icon

Chcela som ho, ale našiel si inú

6. máj 2025

Zvažujem čo s jedným chlapom. Pár mesiacov sme sa stretávali asi raz za týždeň. No popri zoznamovaní so mnou sa stretával aj s iným dievčaťom a aktuálne tvoria pár. Trochu mi to je aj ľúto, že si nevybral mňa. Naozaj som sa s nim cítila dobre. Rozmýšľam teda čo s nim. Či sa s nim budem aj naďalej stretávať ako kamarátka a pri tom si môžem dať stretnutie s iným mužom alebo to rovno ukončím. Čo by ste robili vy na mojom mieste?

anos18
6. máj 2025

Ja by som to ukončila.

jaskolka
6. máj 2025

Ukončiť s ním kontakt,len sa budeš zbytočne trápiť.Onsi vybral a treba to akceptovať.Ty ho nechceš ako kamaráta,ale ako priateľa ho mať nemôžeš .A takto sa ani nepohnes ďalej,v zmysle hľadať niekoho,kto bude s tebou chcieť byť pár,lebo budeš stále podvedome čakať na toho "prvého"

3petka
6. máj 2025

Samozrejme ukončiť. Hádam nebudeš len náhrada .... Hľadaj v čistejších vodách.

mk1111111111
6. máj 2025

To snad ani vazne nemyslis? Ze si nevybral Teba, bud rada. To si fakt nevazis sama seba. Uz by som ho ani nepozdravila

pribinak
6. máj 2025

Ukončila ….co chceš byt 5te koleso na voze?

Venuj energiu a čas niekomu inému. Tento je obsadený

moonlight1210
6. máj 2025

Ak sa vies odosobnit, tak mozes ostat kamoska. Ale nemalo by sa ti diat, ze budes stale napoly emocionalne vo vztahu s tymto starym chlapom. Stale pripravena sa s nim dat dokopy, ak by prejavil zaujem.
Napr. ak sa on rozide a zacne byt zrazu k tebe pritulny.

Ak vies, ze by si to nedala, tak dovi-dopo-zablokovat. Staci, ze aj tak sa budes minimalne este pol roka nim zaoberat, nez ta to pusti.

Lebo ber to tak - mal vas rozrobene dve naraz. Vazne chces toho, co takto hladi iba na vyhody pre seba?

pralinka25
6. máj 2025

Ukkncit. Pre vlastne dobro

enusamt
6. máj 2025

On to uz ukoncil, kedze si vybral druhu.
Ci sa aj nadalej stretava s tebou?

taktotedanie
6. máj 2025

Ukoncit , on to uz ukoncil, uzavri kapitolu
Ze si vybral inu neznamena, ze ty niesi dostatocna, pre niekoho budes

janinah
6. máj 2025

Ozaj chce byť piate koleso na voze?

pl2y
6. máj 2025

Prerušiť kontakt..a z mojej skúsenosti, ak sa nejaký chalan chce stretávať len raz za týždeň, kasli na neho..chalan, čo ma záujem, tak chce každú voľnú chvíľu tráviť s tebou..nejdem písať každý den, lebo každý ma inú situáciu (pracu a tak), ale napr my s manzelom sme to mali tak, že každý den..a čo poznám pary v okoli, tak práve tie čo to takto mali na začiatku, tak majú spokojne vzťahy, manželia sa staraju aj o domácnosť aj o deti..ak sa niekto chce stretávať raz za týždeň, tak si nie je istý a riesi pri tom niečo iné..a žiaľ je to tak, že my ženy väčšinou lubime viac a preto to moze fungovat len vtedy, ak chlap na začiatku bol ten čo ľúbil viac alebo bol viac iniciativnejsi..taká odpozorovana skusenost 😀

selest
6. máj 2025

Ocividne si nebola pre neho na vztah ale len docaska kym najde co hlada. Tak to aj ber a podla toho sa rozhodni ako s tym vztahom dalej nalozis.

vilma7
6. máj 2025

On to už vlastne hádam ukončil, vybral si inú. Alebo ma v plane sa ďalej s tebou stretávať?

domkakvet
6. máj 2025

Ukonci to.

sevrin
6. máj 2025

Áno ukonči to, on už je inde, takže tvoja prítomnosť v jeho živote už nie je potrebná.

1sally12
6. máj 2025

To sa ti aj priznal že sa stretáva popri tebe s druhou?

mirola
6. máj 2025

aj mna by zaujimalo ako to akoze prebiehalo, to vy ste sa pol roka stretavali raz do tyzdna, mali spolu sex alebo? a on popritom randil s inou, s ktorou teraz tvori par a este dalej je ochotny sa stretavat s tebou? to ti on povedal? a ty si vazis takeho muza?

58jozef
6. máj 2025

Zaujimave ako vy tomu vsetkému rozumiete. No stretla sa s num vzdy raz tyždenne, povypravali a išli domov kazdy po svojom. Z takychto vzťahov sa často vytvorí niečo ako brat a sestra. Na viac nebola chuť. Nevznikla vášeň. Keby bola príťažlivosť, na duhy alebo treti raz uz ste spolu v posteli.

kassandra25
7. máj 2025

Vies co, ja som raz mala kamoša, co sme sa stretávali a potom , kedze som nebola az taká zalúbená, to prestalo. Kedze tebe bolo pri ňom tak dobre a bol by ochotný sa popri druhom výbere stretavat este s tebou, si ju vlastne nevybral. Tento moj kamos potom stretol jednu, s ktorou je a je iba s ňou a uz by sa takto s inou nestretal. Tu mozes závidiet takéhoto, lebo ty, cím si postihnutá pri tvojom, nikdy toto nebudes mat, ani keby si zasa kamos vybral teba na 60%. Mozes sa len modlit, aby si zasa ty bola v prevahe. Mozes aj stále oňho bojovať a prezivat svoj zivot v tajomne, lebo sa hanbis za seba povedat, s kým si par, lebo ludia majú väcsinou svoju polovicku na 100% a nie delbou na 40 a 60. Je to na tebe, do akej mieri dokazes byt na niekom závislá a ficať ako na drogách z niekoho a co vsetko preto urobit. Mozno ze nasiel pre seba tú pravu , teba, len o tom este nevie, dojde na to, ze tú, co si momentálne zvolil na tých 60%, ze si to nebude moct dovolit na nej zivotne si honit ego a otierat si do nej špinavé topánky tak ako do teba. Preto, ak budes onho patricne a dostatocne bojovat, tento ti dá takú možnosť.

mantilka
7. máj 2025

Máj úctu k sebe a ukončí to. Keď ty nebudeš mať k sebe účtu, nečakaj od druhého, že bude mať k tebe účtu.
Chlapi sú lovci, mal dve jednu si vybral. Keď to s ňou skončí bude mať zase teba a skúšať ďalšiu...lebo teba má istú v zálohe.