Chodíte na dovolenky s kamarátmi? Ísť či neísť s inými?
Chodíte na dovolenky s kamarátmi ? Priateľ mi vyčíta že prečo nepôjdeme s jeho kamarátmi na dovolenku,ale popravde oni sa vôbec často nestretávajú možno raz za pol roka aj to z jeho iniciatívy ,a ja nevidím dôvod prečo ísť na dovolenku s kamarátmi s ktorými je nemám o čom ,aj keď snaha bola proste majú také priateľky ktoré mne nesedia,nie su to mne podobne povahy,nevidím dôvod celkovo prečo na dovolenku by mal ísť niekto s kým nemáte neviem aké vzťahy aj keď je to napr.rodina,prečo ľudia majú tendenciu stále niekoho niekam volať ? Ako keby sme nemohli ísť dvaja 😀
Chodíme s kamarátmi na pár dňové výlety, chaty.
Dovolenky mame príliš akčné, každý deň na inom mieste to si vystačíme sami, toto by bolo asi príliš narocne zladiť sa viacerí
a ja nevidím dôvod prečo ísť na dovolenku s kamarátmi s ktorými je nemám o čom ,aj keď snaha bola proste majú také priateľky ktoré mne nesedia,nie su to mne podobne povahy,nevidím dôvod
Vieš je normálne ze si s niektorými ľuďmi sadneš a s niektorími nie.
Ale toto co píšeš je problem tak trochu v tebe, ked s nikym z takto veľkej skupiny ľudí nedokážeš existovať, ani s jeho kamarátmi , ani s ich priateľkami.
Ked sú ľudia podobne povahy tak si na 90% rozumejú aj s kamošmi navzájom, proste sú to ľudia z podobnej sociálnej bubliny, majú podobne záujmy. Pretože do vzťahu prináša každý svojich kamosov z ktorých sa potom stanú kamosi spoločný. Čiže ak nieje problem v tebe ze nevieš víst s ľuďmi tak moze byt problem vo vašom partnerstve, ze sa spolu k sebe skratka nehodite pretože ste každý z iného cesta. Kým ste zamilovaní tak to nevadí, ale raz z toho bude veľký problem.
My chodime sami, ale na kratsie - par dni, dobehneme, na dovcu za niekym. Vezmeme druhy apartman, dame spolu denny vylet, vecer posedime, medzi tym si niekam zbehneme aj sami. Je to niekedy prijemne stravit cas aj s inymi ludmi, ale teda, ak su aj oni "normalni" a daju druhym dychat.
súhlasím s Tebou 👍
Neviem si predstavit ist s niekym na dovolenku. Kazdy ma ine predstavy travenia casu. Kazde dieta inak vstava, inak chodi spat. Kazdemu sa paci inde, kazdy ma inokedy dovolenku. To by museli byt fakt ludia s ktorymi si na 100% rozumieme vo vsetkom. Aj sme chceli volat tento rok kamosku do HR a nastastie sme nevolali. Isli tyzden po nas do HR a vypisuje mi ako nikdy viac. Vobec sa im v HR nepaci. Oni uz len do Talianska. Svagrovci tí su zas taki ze spia do 11 a v noci su hore. My zas opacne. Teraz sme boli len s muzom a detmi a este sme hovorili ako nam bolo uzasne samym. Na plazi a ihrisku bolo kopec deti cize decka sa obcas zahrali s niekym.

@sisaka no tak to je potom naozaj smutne… je pravda, ze tym ze asi zijem v nasej bubline, tak mi taketo ani nenapadlo 🤷♀️