icon

Chlap nepracuje, nemá príjem a vzťah nám nefunguje

12. máj 2020

Zienky co by ste urobili na mojom mieste??Chlap,uz skoro rok nepracuje,ziadny prijem,sama zivim jeho a dve deti,nefunguje nam to,chcem sa rozist,ale problem je v tom,ze on byva u nas a nema kam ist,vyhodili by ste ho s tym,ze zostane na ulici??naozaj nema nikoho kam.by isiel.

Strana
z2
sense
13. máj 2020

Podmienku bud si najde pracu, alebo nech zastava komplet domacnost .... a ked nic ziadna snaha o znenu pekne mu vrat auto a nech si zapöati najom

daganov
13. máj 2020

@sense nestačilo by mi, aby zastával komplet domácnosť, to zvláda jeho partnerka popri práci, deti už zrejme nie sú celkom malé. Ak nedostával ani podporu a len tak sa v pohode takmer rok váľal tam by som už žiadne podmienky nedávala, ale sa čo najrýchlejšie príživníka zbavila.

sashabb
13. máj 2020

"on nas tiez zivil ked som bola na materskej"
Čiže on plánuje byť 3roky doma a potom velkodušne začne pracovať??? či ako si to predstavuje? zaujímalo by ma, čo si mu na takúto dementnú výhovorku/poznámku povedala.

daganov
13. máj 2020

@sashabb neviem, či sa dá na toto niečo povedať, asi len plesknúť panvicou po hlave. Keď si predstavím niektorých mužov, ktorý majú zdravotné obmedzenia, dorábajú si popri zamestnaní školu, aby si zvýšili príjem, v horších časoch berú brigády, poznám aj takého, ktorý sa s manželkou dohodol, že ona bude doma s deťmi, majú ich päť a on rodinu zabezpečí, ešte jej odkladá, lebo mu je jasné, aký bude mať raz dôchodok a tu zdravý muž sa váľa doma a neporobí nič ani v domácnosti 😨

mila23
13. máj 2020

a Byt je iba Tvoj? Ak by ste mali velku zahradu,kde cely den robi - ze mate potom urodu na cely rok, tak by som chapala. Ale takto? On je doma a nic nerobi,lebo aj Ty na materskej si bola doma? Ale Ty si sa starala o deti aj domacnost. Ci si sa len valala na gauci a vsetko robil on popri robote? Ak nema ani snahu to zmenit a povie mi,ze on nas zivil,teraz to bude opacne, tak by som mu povedala,ze takto nie. Predpokladam,ze mu stale peries, varis, zehlis....a on co robi cele dni?
Ak nema snahu to zmenit - musiel by ist prec.....Keby bol nejake prepracovany, vyhorety a navrhol by ze bude cca pol roka doma,ze si chce oddychnut a popri tom bude mat na starosti deti, tak sa da dohodnut...ale ak je to rok a nemieni to menit, tak by skoncil

marca12
13. máj 2020

Na jednej strane ho chapem aj chlap si potrebuje vydychnut od prace,ale na tom by sa mali obaja dohodnut a u vas bude zrejmw problemov viac,nielen to,ze nerobi. Ak by sa k tebe spraval pekne,ponahal v domacnosti,ze si vymenite ulohy. On potiahne domacnost,statostlivost o deti a ty budes nosit peniaze,to sa este da ospravedlnit. Ale ak je taky hnusny,ze sa len vala a na zena,ty sa staraj,to nie je utesujuci zivot. Smutne,aki su niektori ludia vychcani a sttatia uctu k tomu druhemu. Takto sa otec rodiny nemoze spravat.

cistykvietok
14. máj 2020

Že sa musím tak hnusne vyjadriť, ale kde na takých k...... chodíte?! Však normálna žena si ani nemôže začať s takým človekom. Či veríte na zázraky, že sa časom zmení? No nezmení. Palicou biť po hlave a nech sa pakuje!

simuskaaa123
14. máj 2020

V živote by som nezivila chlapa a jeho deti.. Ak by teda. Náhodou prišiel o prácu tak ako pomohla by som, ale rok nie..

nelca84
17. máj 2020

@syslik81 nikde nepise jeho deti, pise ze zivi jeho a dve deti, treba citat poriadne

sense
17. máj 2020

@nelca84 jedno dieta je jeho...

nelca84
17. máj 2020

@sense ja viem, ze jedno je jeho, lebo citam, reagovala som ma to, co pisala syslik81, vraj kde je matka deti a ze deti su jeho

laurikagab
6. okt 2024

ako to u vas skoncilo? moj muz uz nepracuje 2 roky!

Strana
z2