Cez deň si píše s ex a večer je so mnou
Cez deň si píše s ex a večer je somnou,verím mu ale hejze by to nemal robiť muz ktorý ľúbi
@elizabet173 nie denne,tak raz za týždeň až dva
@elizabet173 raz som to videla a potom som sa ho pýtala a tak mi aj niečo ukázal! Vraj on nikdy nikoho nepodviedol
@elizabet173 a podľa mňa to nie je normálne,nepoviem na sviatok,ale načo chce vedieť ako sa má,ale mala Vianoce,ako jej deti sa majú ,
@elizabet173 lebo ho milujem a cítim že aj on,len preco sa nevie od nej odpútať,a možno len panikarim zbytočne
@elizabet173 myis že to je dôvod na rozchod?
@elizabet173 ani keby to povedal že k nej nič ako kamaratstvo necíti?a že chce a miluje iba mna
Z osobnej skúsenosti ona je o5 súčasná a ja som bývala a neuveríš, ale počas vzťahu písal si s ňou a teraz, keď je s ňou tak píše mne, ale ja ho ignorujem..😀 Toľko k písaniu bývalým.
Ale áno tiež ma neskutočne miloval až ma s ňou podviedol. 👌🏼
@mimka1402 nechápem prečo to robia
Opytaj sa ho
@andrea_prestastna veď som sa pýtala,ale pýtam sa aj tu na skúsenosti
Moze sa ku nej hocikedy vrátiť, to ťa nenapadlo? zatiaľ ma teba na to, čo potrebuje.
A este otázočka.. ta ex vie ze existujes, že si s jej bývalým?
@mimi2018 mal už šancu a nevrátil sa,keď sa rozišla s novým jej a mesiac bola sama a práve vtedy začal somnou.
@mimi2018 áno vie aj nad videla aj jej povedal
No pokial by si moj partner vypisoval s byvalou len tak, tak to by mi vadilo veru.
Povedz mu ze si chces precitat co si s nou pise, ak nema co skryvat tak ti to necha precitat. My si bezne citame navzajom konverzacie v telefone. Aj ked tam je nieco co sa mi nepaci citat tak si to aspon vysvetlime.
@ivlo dal mi prečítať .. všetko ok len raz ju oslovil takým ich zdrobneninkou milou
tak mozes byt kludna, netrap sa zbytocne
@ivlo tak hej ale aj tak jej pise
chapem ta, tiez by mi to vadilo
Tak v pohode potom. Kašli nato, nech si píšu, možno prestanú.
@retatka áno verím mu ,ale aj tak mi vŕta v hlave prečo jej píše ! Ja som písala len keď som niekoho chcela

tak sa tym viac nezaoberaj .. neries .. ako ti bolo poradene .. uzivaj si vztah a nerob stihacku inak ostanes sama.