icon

Chlap má 2 deti a chce si založiť novú rodinu

23. nov 2022

Stretli ste sa uz s tym,ze 36 rocny chlap,ktory ma dve deti kazde s inou,ani o jedno sa poriadne nezaujima si ide zrazu zalozit novu rodinu?? Mne to rozum nebere.

Strana
z4
simona1306
23. nov 2022

@zoro9836 za mna to je ok, mna iba nastartovalo to, ze si sa tu obul do zien ako keby poznas celu situaciu.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
simona1306
23. nov 2022

@zoro9836 moze to tak byt, ale stale si stojim za tym, ze utek nie je riesenie a chlapa to neospravedlnuje. Isto su v tom poporodnom obdobi zeny riadne kravy, ved som bola jednou z nich ( preto som ani nereagovala na tvoj komentar ze som kus kravy, lebo suhlasim :D ), ale spravny chlap ktory miluje svoju zenu a rodinu a hlavne dieta, len tak sa neodmlci a nezdupka. Ked aj od zeny hej, nie od deti. Tie su v tom nevinne.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
simona1306
23. nov 2022

@zoro9836 ono chlap si nedokaze uvedomit co ta zena pocas tehotenstva a pocas porodu preziva, a moze to byt ta najpohodovejsia a najsilnejsia zena na svete, a moze ju to rozhodit. Tym ale nechcem povedat ze si zeny mozu robit co chcu a vystrajat a chlap ma suchat nohami, to vobec. Toto je na dlhu debatu a pochopenie a empatia co sa tohto tyka je na mieste z obidvoch stran. Nehovorim, ze sa to da stale ustat, a stane sa ze sa ludia rozidu, ale ako som uz povedala, nikdy by ani jeden clovek nemal utiect od dietata, alebo onho stratit zaujem ...

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
lujza123
23. nov 2022

Myslim že takému nejde o žiadne "založenie si rodiny"
Iba si chce poistiť súčasnú partnerku tým ze ju oplodní.

simona1306
23. nov 2022

@zoro9836 ved ziadne manzelstvo nie je idealne a bez hadok alebo dohadovania sa. A prave o tom to je, treba si to dobre premysliet , spoznat toho druheho a urovnat si v hlave ci dokazem s tym clovekom existovat a zalozit si rodinu. Nie spravit si dieta s kadekym lebo sex s kondomom nie je dobry, a potom zato niest nasledky .

daniela2202
23. nov 2022

Nóóó
... to bude parádny príživník a letec v oblakoch

viestta
23. nov 2022

Kadze chodzi, tadze dzeci robi. Segiňatko neščešlive, furt s nim dajaká paskuda vybabre.

mondolina
23. nov 2022

@viestta
segiňatko🤣🤣

Strana
z4