Chuť rozísť sa za drobnosti

30. jún 2023

Dala som si vysoké topánky, lebo on chcel. Potom som cestou v práci na obed nedávala, samé pľuzgiere po nohách, v hlave myšlienky, že by si mal nájsť inú ženu, lebo ja opätky bežne nenosím. Tiež máte niekedy chuť rozísť sa kvôli maličkostiam? Aj keď neviem či toto je maličkosť.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
emma2782
30. jún 2023

V prvom rade si nedávam opätky lebo "on chce". Po druhé áno, možno by bolo lepšie rozísť sa ak pri takýchto 'problémoch' už myslíš na rozchod. Čo bude ak budete riešiť vážne veci?

sheila121
30. jún 2023

Skočila si z balkóna lebo on chcel. Fakt sa toto pýtaš? Ja lodičky nenosím a keby to odo mňa priateľ chce napcham mu ich do zadku. Nerob nič čo nechceš.

viestta
30. jún 2023

Obavam sa, ze mne by sa nestalo, ze by som si nechala diktovat co si mam obut, obliect. A moj chlap ma tolko sudnosti, ze taketo mi ani nediktuje. Takze takychto "malickosti" na hadky sa vyvarujeme skor ako by vobec mohli vzniknut.
Druha vec je, ze ty nemas usta aby si sa vcas ozvala? Ty si co, jeho majetok? Ak ano, tak sa rychlo zariad aby si jeho majetkom nebola, pretoze tie topanky su fakt len kravina, vy tych problemov mate viac a zasadnych.

januska12323
30. jún 2023

Obuj si ich do spálne a na obed choď v teniskách aj tak ťa vtedy nevidí.

deti95060810
30. jún 2023

milujem opätky.... nosím stále.
takže zoznam ma s tvojim mužom.... 😝
len pozor mám 4 deti...😉

autor
30. jún 2023

@viestta viem že rada mudrujes, ale ako vieš že máme viac zásadných problémov? Chcela som mu urobiť radosť len.

viestta
30. jún 2023

Tak potom neplac, ked ta topanky otlacili.

diewcatqoo
30. jún 2023

Ale ano, niekedy chytim nervy kvoli sprostosti. Rozist sa nechcem, ale vytoci ma napr. to, ze 100x mu nieco hovorim, nech to tam nedava a aj tak to tam da, lebo "nikdy som mu nehovorila, ze to tam nema davat". Ale nekricim, nechcem sa rozist, len proste zasnem a musim sa ukludnit 🙂
Ale to s tymi podpatkami, to je take, ehm.. nie, nemusis si ich kvoli nemu davat. Nemusis mu robit radost niecim, v com sa ty necitis komfortne. Ved si ta predsa pre nieco vybral a snad nie preto, aby si nosila podpatky, ale asi za tym bolo nieco viac.
PS. Zaklad je vybrat spravne boty, ktore su z kvalitneho materialu a dobre sadnu na nohu. Ak take najdes, budes sa citit v pohode aj s vysokym podpatkom. Nebudu pluzgiere a odtlaky. Treba hladat a skusat, ak mu teda chces obcas urobit radost a necitit sa pri tom zle.

muchotrafka298
30. jún 2023

Ono vsade je to o tom, ze malickosti po case vytacaju najviac. Mne napriklad ex vycital, ze nenosim vysoke opatky /zo zdravotnych dovodov uz na nich neustojim, mam problemy s chrbticou/ a povedala som mu ze pokial to je jeho jediny problem, tak mu gratulujem. Nemusis vobec robit to, co teba netesi alebo proste to robit nechces.

tanyag
30. jún 2023

Ja som sa raz dobre zasmiala, keď manžel mojej sestry do nej hučal, prečo nenosí vysoké topánky...ona mu pekne odpovedala, že ak si to on vyskúša a bude mu to pohodlné, tak ich nosiť bude...vyskúšal a nikdy ale nikdy viac to od mojej sestry nežiadal 😂

barborachors
30. jún 2023

magor.... nech si on da opatky... stavim sa ze ti huckal aj ine veci do hlavy, mozem hadat ktore a aj uhadnem.

jajanka31
30. jún 2023

Podla mna ak ich nenosis rada nenos ich. A vobec to nie je malickost..moj byvaly mal tiez take napady oblec si to a to...chod vystredne oblecena atd..par krat som to spravila necitila som sa ok.. az to doslo do stadia ze ma zacal podvadzat s takymi co presne tak chodili oblecene.ono treba vidiet ci je to jeho uchylka a ako velmi mu na tom zalezi.. ako velmi by ho nastvalo kebyze povies nie.

minka201
30. jún 2023

Ženy, prosím, nedramatizujte. Ak muž povie žene, že by si mohla obuť aj vysoké topánky, lebo sa mu to páči, je to v poriadku. Ak žena povie mužovi, aby nosil aj košele, lebo sa jej to páči, je to v poriadku. Ak by jeden druhému ráno ako škôlkarovi nariaďoval, čo si musí obliecť, to už v poriadku nie je. Ak ju v takých topánkach bolia nohy, tak nech ich viac nenosí a ak je jej muž normálny, tak to pochopí.

marca12
30. jún 2023

Keby ma obmedzoval,tak jasne,ze sa mam chut rozist. Moje nohy,moja volba topanok. Nehrozi,aby som si dala opatky kvoli chlapovi.

sheila121
30. jún 2023

@viestta čo majú furt proti tebe? Čo príspevok, to každá debilné poznámky na teba. Si im dačo urobila? 🙂

minka201
30. jún 2023

Dodám, že tu obaja zabudli na možné následky. Jemu nenapadlo, že bude mať z toho otlaky a ona si to asi tiež nemyslela, keď si ich obúvala. Keď ju to začalo bolieť, tak sa prvoplánovo nahnevala na neho, lebo to bol pôvodne jeho nápad. Myslím, že je normálne hľadať "vinníka" problému a preháňať vo svojich predstavách. Ak by bola na neho nahnevaná ešte zajtra, tak už to ok nie je. Tak, prosím, nedomýšľajte si z toho, že jej muž je nejaký tyran. Sama píše, že mu chcela spraviť radosť, nie, že ju donútil.

1gramofon
30. jún 2023

@sheila121 autorka si chcela prečítať niečo iné, asi aj tie ostatne

katkaseiner
1. júl 2023

Tak až by som chcela potešiť muža a dať si lodičky, bolo by to napr do divadla/na večeru - kde by ma odviezol autom, čiže by som to zvládla. Okrem toho som neskutočne teniskovy človek - ja si aj k elegantným šatám dám tenisky 🙈 a môj muž to akceptuje - tiež by nechodil v topánkach v ktorých mu nie je pohodlné. Tu už sa bavíme ale o ton čo urobíš lebo on chce - alebo ty chces. Pretože je iné niečo urobiť aby som druhého potešila a je iné urobiť niečo lebo ten druhý "chcel'"

barbora19911
1. júl 2023

@sheila121 možno preto že je v každej téme a má stále čo povedať :D a skoro všade sa opakuje to isté ..a vždy presne vieme asi čo napíše: chlap nemá pomáhat chlap sa má podielat na chode domácnosti ..akože nič proti nej samozrejme len asi jej koníček je modrý koník :D my čo sme na materskej pochopím ešte :D