icon

Cítim sa menejcenná pre farbu očí?

Včera o 17:26

Mám nového partnera a mrzí ma jedna vec. Nemám v pláne mu to povedať. Cítim sa zahanbene za to, že mi to samej príde detinske, avšak napriek tomu som z toho občas smutná. Ja mám tmavé oči a viem, že jemu sa páčia modré. Ani jeho ex nemala tmavé. Nikdy mi nedal kompliment ku očiam a viem, že na modré áno. Keď niekoho ľúbite, nepáčia sa vám najviac oči práve tej osoby? Som zmagorena touto propagandou? Čakám a čakám, kedy mi dá nejakú poznámku. Ženy, viete presne aké myslím poznámky ku očiam. Ja sama mám na jazyku povedať mu niečo na tie jeho, ale veľmi mi záleží, aby práve toto urobil on prvý ( iné komplimenty sypem jedna radosť ). Cítim sa potom nepekne, nedostačujúco a porovnavam sa či s jeho ex a inými ženami, ktoré modré oči mali a páčili sa mu. Veľa žien sa kvôli mužovi prefarbi, ja by som to nerobila takže isto by som teraz nenosila šošovky alebo niečo. Toto celé nie je zas tak vážny problém, ale často na to myslím. Chcem byť pre neho ja ta najkrajšia a zrovna pri ňom tento pocit nemám ( prvýkrát v živote to zažívam takto).

Strana
z2
simona20201309
Včera o 19:37

@anonym_autor zlatko, kup si farebné šošovky. Urcite ocení taku obrovskú obetu, ochotu. Stojí to za to, ver mi. Budeš nosit šošovky a on ti urcite ocení farbu očí a garantujem ti ze ta do mesiaca poziada ruku!
Je to velmi dôležité. Mat tmavé oči, to je ako ani nezit. Co z takého zivota s tmavými očami???😪
Urob to pre seba!

marianarem
Včera o 19:38

@anonym_autor Ja tiez neviem ake poznamky o ociach myslis. Ja v ociach vidim vela a ano, prvykrat som nieco zacitila k mojmu muzovi, prave ked som sa pozrela do jeho oci. Napriek tomu ma nikdy nenapadlo mu davat na ne komplimenty, ani som si nejako neobzerala ich tvar, farbu.

zuzubb007
Včera o 19:47

Poznámku k očiam? To čo máš 12 rokov? Keby si sa chlapovi nepáčila vykašľe sa na teba, skôr popracuj na svojom sebavedomí, ozaj ti chlap nebude chváliť oči, ani nepoznám takého čo by riešil farbu, menej telenoviel

ivangeline
Včera o 19:53
@marhulka13

@anonym_autor ja som vždy chcela muža minimálne 185 cm vysokého, s tmavými vlasmi a hnedými očami. Jedine tie vlasy mal tmavé, no už aj tie sediveju. On chcel malinkú ženu, lebo meria 175 cm s hnedými vlasmi. Ja som vysoká ako on a fest blonďavá, ešte aj obocie a mihalnice mám bledé. Sme spolu 18 rokov a je nám jedno, aké sme mali volakedy predstavy o ideálnom vzhľade.

@marhulka13 ;D … si to vystihla! …môj vysnený frajer bol taký s akým som nikdy nechodila a ani sa za takym naozaj neobzrela! Čierne vlasy, zelene alebo modré oči, nie veľmi vysoký odo mňa… A ten môj ma hnedé vlasy, sivé oči a 190cm.. :D

esther100
Včera o 20:02
@motylik2559

@anonym_autor Autorka, kolko mas rokov? 20? 🤔 Tak zrejme mu na farbe oci az tak nezalezi a mas ine prednosti, ktore prelcia oci. Uplne zbytocne sa ubijas podla mna🤷‍♀️🤦‍♀️🙂

@motylik2559 prednosťami asi nemyslíš rozum,však?

anonym_933576
Včera o 20:03

Ja mám zelene a vzdy som závidela tmavookym ženám hnede, lebo sa nemusia malovat a majú pekne výrazne oci a sú pekne aj bez maľovania. Takze naozaj hnede oci sú pekne a ja by som ani muza s inými ako hnedými nechcela a to sa mi aj splnilo. Dokonca som bola smutna, keď mala dcéra modre oci a nie hnede😅 tu plati, ze zavidime druhym to, čo oni môžu zavidiet nam

motylik2559
Včera o 20:05
@esther100

@motylik2559 prednosťami asi nemyslíš rozum,však?

@esther100 napriklad😄

anonym_8183b1
Včera o 20:13

kup si cocky .. ale kolko ludi ma svoj vysnivany typ a nakoniec sa zamiluje do presneho opaku? oci niesu ak dolezite ako sa prezentuju ... bud rada ze su zdrave

majus2323
Včera o 20:21

@anonym_autor absolútne seriózne chcem mať vašu dilemu

anonym_ea8306
Včera o 20:23

@anonym_autor Prepáč mi tu úprimnosť , ale už keď sa chceš cítiť menejcenna, tak aspoň kôli relevantnému dôvodu - v tvojom je to evidentne nižšia inteligencia, keď takéto bludy píšeš

anonym_5db710
Včera o 21:10

Ved hnede su krásne najkrajsie na celom svete.. 🙂 tajomne uprimné akoby smutné.. ja nemusim pravze nikoho s inymi. A najradsej by som ich stebou vymenila. A este na svetle na slnku..no najkrajsie fuu

anonym_ff24ca
Včera o 21:22

Ja som chcela muza co ma zelene oci a ma modre 😀 ja mam tmave oci a nikdy mi nepovedal ze mam pekne oci. Ja som mu asi raz v zivote povedala aj to ked som bola tehotna som povedala ze dufam ze aspon jedno z nasich deti bude mat oci modre 😀
A ano komplimenty mi dava napr ked sa obzeram v zrkadle ze som pekna aka som 😀 skor ine "prednosti" mi chvali ale to sem nepatri 🤭😁

kocuris
Dnes o 04:26

@anonym_autor wtf? Toto je tak na rozchod... Že farba očí, môj ty bože... Tak 15 roční tínedžeri riešia takéto blbosti

domkakvet
Dnes o 07:49

@anonym_autor ak mas taky pocit pouvazuj nad tym, ci je to naozaj len farbou tvojich oci, alebo ti celkovo neprejavuje naklonost, daksia vec je, ze niekde si musela zobrat informaciu o tych ociach, ak ti neustale rozprava, ze modre su krajsie, hladaj inde.

anonym_e19a2d
Dnes o 08:08
@anonym_aa90dc

Som žena ale naozaj neviem aku konkrétnu poznámku k očiam myslíš 😀
A zvyšok sú žvásty typu nemám problém? Vyrobím si!

@anonym_aa90dc ja si myslím,že má na mysli,,jeb* oči.Väčšinou to chlapi vravia. Tak zrejme to chce od neho počuť.

aylinn_
Dnes o 08:23

Aj ja som s takým bola , potom mi kúpil modré šošovky , to bolo to posledné, čo urobil ✌🏼😃

anonym_aa90dc
Dnes o 08:27
@anonym_e19a2d

@anonym_aa90dc ja si myslím,že má na mysli,,jeb* oči.Väčšinou to chlapi vravia. Tak zrejme to chce od neho počuť.

@anonym_e19a2d ani z tvojho komentáru neviem lebo mi z toho vychádza že má jebe oci? Či ti tam chýbajú nejaké písmenká ? 😂

mnamko
Dnes o 12:00

@anonym_autor joj to sú problemy

anonym_165cba
Dnes o 12:18
@anonym_e19a2d

@anonym_e19a2d tiež myslím že potrebuje počúvať že má je*ave oči 🫣...
...tiež som bola niekedy mladá...aké takáto hlú... pardón "citlivá" veru nie 🤣

simonbrk
Dnes o 13:06

Toto naozaj niekto rieši? Rozum mi zastal... Neboj, keby ťa nechcel kvôli farbe očí, tak je chyba v ňom... nie v tebe.

Strana
z2