Chýba mi viac pozornosti vo vzťahu?
Ja ,on obaja 45+
Vidime sa 2-3x tyzdenne ,cez vikend spi on umna ,obcas ja unho.
Sme spolu 6mes.
Ked sme spolu neni,nema potrebu mi pisat .Ako sa mam, co robim,nic.zavola tak po 2 dnoch.
Bola som dlhe roky vydata ,par vztahov som mala aj pred manzelstvom ,u mna je to prirodzene vediet co robi partner ,ako sa ma ,samozrejme v hranici,ved clovek neni cely den na Telefone.
Vravela som mu to ,ja som ta zla .on nechce otravovat .hmm zaujem o osoba ja nevidim ako otravovanie.Bol urazeny , pritom som mu len povedala o mojich potrebach🙁
Prehanam podla vas ?
@anonym_autor nie ste kompatibilní v potrebách. To budete riešiť furt.
povedala si mu o svojich potrebách, ale otázka je ako, možno aj vyčítavo 😒
pre mňa je to ok každý druhý deň, sú takí ľudia, hlavne ak sa vidíte každý druhý deň ... ako je na tom ale keď napíšeš ty? vôbec neodpovie?
Mala som taký vzťah, boli sme spolu 4 roky. Stretávali sme sa dvakrát do týždňa, niekedy len jedenkrát. Mala som vtedy menšie deti, nechcela som s ním bývať, On mal svoje deti 3, to stretávanie mi vtedy vyhovovalo. Zo začiatku sme si písali často, denne. Posielal mi aj kadejaké vtipy, videjká a tak. Neskôr sa ozýval už len tými videami a niekedy aj nič niekoľko dní. Vadilo mi to. Rozišli sme sa (nielen pre toto, ale aj pre iné veci), nepatrili sme k sebe. Teraz nechápem, ako som to mohla tak dlho ťahať....
Toto mi nepride velmi normalne, vyzera to tak, ze si zije dva rozne zivoty. Treba sa normalne porozpravat, a bud s tym nieco urobit, alebo to jednoducho ukoncit.
Tiež mi mi vadilo, keby mi nenapísal aspoň dobre ráno, dobrú noc. Ale zase keď sú dvaja správne a rovnako nastavení, tak to môže byť ok. Tebe to chýba, jemu nie. Ty mu vyčítaš, on sa uráža. Treba sa dohodnúť, porozprávať, čo kto očakáva od vzťahu, čo potrebuje. Čo ho ťaží a čo nebude tolerovať, hneď od začiatku.
A on mal predtym vztah? Toto je divne. Lebo by mu minimalne malo/mohlo zalezat na tvojich pocitoch. Minimalne sa nad tym zamysliet a nie ze otravovat.
No a je to partner? Ci vas berie len ako "s vyhodami" a prespavate u seba?
Mate to ujasnene?
Odpisem vseobecne .
Nerobila som mu vycitky, povedala som mu o svojich potrebach , ze mi tento zaujem medzitym chyba . On to nechapal . Vysvetlovala som ako malemu decku .
A Potom hlaska , skusim to zmenit ale ja mam zapracovat na sehe aby som to nechcela kazdy den😳
Nema inu na 100%
Ked ja napisem odpise , ale on nepise prvy.
No a je to partner? Ci vas berie len ako "s vyhodami" a prespavate u seba?
Mate to ujasnene?
@anonym_4b4dd3 mame , ja som mu vravela citim sa ako V priatelstve plus.neni to pravda zacal a atd…..
A on mal predtym vztah? Toto je divne. Lebo by mu minimalne malo/mohlo zalezat na tvojich pocitoch. Minimalne sa nad tym zamysliet a nie ze otravovat.
@anonym_839cfb max 2,5r mal vztah 😵💫nieco s nim nebude ok.
Mala som taký vzťah, boli sme spolu 4 roky. Stretávali sme sa dvakrát do týždňa, niekedy len jedenkrát. Mala som vtedy menšie deti, nechcela som s ním bývať, On mal svoje deti 3, to stretávanie mi vtedy vyhovovalo. Zo začiatku sme si písali často, denne. Posielal mi aj kadejaké vtipy, videjká a tak. Neskôr sa ozýval už len tými videami a niekedy aj nič niekoľko dní. Vadilo mi to. Rozišli sme sa (nielen pre toto, ale aj pre iné veci), nepatrili sme k sebe. Teraz nechápem, ako som to mohla tak dlho ťahať....
@monro 😞😞
@anonym_autor no tak booože, nenapíše prvý ... napíš ty ...
@anonym_autor no tak booože, nenapíše prvý ... napíš ty ...
@biba_18 a necitila by si sa cudne ze kazdu komunikaciu zacinas ty ? Lebo zacinam….. nemala by si pocit ze ta ma na haku ? A nezaujima sa o teba ?
Jednoducho nemá takú potrebu ako ty. Buď sa s tým zmieriš alebo pôjdeš o dum dál.
Jednoducho nemá takú potrebu ako ty. Buď sa s tým zmieriš alebo pôjdeš o dum dál.
@januska12323 Ano nema ju ….
Pre mňa by to normálne nebolo a ak by to nepochopil a nezmenil, rozišla by som sa. Je to len trápenie pre teba, buď žije dva životy, má popri tebe aj niekoho iného, alebo je jednoducho taká povaha a vyhovuje mu menej kontaktu. V tomto smere vôbec nie ste kompatibilní a za mňa by to bola veľká prekážka vo vzťahu.
Pre mňa by to normálne nebolo a ak by to nepochopil a nezmenil, rozišla by som sa. Je to len trápenie pre teba, buď žije dva životy, má popri tebe aj niekoho iného, alebo je jednoducho taká povaha a vyhovuje mu menej kontaktu. V tomto smere vôbec nie ste kompatibilní a za mňa by to bola veľká prekážka vo vzťahu.
@mmia96 no vcera sme mali rozhovor (on bol hlasny a urazeny) dnes sa uz 2x ozval ,ale je doma na PN
Dam tomu tento mesiac a uvidime.lebo ine je nieco „lebo ona chce“ a ine ked je to prirodzene .Nemyslim ze mu to ostane
Ale necham sa prekvapit
Ja to mam tak s manzelom. Ked ide na sluzobku max. veta, ze dorazil a vsetko ok. Ja vecer potvrdim, ze deti spia,nehorelo ani nas nevytopilo , takze tiez ok🙂...On sa moze sustredit na projekt, ja si mozem pustit romanticky film. Ale obaja tieto vypisovacky berieme ako zataz, takze mame zhodu.....Tvoj partner zhodu nema - on nerozumie co po nom chces
Ja to mam tak s manzelom. Ked ide na sluzobku max. veta, ze dorazil a vsetko ok. Ja vecer potvrdim, ze deti spia,nehorelo ani nas nevytopilo , takze tiez ok🙂...On sa moze sustredit na projekt, ja si mozem pustit romanticky film. Ale obaja tieto vypisovacky berieme ako zataz, takze mame zhodu.....Tvoj partner zhodu nema - on nerozumie co po nom chces
@petkavka 😁
Mam psa . Som mu vravela sak mne ked sa vecer nieco stane ani o tom nebudes vediet … lebo sa nezaujimas ani kde som co som ako som 🫣🫣
… nie nerozumie
Neprehanas. Povedala si mu, co ta trapi, reagoval na to zle. Nemyslim si, ze stoji za to zostavat s takym clovekom, mne by takyto nezaujem velmi prekazal a takyto vztah by mi jednoducho nevyhovoval. Mas na viac ♥
@januska12323 Ano nema ju ….
@anonym_autor nema tu potrebu, to je jasne. A ako to teraz vyriesit? Akeptujes ho takeho ak je? Prerobis ho podla svojich poziadaviek? Neakceptujes a ukoncis to a budes hladat takeho co ma rovnake nastavenie ako ty?
Neprehanas. Povedala si mu, co ta trapi, reagoval na to zle. Nemyslim si, ze stoji za to zostavat s takym clovekom, mne by takyto nezaujem velmi prekazal a takyto vztah by mi jednoducho nevyhovoval. Mas na viac ♥
@manqua si zlata … 🤗 Nemam 15r viem co chcem co nechcem ,som si ista ze to viem aj v pokoji vykomunikovat ,ale jeho reakcia bola uau.Necakana .
Ale bohuzial som mala chvilu pochybnosti ci neprehanam nejako ….
@anonym_autor nema tu potrebu, to je jasne. A ako to teraz vyriesit? Akeptujes ho takeho ak je? Prerobis ho podla svojich poziadaviek? Neakceptujes a ukoncis to a budes hladat takeho co ma rovnake nastavenie ako ty?
@viestta on sa ma pytal , co teraz .Vravim ak vies zmenit co ja potrebujem mozme to skusit . Takze uvidim . Ale ako som vyssie pisala nemyslim ze sa to zmeni na trvalo
Stareho psa novym kuskom nenaucis….
@viestta neviem to akceptovat .
@anonym_autor tak na co ho natahujes? Povedz mu to na rovinu
@viestta povedala som mu ved …. On to skusi zmenit. Tak nech skusi.
Sancu mu dam ale ked sa to nezmeni koniec .naco je toto dobre
@viestta on sa ma pytal , co teraz .Vravim ak vies zmenit co ja potrebujem mozme to skusit . Takze uvidim . Ale ako som vyssie pisala nemyslim ze sa to zmeni na trvalo
Stareho psa novym kuskom nenaucis….
@anonym_autor úplne Ti rozumiem. Keď som tomu svojmu bývalému hovorila o tom, že mi to chýba, že ani neviem, či na mňa vôbec myslí, povedal, že to, keď nepíše, neznamená, že nemyslí....haha. Keď sme mali posledný rozhovor, uznal, že v tejto veci robil chybu...aj keď neskôr vyzeral, že by sa možno aj zmenil, ja som mu povedala, že tento vlak už definitívne odišiel....
a teraz ako čo keď nemá potrebu, to je niečo zlé? alebo vôbec nerozumiem ... proste sa mu ozvi ty a basta ...
on akceptuje že ty máš potrebu - ozve sa ti keď mu napíšeš. ... ty neakceptuješ jeho lebo on sa neozve sám od seba 😒

Nie, nepreháňaš.
Nemá popri tebe ešte niekoho iného?