Chcel by byť viac než len kamarát?
Ahojte, pred rokom a pol som zacala chodit s kamoskou na tabatu. Trening bol raz tyzdenne, vsimla som si tam jedneho muža, ktory vzdy drzal ocny kontakt a usmieval sa na mna. Nikdy sa nepozdravil ani neprihovoril. Pred pol rokom kamoska prestala chodit. Druhykrat ako som tam bola sama sa mi tento muz pozdravil a prihovoril. Velmi mily, slusny. Ma rodinu, deti uz na VS, ma manzelku.
Ked sa vidime na treningu, ak ho nevynechame, vzdy pokecame. Povedal mi,ze som sympaticka, nadherna, vzdy utrusi nejaky komplimemt a pri rozlucke pobozka na lica.
Je starsi o 15r. Takto to vyzera nejake 3mesiace cize cca 12 treningov. Co si o tom mysliet? Keby ma chcel za milenku, asi by sa o nieco pokusil, nemame na seba ani cislo. Ale na co by sa chcel so mnou len kamosit? Vase nazory?
@anonym_autor načo riešiš jeho, ak si si istá sebou?
@anonym_7b3bb1 lebo ma to zaujíma o com to je :D co je na tom take nepochopitelne
@aurora33 lebo 50+ nie je dedo :D neobhajujem jeho ale ludi vo veku 50+
@anonym_autor moja susedka má 48 a jej manžel 49 a sú už babka a dedko 👍
@anonym_autor moja susedka má 48 a jej manžel 49 a sú už babka a dedko 👍
@anonym_7b3bb1 maju vnucata ci tak vyzerajú:D
@anonym_7b3bb1 maju vnucata ci tak vyzerajú:D
@anonym_autor majú vnucatko chlapčeka.
Keby som to mala v hlave jasné,nedrzim "očný kontakt"ani sa s nikým necmukam na rozlúčku. Však keď je to ok povedz to doma a spýtaj sa na názor😁normálna vydatá a spokojná žena prehodí pár slov a žene,o deťoch,pozdraví a ide si svojou cestou,nezamýšľa sa nad cudzím chlapom v rovine ako sa zamýšľať ty
Keby som to mala v hlave jasné,nedrzim "očný kontakt"ani sa s nikým necmukam na rozlúčku. Však keď je to ok povedz to doma a spýtaj sa na názor😁normálna vydatá a spokojná žena prehodí pár slov a žene,o deťoch,pozdraví a ide si svojou cestou,nezamýšľa sa nad cudzím chlapom v rovine ako sa zamýšľať ty
@veronicka88 100 bodov ti dávam 👍

@anonym_autor takže už deda aj obranujes 😀😀😅
@aurora33 lebo 50+ nie je dedo :D neobhajujem jeho ale ludi vo veku 50+