa vyspi po polroku a tam to aj skončí, niekto spolu spáva trikrát do týždňa s vidinou že bude niečo viac ale skončí to po dvoch mesiacoch keď jeden už nechce lebo mimo sexu mu ta osoba nepasuje …každý by mal ísť podľa seba a podľa toho ako to obaja medzi sebou citia
Niekedy ani muž sám podľa mna nevie či chce s nejakou len spávať alebo aj niečo viac ale zisti to práve vtedy keď s ňou bude aj spat atd 😃 ja by som sa necítila využitá keby s niekym spávam a vudem vidieť že nechce viac, každý ma právo na to že mu niekto nemusí vyhovovať po každej stránke ale včas by si to mali vydiskutovať