icon

Chýba mi, že ma partner nechváli. Prečo?

Včera o 08:20

Keby máte partnera, ktorý mal pred vami viacero vztahov ( aj vážnych, aj len na sex) tak chceli by ste aby vám hovoril, že ho vy najviac priťahujete, s vami ma najlepsi sex? Respektíve, malo by to tak byť, že vždy ten aktuálny človek je o pomyselnú priečku vyššie ako ten predošlý, aby zahladil spomienky na neho? Chyba mi to, že mi nič také nepovie. U mna je ako boh v porovnani s predošlými a preto cítim, že z mojej strany je to presne, ako chcem a ma byt. Opačne ale cítim neistotu, samozrejme že chcem byt pre neho ta naj.

Strana
z2
anonym_735bad
Včera o 08:22

@anonym_autor asi budes, ked je s tebou, ci ? neviem ako ho poznas, ale mozno nie je ten typ, ze ti bude kazdy den pripomienkovat , ze si pre neho top...

huxy
Včera o 08:22

Nie, nepotrebujem to ani počuť, ani hovoriť. Aj keď je to pravda. Nepotrpím si na takéto prázdne slová, dôležitejšie sú pre mňa činy.
A neporovnavam partnera s bývalými, teda nie tak, že mu poviem, ty si lepší, najviac ma priťahuješ, to je na čo dobré?

simsalabim
Včera o 08:23

@anonym_autor tak mne to moj manzel asi nikdy v zivote nepovedal, ale vobec mi to nevadi. Ze ma ma rad vidim na jeho cinoch - od (v mojich ociach) velkych veci po take drobnosti, ako ze mi uvari caj, ked vie, ze o chvilu pridem domov a podobne.

anonym_4bcee9
Včera o 08:23

Ty si mu to uz povedala? Co chcem, to davam. 🙂

anonym_912bcb
Včera o 08:27

Mne to moj hovori dost casto. Aj moj byvaly mi to povedal.

autor
Včera o 08:33
@huxy

Nie, nepotrebujem to ani počuť, ani hovoriť. Aj keď je to pravda. Nepotrpím si na takéto prázdne slová, dôležitejšie sú pre mňa činy.
A neporovnavam partnera s bývalými, teda nie tak, že mu poviem, ty si lepší, najviac ma priťahuješ, to je na čo dobré?

@huxy ja okrem činov aj slova rada počujem, komu povedať pekne slova keď nie partnerovi? Zo mňa toto vychádza prirodzene samé, že je naj atd lebo je to tak, a mám až silnu potrebu mu to povedať pretože ma samu stále fascinuje, čo pri ňom cítim. Neviem určit, či len nerád vyjadruje slovami alebo necíti pri mne až toľko, čo možno inde

huxy
Včera o 08:34
@anonym_autor

@huxy ja okrem činov aj slova rada počujem, komu povedať pekne slova keď nie partnerovi? Zo mňa toto vychádza prirodzene samé, že je naj atd lebo je to tak, a mám až silnu potrebu mu to povedať pretože ma samu stále fascinuje, čo pri ňom cítim. Neviem určit, či len nerád vyjadruje slovami alebo necíti pri mne až toľko, čo možno inde

@anonym_autor pekné slová, to ano. Ale to, čo tu opisujes je porovnávanie s bývalými. A to podľa mňa nie je vôbec v poriadku.

autor
Včera o 08:34
@anonym_4bcee9

Ty si mu to uz povedala? Co chcem, to davam. 🙂

@anonym_4bcee9 práveže veľmi často a ide to zo mna uplne prirodzene. No on mi na to nikdy neodpovie v štýle, že to ma rovnako. Pacim sa mu, sex mame veľmi dobrý myslím ale človeka to tak dosť nabudi počuť niečo take

anonym_4bcee9
Včera o 08:35
@anonym_autor

@anonym_4bcee9 práveže veľmi často a ide to zo mna uplne prirodzene. No on mi na to nikdy neodpovie v štýle, že to ma rovnako. Pacim sa mu, sex mame veľmi dobrý myslím ale človeka to tak dosť nabudi počuť niečo take

@anonym_autor niektori muzi na to nie su a dokazuju lasku inym sposobom. Ale hovorit a pripominat mu to mozes, nech aspon obcas zo seba nieco vyda.

autor
Včera o 08:37
@huxy

@anonym_autor pekné slová, to ano. Ale to, čo tu opisujes je porovnávanie s bývalými. A to podľa mňa nie je vôbec v poriadku.

@huxy možno mame na to každý iny názor, ja som toho názoru že keď som s bývalým bol pre mna v tom čase naj on,no ak po ňom mám niekoho iného práve ten človek by mal byt lepší a nie je to porovnávanie, je to za mna take prirodzene že chcieť nieco lepšie

a0

Keby ma porovnával s nejakou jeho rpedchádzajúcou, asi by ma to urazilo. Máme krásne 10r manželstvo a nikdy mi nič také nehovoril, našťastie.

anonym_cfe75a

Vyrovnany clovek nepotrebuje vytahovat minulost a neustale porovnavat.

anonym_d30678
Včera o 08:38

A staci ked ti to bude hovorit? Neziarlis ty tak trosicku na jeho byvale? Ozaj, tak mi napadlo: Co ak mal s niektorou lepsi sex ako s tebou? Mal by ti to povedat? Vsak by si sa cititla dotknuta, ponizena, ukrivdena. Alebo by ti mal klamat len aby ta uchlacholil? Slova su len slova, laska je o skutkoch. Neskrab co ta nesvrbi.

huxy
Včera o 08:39
@anonym_autor

@huxy možno mame na to každý iny názor, ja som toho názoru že keď som s bývalým bol pre mna v tom čase naj on,no ak po ňom mám niekoho iného práve ten človek by mal byt lepší a nie je to porovnávanie, je to za mna take prirodzene že chcieť nieco lepšie

@anonym_autor jasné, že aktuálny partner je pre teba naj, veď tak by to malo byť. Ale prečo porovnavačky? Že on je naj, naj sex... To je také detinské. Myslieť si to môžeš, možno aj povedať (ale mne osobne by to vadilo také porovnávacie poznamky), ale nemôžeš jeho donútiť také veci hovoriť (ktoré možno aj tak sám on necíti 🤷)

anonym_b912a7
Včera o 08:42

@anonym_autor nie, podla mna je to trapne a od teba nezrele hladat svoju hodnotu v slovach chvaly a ocenenia od sucasneho frajera.
A nie, nikdy mi to nikdy nemusel nikto hovorit ani som po tom neprahla, stacilo mi, ze sa so mnou chcel moj muz zenit a zakladat rodinu, to boli pre mna najjasnejsie signaly. Ziadne verbalne ocenenie som nikdy nepotrebovala, ja viem, ze som najlepsia aj sama😂😂

januska12323
Včera o 08:48

Nie každý je na také sladké reči. Mne by to na jeho mieste liezlo na nervy, však keby nebol spokojný tak s tebou nie je.

ivik4
Včera o 08:49

Akoze ze by prisiel za mnou a povedal : si lepsia ako byvala tak mne to aj divne znie 😀, vsak co mame 15 ? Ale ano dostavam lichôtky bezne no neporovnava ma , naco. A ja ich nepotrebujem, viem ze som lepsia

anonym_39f6f6
Včera o 08:55

Neporovnáva ale komplimenty dostávam veľmi často.Každú ženu to poteší, nielen cítiť ale i počuť

anonym_a855a5
Včera o 09:00

No vieš, niekedy človek žije s niekým, kto nie je najlepší v posteli ale stačí to a má iné kvality, ktoré ten život spríjemňujú. Chápem ťa, je príjemné pocit, že si skvelá milenka, matka, žena, atď ale dá sa bez toho zit

anonym_3999ba
Včera o 09:02

To zavana nedostatkom sebavedomia ze chces byt chvalena.Nie som dosta ak ma noekto nechvali.Ja si zase neviem predstavit ze by mi partner zacal rozpravat ze som najlepsia aku mal a podobne nezmysli 😊

anonym_82bcdf
Včera o 09:03

Môj manžel predo mnou nemal inú sexuálnu partnerku, tak nemá s kým porovnávať. Ale my si vyhovuje mr, talk nepotrebujem pocut, čo sa sexu týka, nejaké slová.

anonym_e86184

@anonym_autor nemusis byt jeho najlepsia, nemusi kazdy sexualny partner zdvihat uroven najma ak uz mal vela vztahov. To, ze ti to nehovori bude tym, ze pravdeposobne to tak s tebou nema, tym nehovorim, ze nie je s tebou spokojny ale asi si tu priecku nikam vyssie neposunula. Ale co sa tyka komplimentov tak mi ich dava aj ked je pravda, ze v sexualnej oblasti ich priamo nevyzadujem a take porovnavanie v tom by pre mna bolo ponizujuce keby to urobil.

anonym_88f2e3

Povazujes ty toto ako za najvyssiu resp najlepsiu
kvalitu za ktoru by ta mal takto chvalit?
Myslis ze v nicom inom byt lepsia od jeho ex byt nemozes-kvoli comu by bol teraz s tebou?

anonym_0eccb9
Včera o 09:16

Nie kazdy clovek to vie tak povedat. Mozno to dava najavo cinmi, nie slovami. Ak to nehovori, urcite nie preto, lebo byvalky boli lepsie. Urcite to nehovoril ani im. A ak ho povazujes za boha, asi to znamena ze to dava najavo "skutkami" a nie slovami

anonym_b9569a
Včera o 09:21

Nikdy mi nič take nepovedal a ani ja jemu. Mala som vzťahy len na sex a áno bol aj lepši aj obdarenejšími chlap na sex ako je môj muž. Ale s ním to neni len sex. S ním sa milujem. Je to plne citu a oveľa krajšie.

anonym_c2ee39
Včera o 09:22
@anonym_autor

@anonym_autor Ja si myslim, ze asi malokedy je ten dalsi a dalsi partner uplne uplne uplne vo vsetkych aspektoch lepsi ako byvalý. Takze to take porovnavanie, no. Ak myslis cisto len o sexe, tak to je jeden z mnohych aspektov vztahu. Takze ty potrebujes pocut ze si lepsia len v tom sexe ? Ci tak vseobecne vo vsetkom ? Mozno ty ho teraz vidis ako najlepsieho oproti byvalym vo vsetkom. Sna d to tak aj zostane. A inak ale uplne chapem, ze potrebujes pocut aj take tie slova uistenia, pochvaly, obdivu. Ja som to mala podobne. ja som mojho muza zrala celeho aky bol aj som mu to davala casto pocitovat ci uz fyzicky, pohladom, slovom atd, ze ako dobre dnes vyzera,m ako mu to v tom novom tricku skne, aky ma v tych rifliach dobry zadoka take tie recicky. Ale z jeho strany som fakt minimalne nieco take pocula az sa clovek zacne po rokoch citit pre neho neviditelny a ideme od seba. Nie je to jednoduche lebo uz mame deti a on je pre mna stale taky top, ale ked nemas odozvu ani obraz ani zvuk, tak sa neda fungovat. Ale teda my mame aj ine problemy.

martul
Včera o 09:27

@anonym_autor tak mne by to práveže vadilo, keby mi to hovorí. Resp. by ma to urazilo, že si to porovnáva a robí hodnotenie.
Čo ti má povedať, že si najlepšia zo všetkých?!

anonym_6c8ff2
Včera o 09:30

@anonym_autor v zivote mi.muz nepovedal ze som jeho top 😛 rovnako som ja nic nepovedala jednemu co bol ozaj TOP

zuzubb007
Včera o 09:30

Kompliment áno, ale akože keby mi chlap povie si lepšia ako bývalá, alebo lepšie varíš ako bývalá, ty kokos mňa by to nasralo reálne a brutálne urazili, čo má čo myslieť na to čo robila bývalá a ešte to rozoberať a porovnávať, lichôtky nepotrebujem silou mocou, mne príde, že si absolútne nevyzretalá riešiť takéto veci 🙈

anonym_c03ac8
Včera o 09:45

@anonym_autor úprimne, keby mi také veci hovoril, asi by som ho mala za kretena, čo si mysli, že ma môže opiť rožkom. Prečo chceš počúvať také dristy? Aj tak by to nebola celkom pravda, lebo nikdy nie je všetko lepšie ako bolo v minulosti, proste je to iné.. ty si iná, on je iny…možno mal s nejakou lepší sex, ale bola to hystericka krava, a možno iná ex bola milšia ako ty, ale bola hlúpa… prečo vôbec riešiš minulosť? Čo bolo, bolo.. do toho sa vôbec nestaraj. Odporúčam, popracovať na sebavedomí… lebo tvoj chlap ta možno miluje, ale keď budeš dobiedzať s takýmito hovadinami, možno mu to časom polezie dosť na nervy.

Strana
z2