icon

Chceli by ste chlapa bez auta a vodičského preukazu?

Včera o 06:37

Dobre rano. Dievcata, chceli by ste chlapa ktory nema ani auto ani vodicak? Je to podla vas normalka?

jananovotna88
Včera o 09:52

Kontrolnú otázku vám dám? Nedávno som bola zo synom na pohotovosti kvôli úrazu autom. Keď som sa vrátila čo ho viac zaujímalo? A stav auta B stav syna?

tomiholjubavi
Včera o 09:54
@pralinka25

Poznám pár mužov čo nemajú vodičák a sú úplne v pohode. Vedia sa bez problémov zariadiť.
Ja nešoférujem lebo nemám kam. U nás je dopravná situácia katastrofálna a o parkovaní ani nehovorim. Cesta autom trvá raz toľko ako pešo. Bicyklom najkratšie. Vsetko mám po ruke žijem v centre ale vodičák mám.

Padol tu názor ze každý má mať vodičák. Za mňa by polovica čo ho má, ho ani mať nemala. Nie každý má mentálnu výbavu na to mať takú zodpovednosť. Auto je zbraň a je kopec psychoidiotov na cestách. Nervaákov agresorov opilcov blbcov.

@pralinka25 presne. Nie sú problém tí, čo vodičák nemajú, ale tí, čo ho majú a nemali by mať. Ja veľa jazdím na dlhé trasy a koľko je takých xujov, čo sa ti lepí na kufor, aj keď len predbiehaš kamión a ideš 140, blikajú ako šialení, doslova vytláčajú z cesty. Alebo jazdia nervózni, pripití, či dokonca píšu správy počas šoférovania.

Chlapovi, čo agresívne jazdí by som v živote nedovolila, aby vozil deti v aute. Radšej mať chlapa bez vodičáku a odveziem ich všetkých sama. 😅

tomiholjubavi
Včera o 09:59
@tilly

Není týždňa...

@tilly to furt ten istý zakladá témy o tom, že chlap nemá vodičák? 😅

anonym_e4eca9
Včera o 10:20
@biba_18

poznám niekoľkých čo nemajú, lebo ani nepotrebujú. úplne v pohode chlapi. keď treba jazdia boltom ...

@biba_18 a potom ziskaju zamestnanie, kde im strcia do ruky sluzobne auto a su za debilov

anonym_d1bd7e
Včera o 10:31

@anonym_autor pohode nemám stim problém ani môj môžu nemám vodičák robil sme si ho spolu keď sme boli polroka spolu sme spolu prihlásili na auto školu ja som mala 18rokov a muž mal 26 keď si robil vodičák .
A vrodine to máme opačne mám tetu a uja majú 3 deti a vodičák má len teta ujo vôbec .
Tak to má aj druhý ujo on vodičák nemá jeho že na áno .

nikoletta1712
Včera o 10:33

@anonym_autor Tak ja nemám auto, vodičák mám 14 rokov a šoférovala som jeden jedinýkrát sama…🙂

tilly
Včera o 10:37
@tomiholjubavi

@tilly to furt ten istý zakladá témy o tom, že chlap nemá vodičák? 😅

@tomiholjubavi asii, možno si myslí, že tu nájde nejakú, ktorej to vadiť nebude 😀

misicka31
Včera o 10:39

No ešte že si aspoň ,,pekný"...

biba_18
Včera o 10:41
@anonym_e4eca9

@biba_18 a potom ziskaju zamestnanie, kde im strcia do ruky sluzobne auto a su za debilov

@anonym_e4eca9 alebo majú zamestnania kde im služobné auto do rúk nestrčia. btw, jeden z nich je riaditeľ závodu. takže asi to ide aj bez toho ...

anonym_e6418f
Včera o 11:13

Nie nevedela by som si predstavit robit muzovi taxikarku 😉

anonym_e6ed47
Včera o 11:50
@jankar1995

Pohŕdam mužmi 25+, ktorí nemajú vodicák. Sú to čudáci a vandráci.

@jankar1995 vidíš to, a práve existujú muži, čo pohŕdajú takými ženami ako si ty.. nadutá, arogantná a povýšenecká vretenica..

lusilla
Včera o 11:55
@katkazatka

@lusilla Ako môže byť problém prepravovať sa bez auta? Sestrín manžel nemá vodičák? To hádam neznamená, že 21.storočí emancipovaná šikovná žena nemá vodičák? Automatický som predpokladala, že vozi ona jeho.😉 Veď je to základná potreba.

@katkazatka nie je to manzel ale priatel a ano nema vodicak. Je to problem lebo sadne do vlaku ze ide za nou a o hodinu jej vola ze maju pokazeny rusen a nevie kedy pride, ona na neho caka a operativne meni plany, to sa stalo uz xy krat ze on ide za nou vlakom s prichodom xy a len meskanie, vyluka, zrusili spoj. Do prace musi sa dohadovat s niekym lebo im nechodia autobusy. Proste nie nebudem sa tvarit ze to je komfortne presuvanie sa. Ja nevravim ze to je nemozne vravim ze to je problematicke a to je rozdiel. Ja si viem predstavit fungovat bez auta v ramci mesta ked mam vsetko okolo ale to je tiez relativne lebo ano dva tyzdne mi staci mhd lebo idem iba praca, nakup a skola, ihrisko a tak v okoli ale potom pride bum vikend ze podme na hrad, kupalisko alebo cosi a uz to ide vikendove spoje obmadzene, mam kocik, viac deti, nosic, musim tri krat prestupovat lebo tam nic priamo nejde. Ja neviem mozeme sa tu o tom dotahovat hodiny.

zuzana76
Včera o 11:57
@lenka13332

@anonym_autor keby chlap povedal, že nechce ženu ktorá nevie variť tak ho tu zožeriete 😂. Toto je to isté

@lenka13332 ja by som mu dala za pravdu, vediet varit je tiez bezna vec, aj pre chlapa a zenu si uz vobec neviem bez varenia predstavit (viem, ze su a je ich mnoho) no ale za mna nie, oaja by mali vediet aj varit, aj jazdit, ale jazdenie pre chlapa je teda naozaj nutne pre mna a takisto varenie pre zenu

katkazatka
Včera o 11:59
@lusilla

@katkazatka nie je to manzel ale priatel a ano nema vodicak. Je to problem lebo sadne do vlaku ze ide za nou a o hodinu jej vola ze maju pokazeny rusen a nevie kedy pride, ona na neho caka a operativne meni plany, to sa stalo uz xy krat ze on ide za nou vlakom s prichodom xy a len meskanie, vyluka, zrusili spoj. Do prace musi sa dohadovat s niekym lebo im nechodia autobusy. Proste nie nebudem sa tvarit ze to je komfortne presuvanie sa. Ja nevravim ze to je nemozne vravim ze to je problematicke a to je rozdiel. Ja si viem predstavit fungovat bez auta v ramci mesta ked mam vsetko okolo ale to je tiez relativne lebo ano dva tyzdne mi staci mhd lebo idem iba praca, nakup a skola, ihrisko a tak v okoli ale potom pride bum vikend ze podme na hrad, kupalisko alebo cosi a uz to ide vikendove spoje obmadzene, mam kocik, viac deti, nosic, musim tri krat prestupovat lebo tam nic priamo nejde. Ja neviem mozeme sa tu o tom dotahovat hodiny.

@lusilla Tak, ale keď je taká sestra taká emancipovaná a potrpi si na zručnosti, prečo pre neho nešla ona s autom?

anonym_bfc1c0
Včera o 12:08

@anonym_autor aspoň ti tak rýchlo neujde k inej, jedine že by si ho k nej sama odviezla a to sa zase ťažšie vráti. Win win situácia 🤭😂.

anonym_0a5a1b
Včera o 12:10
@biba_18

poznám niekoľkých čo nemajú, lebo ani nepotrebujú. úplne v pohode chlapi. keď treba jazdia boltom ...

@biba_18 presne tak,nemáme ani jeden vodičák.Taxi funguje všade,najstaršia dcéra má,keď treba odvezie.Ale najradšej ideme taxi.Moc nikde nechodíme,máme dobrú vybavenosť v dedine😂

anonym_436d72
Včera o 12:13
@katkazatka

@lusilla Tak, ale keď je taká sestra taká emancipovaná a potrpi si na zručnosti, prečo pre neho nešla ona s autom?

@katkazatka ja by som chlapovi odmietala robiť taxikárku, chodiť pre neho, rozvážať. A práve preto je vodičák u chlapa pre mňa nutnosť. Úplne by som mala pocit, že ja som ten "chlap" vo vzťahu a to teda nie

katkazatka
Včera o 12:14
@anonym_436d72

@katkazatka ja by som chlapovi odmietala robiť taxikárku, chodiť pre neho, rozvážať. A práve preto je vodičák u chlapa pre mňa nutnosť. Úplne by som mala pocit, že ja som ten "chlap" vo vzťahu a to teda nie

@anonym_436d72 Tak ale keď to ženy požadujú po chlapovi, tak predpokladám, že ponúkajú to isté. Lebo požadovať niečo jednostranne je vychcanosť.

anonym_6097e6
Včera o 12:17

Mám priateľa auto má veľké lebo auta miluje, od prace to ma doslova peši 15 minút a aj tak chodí autom. Často ho nabádam nech chodí mhd veď mu stojí hneď pod bytovkou a hneď pri vrátnici v práci. Auto je fajn na väčšie vzdialenosti ale stále ide autobus vlak taxi lietadlo. Nákup mi nosí wolt priamo pred dvere. Osobne auto nepotrebujem. Všade sa dostanem mhd

tomiholjubavi
Včera o 12:23
@anonym_436d72

@anonym_436d72 ja si bežne chlapa odveziem do práce. 🩷 Máme len jedno auto a užitočnejšie mi je doma, ako keby stálo 8 hodin pred firmou na parkovisku.
A ano, moze ist autobusom + zvyšok peši, ale namiesto 7 minut to zaberie 45 .. a to si radšej spolu dáme raňajky. Necítim sa preto o nič menej žensky.
Máme malé dieťa a auto potrebujem k dispozicií.

anonym_436d72
Včera o 12:37
@katkazatka

@anonym_436d72 Tak ale keď to ženy požadujú po chlapovi, tak predpokladám, že ponúkajú to isté. Lebo požadovať niečo jednostranne je vychcanosť.

@katkazatka ja som od chlapa nikdy nepožadovala, aby ma vyvážal. Ale nemám problém na striedačku chodiť raz mojim autom, raz s priateľom. Aj si na striedačku oddýchneme.

anonym_223a6b
Včera o 12:40

Mala som takých priateľov . Terajší muž má vodičák aj auto ale bola by som omnoho radšej keby je bez a mal by aspoň kúsok v sebe stoho čo mali tí pred ním .Toľko ktomu

anonym_436d72
Včera o 12:40
@tomiholjubavi

@anonym_436d72 ja si bežne chlapa odveziem do práce. 🩷 Máme len jedno auto a užitočnejšie mi je doma, ako keby stálo 8 hodin pred firmou na parkovisku.
A ano, moze ist autobusom + zvyšok peši, ale namiesto 7 minut to zaberie 45 .. a to si radšej spolu dáme raňajky. Necítim sa preto o nič menej žensky.
Máme malé dieťa a auto potrebujem k dispozicií.

@tomiholjubavi tak ale predpokladám, že dlhšie trasy sa minimálne striedate. Alebo ak by bola nejaká situácia, že jeden nemôže ísť, tak ho druhý zastúpi? V šoférovaní...

piroska_
Včera o 13:23
@anonym_autor

@sense mne neslo o urazanie zien s nadvahou. Ale som cakal kym aspon jedna z tych co nechcu chlapa bez vodicaku sa prizna ze jej zdravie nedovoli mat menej ako 55 a sama si neuvedmi ze to tak je aj u mna mozno.

@anonym_autor bože, to je zase diskusia. A prečo by si tu ako mali ženy domýšľať, či si alebo nie si chorý? však normálne si sa mal v príspevku opýtať, či by akceptovali chlapa, ktorý nemôže mať VP zo zdravotných dôvodov. Dostal by si relevantnejsie odpovede a nie sa tu zduvat. Tiež by som chlapa bez VP na prvú nechcela, ale keby ho nemá, lebo fakt nemôže,a v inom si s ním rozumiem, tak Budiš. A to s tými 55kg je dosť trápne, pre väčšinu žien s bežnou výškou je to nízka váha. Ale aby som ťa ukludnila, ja mám aj VP aj auto a zároveň 45kg, lebo som nizka.

d_ivana
Včera o 13:27
@zuzubb007

Ja si neviem predstaviť, že ja by som nemala auto a vodičák, a keď nemá chlap ktorý je zdravý, tak to je obyčajný lúzer, nie nechcela by som ani omylom takého

@zuzubb007 Môj úplne zdravý manžel nemá vodičák. A je až taký lúzer, že si robí doktorát v náročnom vednom odbore, na akademickej úrovni hovorí dvoma cudzími jazykmi, zúčastňuje sa medzinárodných konferencií, ešte počas VŠ štúdia vydal odbornú knihu a prispieva do uznávaných časopisov . Niktoš, čo?

Nechápem, prečo je na chlapov neustále vyvíjaný tlak, aby šoférovali. Len preto, lebo sú muži? Ja som žena a neviem štrikovať, háčkovať ani vyšívať. A nikto ma za to nehaní.

margotka17
Včera o 13:32

@anonym_autor normálne som sa zamyslela, že ktory chlap by nemal vodičák, ale netuším, nepoznám fakt, všetci majú vodičák.

euka210
Včera o 13:33

@anonym_autor bez vodicaku v dnesnej dobe nie. Auto moj nemal, nevadilo. Teraz mame na dedine 2. V meste staci 1 auto pre rodinu.

anonym_8fecc6
Včera o 13:38
@anonym_autor

@anonym_d37b17 mam 27 a zavodne robim seniorsku atletiku. konkretizovat netreba, no vo fitku travim denne 2-3 hodky.

@anonym_autor tak ak chodíš aktívne do fitka potom vieš, že sval čo to váži a pevná postava pri výške 165+ je na 55kg skôr rarita ako pravidlo. Každá jedna váži viac a ak sa bavíme o wellness a fitness kategórii baby sú najčastejšie 65+. Ja ti neviem, ale nebude to vodičák čo ti chýba ku vzťahu

anonym_c9a48f
Včera o 13:46
@sevrin

Vy ženy to máte brutálne ťažké, pri koľkých veciach sa musíte rozhodovať či chcete chlapa alebo nie.

Žena sa musí rozhodnúť v týchto veciach:
Má byt alebo dom? ÁNO/NIE
Má chatu? ÁNO/NIE
Má dobrú prácu? ÁNO/NIE
Má auto? ÁNO/NIE
Má vodičák? ÁNO/NIE
Má úspory? ÁNO/NIE
Má investície? ÁNO/NIE
Je vysoký? ÁNO/NIE
Je múdry? ÁNO/NIE
Je pekný? ÁNO/NIE
Je inteligentný? ÁNO/NIE
Má VŠ vzdelanie? ÁNO/NIE
Je rodinne založený? ÁNO/NIE
Má rád detí? ÁNO/NIE
Má rád domáce práce? ÁNO/NIE
Vie variť? ÁNO/NIE
Chodí s kamarátmi na pivo? ÁNO/NIE
Má kamarátky? ÁNO/NIE
Má rád futbal? ÁNO/NIE
Pamätá si dátum narodenia a menín? ÁNO/NIE
Má rád moje kamarátky? ÁNO/NIE
Vychádza dobre s mojou mamou? ÁNO/NIE
Vychádza dobre so svojou mamou? ÁNO/NIE
Je dobrý v posteli? ÁNO/NIE

Chlap sa musí rozhodnúť v týchto veciach:
Páči sa mu tá žena? ÁNO/NIE

@sevrin Veru, byť ženou nie je jednoduché

sticker
zuzubb007
Včera o 14:47
@d_ivana

@zuzubb007 Môj úplne zdravý manžel nemá vodičák. A je až taký lúzer, že si robí doktorát v náročnom vednom odbore, na akademickej úrovni hovorí dvoma cudzími jazykmi, zúčastňuje sa medzinárodných konferencií, ešte počas VŠ štúdia vydal odbornú knihu a prispieva do uznávaných časopisov . Niktoš, čo?

Nechápem, prečo je na chlapov neustále vyvíjaný tlak, aby šoférovali. Len preto, lebo sú muži? Ja som žena a neviem štrikovať, háčkovať ani vyšívať. A nikto ma za to nehaní.

@d_ivana no pre mňa by mohol mať aj osem doktorátov a ovládať aj kôrejčinu, ale pokiaľ nemá vodičák tak ďakujem, to maj s takým deti, a chodievaj s chorými deťmi po autobusoch, na krúžky, na výlety ...., nielenže nervy ale zabiješ kopu času, čo sa dá v živote využiť oveľa lepšie, za mňa lenivosť alebo neschopnosť,keď všetko vie prečo si nedokáže spraviť vodičák???