Chceli by ste chlapa bez auta a vodičského preukazu?
Dobre rano. Dievcata, chceli by ste chlapa ktory nema ani auto ani vodicak? Je to podla vas normalka?
@anonym_c129eb neuveris ale rodinu a dve deti mam. 🙂
@anonym_autor Vozíš ich MHD? Alebo taxikmi? Alebo voláš príbuzných? Nákup si necháte doviezť z Tesca? Ak idete na výlet alebo ak je niekto z vás chorý, ako?
@anonym_436d72 preco nemas ty 55 kilo? odpovedz a potom pochopis.
@anonym_autor ja nemám 55kg. Ani 65kg 🤷♀️
Ale mam muža co nemá vp ( ma na motorku vp) a teda nemá ani auto. A nemenila by som ho za nič na svete.
@anonym_c129eb ... U žien si myslím to isté, čo u mužov. Vediet šoférovať, mať vodičák považujem za základný skill, ktorý by mal mať každý jedinec. Samozrejme, ak mu to zdravotný stav dovolí.
@anonym_2e1da6 mne to zdravotny stav dovoluje a nemam ho. A myslim.si že nie každy patri za volant, moj muž tiež, keďže ma pozna auto by mi do ruky nedal a ani vodičak nedovolil urobiť. Tvrdi že som tym vela ludi zachranila🤣 proste ja som panika, stres, strach...a takyto ludia za volant nepatria

@anonym_autor poznám úžasných mužov, ktorí nemajú ani auto, ani vodičák. To už kde speje tento svet, aby sme vyberali životného partnera s tak nízkymi požiadavkami ako je vodičák, váha, nehnuteľnosti..... Ale aby som odpovedala na otázku: nevadí mi to, pre mňa je to normálka. 😉