Chceli by ste poznať pravdu o nevere po rokoch?
Ahojte,
zaujíma ma váš názor na jednu hypotetickú situáciu.
Predstavte si, že by ste po rokoch manželstva zistili, že vás partner pred svadbou podviedol. V tom čase by ste o tom nevedeli, ale odvtedy by bol verný, mali by ste spolu rodinu a fungujúci vzťah.
Brali by ste to ako dávno uzavretú minulosť, alebo by to pre vás bolo niečo, čo by narušilo dôveru aj po toľkých rokoch? Myslíte si, že je lepšie takúto pravdu povedať, alebo ju už nechať spať?
Nech si s tym pekne zije sam a mna s tym neobtazuje
Urcite jej to nehovor. Ak ta zeru vycitky, trp si pekne sam, neprenasaj to aj na nu.
V tomto pripade by som to nechcela vediet.
Kde je istota že keď to urobil raz, neurobil aj druhý krát?
@anonym_autor nechcela by som to vedieť. Určite by to narušilo náš vzťah a ako sa poznám, nepreniesla by som sa cez to
Nechcela 🙂 na co. Zmenit to nezmenim, cas nevratim a ked vztah mame pekny roky.
@anonym_autor a ktora dobra dusa by mi to vytarala? Tipujem ze nie muz ale "ta druha". A dovod? Asi cele tie roky rozmyslala kde by mohla byt keby si zobrala toho mojho "Pištu Hufnagela" ona a nie ja 😃 tak by som ju polutovala, ze je taka zufala a snazila sa to hodit za hlavu. Muza by som s tym ani nezatazovala.
Ja si vôbec nemyslím že ide len o hypotetickú otázku ale o skutočnú situáciu.
Ja ak by som sa to dozvedela, určite by to zmenilo môj pohľad na manžela a veľmi. Či by som s ním vedela ďalej fungovať teraz neviem povedať. Záležalo by to od mnohých faktorov.
Alebo si ty podviedla manžela pred svadbou a teraz máš potrebu mu to povedať lebo ti nedá svedomie???
Nechcela by som to vedieť.
Čo bolo pred x-rokmi by som určite nechcela vedieť.Naco? Keď by sme mali dobrý vztah, načo si ho kaziť niečim čo bolo pred x-rokmi
Určite povedať
Alebo si ty podviedla manžela pred svadbou a teraz máš potrebu mu to povedať lebo ti nedá svedomie???
@anonym_4fb80b ak by to bolo tak v tom pripade nech autorka nic nehovori, lebo by to zmenilo ich vztah a mohol by nastat aj koniec.
Samozrejme, že vedieť
Aký ma zmysel vzťah,kde sú tajnosti
Bez ohľadu či sa niečo zmení alebo nezmení, úprimnosť je naj
Samozrejme, že vedieť
@anonym_7ebf0f v niektorých veciach nie je úprimnosť naj
@anonym_7ebf0f v niektorých veciach nie je úprimnosť naj
@anonym_574635 bud niekoho máš rada taký aký je alebo nie
Ja zas neuznávam, keď sa niekto na niečo tvári len aby si ziskal a udržal vzťah
A mať rada len predstavu o druhom to tiež nieje nič moc
Pre mňa by bolo peklo, že druhý ma má rad a váži si ma len za tú stranku, ktorá je vhodná aby som mu ukázala
Bud ma ma rád celú aj s chybami alebo to nemá význam
@anonym_574635 bud niekoho máš rada taký aký je alebo nie
Ja zas neuznávam, keď sa niekto na niečo tvári len aby si ziskal a udržal vzťah
A mať rada len predstavu o druhom to tiež nieje nič moc
@anonym_7ebf0f myslela som na to napríklad, že partnerovi dajme tomu chýbajú prsty na ruke a ty mu povieš, že na mužoch sa ti najviac páčia ruky a prsty, že to je sexi. Načo by bola dobrá taká úprimnosť? Jeho by to zranilo a tá žena si ho predsa vybrala za niečo iné, tak načo mu to vravieť
@anonym_7ebf0f myslela som na to napríklad, že partnerovi dajme tomu chýbajú prsty na ruke a ty mu povieš, že na mužoch sa ti najviac páčia ruky a prsty, že to je sexi. Načo by bola dobrá taká úprimnosť? Jeho by to zranilo a tá žena si ho predsa vybrala za niečo iné, tak načo mu to vravieť
@anonym_574635 s tým nesúhlasím
To je dôvod na klamstvo?
No ja mam len jeden život a určite ho nechcem prežiť v klamstve alebo aby som druheho klamala
Aj pravda sa dá povedať citlivo ale stále to bude pravda
Buď to dvaja zvládnu alebo nie
Ale mať vzťah ,, vďaka,, klamstvam,tak to radšej žiadny 😅
To by som mohla byt fakt s hocikým a bolo by to jedno by sme si hrali na struny aby sme sa páčili tomu druhému
No to teda nie
Ja som ja taka aka som,ten druhý je taký aký je
A bud sa milujeme so všetkým alebo nijako
To je dôvod na klamstvo?
No ja mam len jeden život a určite ho nechcem prežiť v klamstve alebo aby som druheho klamala
To by som mohla byt fakt s hocikým a bolo by to jedno by sme si hrali na struny aby sme sa páčili tomu druhému
No to teda nie
@anonym_7ebf0f a hlavne by som brala šancu tomu druhému rozhodnút sa či ma chce ajtak alebo nie
Tak rozhodnem za neho ?a čo som boh?🫣
@anonym_7ebf0f a hlavne by som brala šancu tomu druhému rozhodnút sa či ma chce ajtak alebo nie
Tak rozhodnem za neho ?a čo som boh?🫣
@anonym_7ebf0f alebo sa radovať a šťastné žiť len vďaka tomu, že som druheho oklamala alebo klamem lebo inak by ma nechcel😅
Waw no to si neviem predstaviť ani omylom
Samozrejme, že vedieť
@anonym_7ebf0f úprimnosť je pekná blbosť ,načo zaťažovať niekoho takýmito vecami,k čomu to je dobre
To je dôvod na klamstvo?
No to teda nie
@anonym_7ebf0f dobre, je to tvoj názor, ja si stojím za svojím. Veď som sa predsa zaľúbila pre niečo iné do toho partnera, a to, že najviac sexi sú ruky, mu nemusím ani oznamovať. Podľa mňa to je buranstvo
@anonym_7ebf0f dobre, je to tvoj názor, ja si stojím za svojím. Veď som sa predsa zaľúbila pre niečo iné do toho partnera, a to, že najviac sexi sú ruky, mu nemusím ani oznamovať. Podľa mňa to je buranstvo
@anonym_574635 každý to ma nejak,ved s mužom sa nemusíte o tom vybaviť vôbec,ty si to napisala
Ja píšem o klamstvách
@anonym_574635 každý to ma nejak,ved s mužom sa nemusíte o tom vybaviť vôbec,ty si to napisala
Ja píšem o klamstvách
@anonym_7ebf0f a veľa ľudí nevyzaduje vernosť úprimnosť,tak ak ste sa dvaja taký našli a ste s tým ok,tak super
Len rozhodnúť za toho druhého co ma byt pre neho dôležité? alebo smerodatne?
Alebo vyzaduje úprimnosť a ty ajtak naschvál niesi?
Nechcela by som to vedieť. Ak by mi to povedal tak by som to pravdepodobne neriešila aj keď moja dôvera by bola narušená.

Toto je načo dobre otvárať? Kto si tým čo kompenzuje? Asi má niekto nudný život