Chceli by ste chlapa bez auta a vodičského preukazu?
Dobre rano. Dievcata, chceli by ste chlapa ktory nema ani auto ani vodicak? Je to podla vas normalka?
@d_ivana no pre mňa by mohol mať aj osem doktorátov a ovládať aj kôrejčinu, ale pokiaľ nemá vodičák tak ďakujem, to maj s takým deti, a chodievaj s chorými deťmi po autobusoch, na krúžky, na výlety ...., nielenže nervy ale zabiješ kopu času, čo sa dá v živote využiť oveľa lepšie, za mňa lenivosť alebo neschopnosť,keď všetko vie prečo si nedokáže spraviť vodičák???
@zuzubb007 A práve takto si mala formulovať svoj príspevok - "podľa mňa je lúzer". Ty si ho formulovala tak, akoby muži bez vodičáku skutočne lúzri boli.
Aby som ti odpovedala - nevie všetko, je odborník vo svojej oblasti. A šoférovať sa bojí. To je rovnako legitímny strach ako strach z výšok alebo z pavúkov.
Muž nemusí mať vodičský preukaz, ak je tak dobrý šofér, že ho nepotrebuje.
@anonym_autor normálne som sa zamyslela, že ktory chlap by nemal vodičák, ale netuším, nepoznám fakt, všetci majú vodičák.
@margotka17 napr. môj šéf nemá vodičák, ale on zarobí také many, že by si mohol dovoliť súkromného šoféra, ale vozí do práce manželka, alebo chodí taxi, deti nepotrebujú vyvážať majú školy v blízkosti, ale verím, že tí čo bývajú na dedine tak potrebujú šoférovať obaja, aby boli k dispozíci
@d_ivana no pre mňa by mohol mať aj osem doktorátov a ovládať aj kôrejčinu, ale pokiaľ nemá vodičák tak ďakujem, to maj s takým deti, a chodievaj s chorými deťmi po autobusoch, na krúžky, na výlety ...., nielenže nervy ale zabiješ kopu času, čo sa dá v živote využiť oveľa lepšie, za mňa lenivosť alebo neschopnosť,keď všetko vie prečo si nedokáže spraviť vodičák???
@zuzubb007 keď ti stačí len šofér.....
@anonym_autor Ja si to tiež neviem predstaviť že by chlap nemal vodičák a auto, takisto aj žena. Podľa mňa to je základ. Mala som švagrinú čo nemala a ledva čakala kedy jej muž dôjde z roboty a odvezie ju. Potom prehovárala aj mňa že zober ma tam zober ma hentam. Nehovorim raz za čas ok pomôžem spravím jej odvoz. No x krát do týždňa alebo denno denne je to už veľa a beriem to ako využívanie. Podľa mňa človek by mal byť sebestačný a vedieť sa postarať aj sám o seba.
@zuzubb007 keď ti stačí len šofér.....
@anonym_56e0ce ja nepotrebujem žiadneho šoféra, mám svoje auto a šoférujem každý deň, ale nemať vodičák je hanba je to môj názor, každodenné veci riešiť autobusmi je naozaj výhra, proste takého chlapa by som nechcela, tak isto ako chlapa žiarlivého, takého čo by mi mal rozkazovať atď
@margotka17 napr. môj šéf nemá vodičák, ale on zarobí také many, že by si mohol dovoliť súkromného šoféra, ale vozí do práce manželka, alebo chodí taxi, deti nepotrebujú vyvážať majú školy v blízkosti, ale verím, že tí čo bývajú na dedine tak potrebujú šoférovať obaja, aby boli k dispozíci
@anonym_56e0ce no áno, žijem na dedine, do práce chodíme spolu, keďže máme firmu, ale sú chvíle, keď potrebujeme ísť každý inam, tak sadneme každý do iného auta a ideme, nie sme odkázaný na 1 vodičák. Tomu vravím sebestačnosť 🫣.
@anonym_autor Môj manžel má spravený vodičák, ale dobrých 20 rokov už nešoféroval a nemá ani vlastné auto. Ja mám oboje, keď niekam ideme, šoférujem ja. Za volant svojho auta (áno, môjho, keďže som si ho kúpila pred svadbou) by som ho nepustila, ale ani nikoho iného (s výnimkou servisáka). A čo mi vadí , že muž nešoféruje. Absolútne nie. Vadí mi však, že v mojom aute je a všade trúsi. Po poslednej ceste som silno uvažovala, že ho niekde zabijem, ale ešte nemám vymyslené, čo s telom. Neviete niekto o sude plnom kyseliny? 🤪
@anonym_2e1da6 a čo ženy? Veď sme rovnoprávne s mužmi. Ešte som nezažila diskusiu, že žena nemá vodicak a ani auto či je to ok ?
@anonym_c129eb tak zle čítaš, takých diskusií je tu tiež dosť. Za mňa - žena, muž - bez vodičáku neandrtálci. Auto už je väčšinou otázka možností.
@anonym_autor mám kolegu ktorý nemá vodičák a ani auto. Áno brala by som ho, lebo je to fajn chlap a rozumieme si (máme podobné názory na život). Mimochodom, keď sa dvaja dajú dokopy a spoznávajú sa, dosť sa navzájom ovplyvňujú. To, že má teraz nejaký názor na vodičák a auto, neznamená, že ho nikdy v živote nezmení. Rovnako ako žena má nejaký názor na nejaké veci a tiež ju ten muž resp. okolnosti vo vzťahu ovplyvnia. Volá sa to "obrusovanie hrán".
@anonym_autor závisí asi v akom veku. S mojím manželom sme sa spoznali keď mal 20 a nemal vodičský lebo nemal na auto. Boli sme študenti na VŠ. Ja mám som mala vodičský a auto som mala o dedkovi starého favorita. Neskôr mi rodičia dali ich starý 10 ročný Renault Thalia, keď si kúpili nové auto. Manžel si spravil vodičák až keď skončil školu, začal pracovať a kúpil si auto. Takze som mala chlapa bez auta a bez vodičského ktorý jazdil do školy MHD. Na škole zostal pracovať a teraz sa sťažuje že keď príde do práce, nemá kde zaparkovať, pretože veľa študentov jazdí do školy na autách. Keby sme sa spoznali v 30tke, tak by som uvažovala inak a bolo by pre mňa dôležité vedieť prečo ho nemá. Mám kamarátku ktorá pozvanie na rande od chlapa bez auta ani neprijme, pretože pre ňu je to prestíž a muž má predsa ženu po rande zaviesť domov. Mňa môj manžel keď sme randili sprevádzal elektrickou 🥰 doteraz síce počúvam koľko času v nej strávil keď sme boli spolu každý deň, ale o to viac mi to vtedy lichotilo, že mi je ochotný venovať toľko času.
Môj muž nemal vodičák ani auto...ani jeho rodičia, ani jeho brat...všade chodili MHD alebo pešo. Normálne sme spolu chodili, fungovali, ja som si vodičák urobila,nakoniec aj on,ale až tak nesoferuje, jednoducho k tomu nemá vzťah. Je to muž,ktorý je normálny,zdravy,inteligentný a nesedí na riti. Chodí pešo pre svoje zdravie. Je plno turistov,ktorí chodia pešo,na bicykli, jednoducho vodičák a auto nepotrebujú. Neviem,čo je na tom iné,nenormálne,nepochopiteľné. Tie,ktoré píšete,že by ste nechceli takého muža a hentakeho muža,riešite fakt povrchnosti...🙈
@anonym_autor áno chcela, prečo nie. Naopak, ja by som nechcela kreténa , ktorý si svojou besnou jazdou kompenzuje svoje malé...ego . Na môj vkus má priveľa mentálne skromne diferencovaných jedincov vodičský preukaz a nešťastie sa stane veľmi rýchlo...
Soferuje uz teraz obrovske mnozstvo debilov. Vodicak by vonkoncom nemal dostat kazdy pologranotny retard, potom to tak na tych cestach aj vyzera.

@zuzubb007 mne tiez pride divne aby chalan ak ke zdravy nemal vodicak. Vsak praveze chalani su technicky lepsi soferi aj sa tomu rozumeju jazdia krasne plynulo logiku maju suprovu. Nerozumiem tomu. Asi potom lenivost chodit na teorie a jazdy inak to nevidim