icon

Chodíte klopať susedom, keď dupú?

5. júl 2023

Susedia nad nami párik okolo 55-60r celý deň dupú jak slony, do toho počuť strašný buchot, ako keby skrine padali na zem alebo ja neviem čo , koľko krát až podskočim že sa zľaknem , fakt to je počuť ako by sa mali až prepadnúť k nám dole. Väčšinou je to aj po 22h , neprerábajú nič, pretože vŕtačky ani buchot kladiva ani nič podobné prerabke nepočujem. A teda ak by aj presúvali nejaky nábytok , tak celé dni vyše pol roka?
Neviem či mám ísť zaklopať a poprosiť ich aby aspoň večer boli ticho , susedy ma tu nemajú moc v láske tak nechcem robiť ešte väčšie dusno , alebo mám napísať majiteľovi nech ich poprosí?

Strana
z2
reanda
5. júl 2023

vysvetlili ti, preco to robia? akoze preco buchaju, ako keby padali skrine?

ramzesa
6. júl 2023

Ó, moja obľúbená téma, susedia 😀. Nie, my sa nechodíme sťažovať, sme už zvyknutí na život v bytovke. Počuť splachovanie, práčku, vŕzgať parkety, štekajúceho psa a atď. Ale pod nás sa nasťahovala suseda, ktorá prišla asi zo samoty, lebo vkuse sa chodila na všetko sťažovať. Vysávač, štvornožkujúce dieťa, návšteva (babka s dedkom a bežná vravia). Sprcha večer? Treskot do stupačky. Vkuse jej niečo vadilo. Pritom od nich počuť tiež všetko. Ale čo s tým spravím? Budeme sa vkuse chodiť naťahovať na niečom, čo sa nedá zmeniť? Levitovať vo vzduchu nikto nebude. Ale ak je to po tej 22hej, tak by som sa ich na to skúsila aspoň opýtať, či to ide od nich, alebo tak nestranne, či to v noci počujú aj oni. To rušenie nočného kľudu. Lebo z vlastnej skúsenosti viem, že ak na nich vybehneš, bude to horšie. Ale tak, pod nami tá suseda je asi extrém.

Strana
z2