Chcete zostať navždy single bez partnera?
POPROSIM PRISPIEVAT LEN ZENY. Nechcem tu mať debatu o nesmrteľnosti chrústa a nezaujíma ma ani ako to majú single muži. Teda otázka je ste tu také single ženy čo si už ani partnera nehľadáte a nechcete do budúcna? Ak áno Váš dôvod? Aký máte vek a prípadne máte deti?
Ja som sa tak rozhodla po zlých skúsenostiach s mužmi v minulosti a potom aj po skúsenostiach so zoznamkami kde na rande prišli len divní muži. Mám už 38 a v podstate už si ani riadne neviem predstaviť s nejakým chlapom spolu bývať a prispôsobovať sa, vekom som si zvykla už na svoje pohodlie a kľud.
Aj celkom chapem, ze uz zena (po zlych skusenostiach) nechce vztah, alebo ist s niektorym byvat a brat si ho, ale aby zena nemala niekolko rokov sex a nechyba jej mi pride fakt divne/ zvlastne/ nepochopitelne 🤷♀️ Take dve osobne poznam a tym to teda ide riadne na hlavu 🙈
@anonym_1441a4 skôr sú divné tie, ktoré ho majú dosť a s hocikým.
40, 3 deti, nehľadám a tiež sa mi nechce. Ale ak by sa mal objaviť nejaký vysoký inteligentný fešák a dobrák, ktorý robí v domácnosti rovnako veľa ako žena, tak ho beriem
@anonym_1441a4 skôr sú divné tie, ktoré ho majú dosť a s hocikým.
@2691
Tak to je zase opacny extrem 😉
Mne to pride, ze ak je niekto vyrovnany, v pohode, tak nikomu nepotrebuje o tom kecat na fore na pol strany, ake je to super byt single. Ostatnych to aj tak nezaujima, niekto sa potrebuje presvedcit samu seba, ze je vsetko ok. Ze je ziadana, ale ona na to kasle. Nieco podobne, ako ked niekto chodi na zoznamku, ale to len tak pre istotu, lebo samej je jej super. No ak by bolo vsetko super, tak naco tam chodi?
@anonym_autor mam 37r , som vydata, 20rokov s jednym muzom,ale ak by sme sa mali rozviesť, tak by som chcela byt sama- to si myslim teraz, ktovie ako by to bolo , keby k tomu reálne prišlo.
Nielen rodičovstvo, ale aj manželstvo/partnerstvo vie byt narocne , a uz by sa mi to asi nechcelo absolvovat. Aj ked mam manzela v pohode, nemam zle skusenosti, no uz by som chcela žiť viac podla seba, nie zase robit kompromisy pri nejakom novom.
Mne to pride, ze ak je niekto vyrovnany, v pohode, tak nikomu nepotrebuje o tom kecat na fore na pol strany, ake je to super byt single. Ostatnych to aj tak nezaujima, niekto sa potrebuje presvedcit samu seba, ze je vsetko ok. Ze je ziadana, ale ona na to kasle. Nieco podobne, ako ked niekto chodi na zoznamku, ale to len tak pre istotu, lebo samej je jej super. No ak by bolo vsetko super, tak naco tam chodi?
@anonym_3c2162 Ak si si nevsimla, autorka sa presne na toto pytala 😀. Cize zaujima to autorku a autorke (nie tebe) odpovedame. Pytala sa vyslovene single zien, ktore nechcu vztah a preco, tak sa jej presne k tomuto vyjadrujeme. Co konkretne na tom nechapes? 🙈.
Som vydatá už cez 20 rokov a úprimne, veľakrát si vravím že by mi bolo lepšie samej. No uvidíme časom čo sa stane.
Nic take ako "dobrovolne single" neexistuje, taki ludia su vzdy luzri ktori si nevedia nikoho najst alebo udrzat a preto sa snazia navonok presvedcit svoje okolie ze oni to vlastne tak chcu. Nie, nie je to normalne ani zdrave, clovek je spolocensky tvor a rodina je zakladna jednotka zdravej spolocnosti.
@anonym_9dbbf6 Nemyslím, o drvivú väčšinu žien záujem je. Len je to aj vekom, iné ja začať žiť s niekým v 20tke a prispôsobiť sa, iné je v 30tke a iné po 40tke. Po 30tke som si to predstaviť vedela hoci by to bolo ťažké, teraz bližšie k 40tke nie. Za mňa sú lúzerky ženy skôr čo nevedia sa samé uživiť a najdú si napríklad alkoholika a trpia pri ňom aby mali kde bývať...
Som vydatá už cez 20 rokov a úprimne, veľakrát si vravím že by mi bolo lepšie samej. No uvidíme časom čo sa stane.
@terezmaria Vztah je ako obliehany hrad. Ti von chcu dnu a ti dnu chcu von. 🙂 Muzi nechapu, ako najskor zena urobi vsetko mozne preto, aby bola svadba. Bude cele roky tlacit, vydierat, obhryzat usi a par rokov po svadbe povie, ze by sa najradsej rozviedla. :D Roky cakala, kym dosiahla, co chcela a ked uz to mala, zistila, ze ju to uz nebavi.
@anonym_d6e644 ty budes moja krvna skupina.
Pravdou je, ze vztah a manzelstvo - to je usporiadanie, z ktoreho tazia ovela viac muzi ako zeny. Pre muza je podla mna ovela vyhodnejsie byt vo vztahu ako byt single. Pre zenu je to presne naopak.
@anonym_210414 Uplna kravina. Keby to tak bolo tak nemas tolko muzov ktori sa vyhybaju zavazkom a zodpovednosti ako cert krizu.
@terezmaria ja som na tom tiez tak...nejak som prisla do bodu, kedy ma otravuje sa niekomu prisposobovat a o niekoho sa starat..deti su z domu prec, zostali sme sami a ja coraz viac zistujem, ze ma vobec jeho pritomnost otravuje..chcela by som byt sama a zit zivot po svojom...mam pocit, ze ma taha dole....
Som 3 roky sama, mala som hrozné vzťahy, 2xalkoholika, gemblera, žiarlivca a neverníka v jednom.
Mohla by som randiť, záujem je, dieťa mám vyletené z hniezda, ale ja si slobodu neskutočne užívam..
Či to tak bude aj do budúcna netuším, momentálne všetkým narovinu hovorím, že nemám záujem o žiadny vzťah s mužom, ani kamarátsky.. ani tel.čislo nikomu nedám
Som 3 roky sama, mala som hrozné vzťahy, 2xalkoholika, gemblera, žiarlivca a neverníka v jednom.
Mohla by som randiť, záujem je, dieťa mám vyletené z hniezda, ale ja si slobodu neskutočne užívam..
Či to tak bude aj do budúcna netuším, momentálne všetkým narovinu hovorím, že nemám záujem o žiadny vzťah s mužom, ani kamarátsky.. ani tel.čislo nikomu nedám
@anonym_f533bc Cize podla zleho vzorca si vyberala jedno horsie od druheho a ked mozes snad vybrat spravne, ze hadam si sa poucila vzhladom na vek, sa das single. I tak se da. 🙂
@anonym_autor ano. Budem mat 30 a slobodna som uz 8 rokov. Ja ked som spokojna tak nemenim
@anonym_6b007b to musela byt veľká láska aj prsteň ti dal? Toto zvyknú robiť takí špekulanti co chcú ženu do postele, nejakú naivku asi nájdu
@anonym_83e922 Budes asi velmi prekvapeny, ale v posteli sme neskoncili a ani ma do nej neuhanal. A naozaj hrozostrasne bolo to, ze keby som si zmyslela, tak aj prsten by mi bezal kupit. To bolo to, co ma uplne odradilo. Cele cudne.

Nic take ako "dobrovolne single" neexistuje, taki ludia su vzdy luzri ktori si nevedia nikoho najst alebo udrzat a preto sa snazia navonok presvedcit svoje okolie ze oni to vlastne tak chcu. Nie, nie je to normalne ani zdrave, clovek je spolocensky tvor a rodina je zakladna jednotka zdravej spolocnosti.
@anonym_9dbbf6 Lúzri sú tí, ktorí radšej ostávajú v nefunkčnom alebo nenapĺňajúcom vzťahu, pretože sa boja byť sami, neznášajú sami seba tak moc, že nevydržia sami so sebou a radšej sa snažia seba a svoje okolie presvedčiť, že je to zdravé a v poriadku, pretože človek je spoločenský tvor, rodina je základ spoločnosti a podobné žvásty.
Nasrať. Nebudem sa starať o ďalšieho neschopáka, ktorý sa nedokáže postarať sám o seba. Nie je lepšieho pocitu, než sa takého zbaviť a byť slobodná.