icon

Čím som staršia, tým viac si želám mať pokoj

19. okt 2023

Ahojte žienky, mám 40+ a v poslednom čase si všímam že čím som staršia tým viacej si želám mať svoj pokoj. Príklad dôjdem domov z práce a na chvíľu si ľahnem a čítam si správy, chcem mať čas pre seba a hlavnev kľude čítať. Hneď ako ma vidia online na WhatsApp mi píše jedna aj druhá. Ako nemám s tým problém som rada že sa ozvú ale že mi napíšu každý deň je už trochu moc pre mňa. Máte to aj vy tak alebo naozaj to preháňam ja? Ďakujem za vaše názory

Strana
z2
autor
19. okt 2023

@dskjhfdlkdjhl aj mk je sociálna sieť 🤣 ale pochopila som 👍

dskjhfdlkdjhl
19. okt 2023

Ano je, ale mala som na mysli tie ine a hlavne som svojim prispevkom chcela povedat to, ze nie je nutne na soc. sietach travit cas, obzvlast, ak to niekoho otravuje, lebo cas sa da travit ovela lepsie a to bez ohladu na vek😉

autor
19. okt 2023

@dskjhfdlkdjhl áno chápem 👍😉

nevenka
19. okt 2023

Ja mam 40 a 4 deti, z toho jedno 9 mesacne a este takmer 3 rocne. Svoj pokoj budem mat tak mozno o 20 rokov 😅. Cca. Ale hej, chyba mi niekedy take to "mat pokoj"...😁

autor
19. okt 2023

@nevenka tak keď dôjdem z práce jasne deti skočia na mňa ale keď chcem mať naozaj pokoj na pár hodín tak je s nimi manžel

miadi
19. okt 2023

Ja si pisem s 2-3kamoskami denne okolo 11pm az 2am ale mna to bavi. Mame zaujimave temy. A ten cas Sama mat chvilku ticho mam pred tym uplne mi to staci . Keby ma nebavilo si pisat tak nepisem. Cele je to v tvojich rukach. Niekedy som busy alebo oni a odpiseme si o tyzden nie je problem. Nesilu sa s niekym bavit ked o to nestojis .., ale je fajn ked nemas realny problem. 😉

jana_eyre_2
20. okt 2023

Mám kamarátku s ktorou sa ozveme denne, keď sa mi nechce neodpisem, keď mám čas odpíšem, tak isto ona.. WhatsApp vôbec za rušivý nepovažujem, za rušivé by som považovala keby mi niekto telefonoval a ja by som musela aktívne odpovedať hneď.. ale v písanej forme som to nikdy nepociťovala ako rušivé pretože je na MNE kedy odpíšem a kedy si to prečítam..

Inak to, kedy si online sa dá vypnúť, nikto to vidieť nebude a nebudeš vidieť ani ty..

A svoj kľud mám rada tiež, celkom mi chýba keďže teraz už druhý týždeň keď prídem domov je doma nejaké choré dieťa.. to sa vypnúť nedá 🤪

Strana
z2