icon

Chodíte na dovolenky s kamarátmi? Ísť či neísť s inými?

21. júl 2024

Chodíte na dovolenky s kamarátmi ? Priateľ mi vyčíta že prečo nepôjdeme s jeho kamarátmi na dovolenku,ale popravde oni sa vôbec často nestretávajú možno raz za pol roka aj to z jeho iniciatívy ,a ja nevidím dôvod prečo ísť na dovolenku s kamarátmi s ktorými je nemám o čom ,aj keď snaha bola proste majú také priateľky ktoré mne nesedia,nie su to mne podobne povahy,nevidím dôvod celkovo prečo na dovolenku by mal ísť niekto s kým nemáte neviem aké vzťahy aj keď je to napr.rodina,prečo ľudia majú tendenciu stále niekoho niekam volať ? Ako keby sme nemohli ísť dvaja 😀

Strana
z2
anonymous87
21. júl 2024

@sisaka no tak to je potom naozaj smutne… je pravda, ze tym ze asi zijem v nasej bubline, tak mi taketo ani nenapadlo 🤷‍♀️

lujza123
21. júl 2024

Chodíme s kamarátmi na pár dňové výlety, chaty.
Dovolenky mame príliš akčné, každý deň na inom mieste to si vystačíme sami, toto by bolo asi príliš narocne zladiť sa viacerí

lujza123
21. júl 2024

a ja nevidím dôvod prečo ísť na dovolenku s kamarátmi s ktorými je nemám o čom ,aj keď snaha bola proste majú také priateľky ktoré mne nesedia,nie su to mne podobne povahy,nevidím dôvod

Vieš je normálne ze si s niektorými ľuďmi sadneš a s niektorími nie.
Ale toto co píšeš je problem tak trochu v tebe, ked s nikym z takto veľkej skupiny ľudí nedokážeš existovať, ani s jeho kamarátmi , ani s ich priateľkami.
Ked sú ľudia podobne povahy tak si na 90% rozumejú aj s kamošmi navzájom, proste sú to ľudia z podobnej sociálnej bubliny, majú podobne záujmy. Pretože do vzťahu prináša každý svojich kamosov z ktorých sa potom stanú kamosi spoločný. Čiže ak nieje problem v tebe ze nevieš víst s ľuďmi tak moze byt problem vo vašom partnerstve, ze sa spolu k sebe skratka nehodite pretože ste každý z iného cesta. Kým ste zamilovaní tak to nevadí, ale raz z toho bude veľký problem.

mk1111111111
21. júl 2024

My chodime sami, ale na kratsie - par dni, dobehneme, na dovcu za niekym. Vezmeme druhy apartman, dame spolu denny vylet, vecer posedime, medzi tym si niekam zbehneme aj sami. Je to niekedy prijemne stravit cas aj s inymi ludmi, ale teda, ak su aj oni "normalni" a daju druhym dychat.

enya00
21. júl 2024

@sisaka tak to je smutne..taku dovolenku by som asi radsej ozelela, vlastne aj spolocny zivot

hara_vara
22. júl 2024

súhlasím s Tebou 👍

podbel2512
22. júl 2024

Neviem si predstavit ist s niekym na dovolenku. Kazdy ma ine predstavy travenia casu. Kazde dieta inak vstava, inak chodi spat. Kazdemu sa paci inde, kazdy ma inokedy dovolenku. To by museli byt fakt ludia s ktorymi si na 100% rozumieme vo vsetkom. Aj sme chceli volat tento rok kamosku do HR a nastastie sme nevolali. Isli tyzden po nas do HR a vypisuje mi ako nikdy viac. Vobec sa im v HR nepaci. Oni uz len do Talianska. Svagrovci tí su zas taki ze spia do 11 a v noci su hore. My zas opacne. Teraz sme boli len s muzom a detmi a este sme hovorili ako nam bolo uzasne samym. Na plazi a ihrisku bolo kopec deti cize decka sa obcas zahrali s niekym.

Strana
z2