Chlap má 2 deti a chce si založiť novú rodinu
Stretli ste sa uz s tym,ze 36 rocny chlap,ktory ma dve deti kazde s inou,ani o jedno sa poriadne nezaujima si ide zrazu zalozit novu rodinu?? Mne to rozum nebere.
@zoro9836 moze to tak byt, ale stale si stojim za tym, ze utek nie je riesenie a chlapa to neospravedlnuje. Isto su v tom poporodnom obdobi zeny riadne kravy, ved som bola jednou z nich ( preto som ani nereagovala na tvoj komentar ze som kus kravy, lebo suhlasim :D ), ale spravny chlap ktory miluje svoju zenu a rodinu a hlavne dieta, len tak sa neodmlci a nezdupka. Ked aj od zeny hej, nie od deti. Tie su v tom nevinne.
@zoro9836 ono chlap si nedokaze uvedomit co ta zena pocas tehotenstva a pocas porodu preziva, a moze to byt ta najpohodovejsia a najsilnejsia zena na svete, a moze ju to rozhodit. Tym ale nechcem povedat ze si zeny mozu robit co chcu a vystrajat a chlap ma suchat nohami, to vobec. Toto je na dlhu debatu a pochopenie a empatia co sa tohto tyka je na mieste z obidvoch stran. Nehovorim, ze sa to da stale ustat, a stane sa ze sa ludia rozidu, ale ako som uz povedala, nikdy by ani jeden clovek nemal utiect od dietata, alebo onho stratit zaujem ...
Myslim že takému nejde o žiadne "založenie si rodiny"
Iba si chce poistiť súčasnú partnerku tým ze ju oplodní.
@zoro9836 ved ziadne manzelstvo nie je idealne a bez hadok alebo dohadovania sa. A prave o tom to je, treba si to dobre premysliet , spoznat toho druheho a urovnat si v hlave ci dokazem s tym clovekom existovat a zalozit si rodinu. Nie spravit si dieta s kadekym lebo sex s kondomom nie je dobry, a potom zato niest nasledky .
Nóóó
... to bude parádny príživník a letec v oblakoch
Kadze chodzi, tadze dzeci robi. Segiňatko neščešlive, furt s nim dajaká paskuda vybabre.

@zoro9836 za mna to je ok, mna iba nastartovalo to, ze si sa tu obul do zien ako keby poznas celu situaciu.