icon

Cítim sa menejcenná pre farbu očí?

Včera o 17:26

Mám nového partnera a mrzí ma jedna vec. Nemám v pláne mu to povedať. Cítim sa zahanbene za to, že mi to samej príde detinske, avšak napriek tomu som z toho občas smutná. Ja mám tmavé oči a viem, že jemu sa páčia modré. Ani jeho ex nemala tmavé. Nikdy mi nedal kompliment ku očiam a viem, že na modré áno. Keď niekoho ľúbite, nepáčia sa vám najviac oči práve tej osoby? Som zmagorena touto propagandou? Čakám a čakám, kedy mi dá nejakú poznámku. Ženy, viete presne aké myslím poznámky ku očiam. Ja sama mám na jazyku povedať mu niečo na tie jeho, ale veľmi mi záleží, aby práve toto urobil on prvý ( iné komplimenty sypem jedna radosť ). Cítim sa potom nepekne, nedostačujúco a porovnavam sa či s jeho ex a inými ženami, ktoré modré oči mali a páčili sa mu. Veľa žien sa kvôli mužovi prefarbi, ja by som to nerobila takže isto by som teraz nenosila šošovky alebo niečo. Toto celé nie je zas tak vážny problém, ale často na to myslím. Chcem byť pre neho ja ta najkrajšia a zrovna pri ňom tento pocit nemám ( prvýkrát v živote to zažívam takto).

Strana
z2
anonym_aa1158
Včera o 17:32

WTF?

anonym_aa90dc
Včera o 17:38

Som žena ale naozaj neviem aku konkrétnu poznámku k očiam myslíš 😀
A zvyšok sú žvásty typu nemám problém? Vyrobím si!

motylik2559
Včera o 17:39

@anonym_autor Autorka, kolko mas rokov? 20? 🤔 Tak zrejme mu na farbe oci az tak nezalezi a mas ine prednosti, ktore prelcia oci. Uplne zbytocne sa ubijas podla mna🤷‍♀️🤦‍♀️🙂

anonym_94f58b
Včera o 17:39

Nemám pekné oči a vôbec ma netrápi že mi chlap nepovedal že ty máš také pekné oči 🤣🤣

marhulka13
Včera o 17:44

@anonym_autor ja som vždy chcela muža minimálne 185 cm vysokého, s tmavými vlasmi a hnedými očami. Jedine tie vlasy mal tmavé, no už aj tie sediveju. On chcel malinkú ženu, lebo meria 175 cm s hnedými vlasmi. Ja som vysoká ako on a fest blonďavá, ešte aj obocie a mihalnice mám bledé. Sme spolu 18 rokov a je nám jedno, aké sme mali volakedy predstavy o ideálnom vzhľade.

anonym_1e8434
Včera o 17:53

Vidis,moj muz ani po 20r nevie ake mam oci,vzdy mi povie,ze je barvoslepi.No ja tam vidim nieco zo zelenej,modrej,hnedej.Takze sa mu ani nedivim.

estellas
Včera o 17:54

@anonym_autor
Podľa mňa sa mu páčiš taká aká si a si krásna so svojou farbou oči. Podľa príspevku mám skôr pocit, že máš prehanené komplexy zo seba.
Ja mám skôr pocit, že chlapci pozerá na prsia a zadok a farbu oči si veľa krát ani nevšimnú ale tak to je môj pohľad.

anonym_c917d1
Včera o 18:00

Nebudes pre neho najkrajšia ale nech si tá ktorú miluje a vtedy je všetko o inom ako o očiach
A viac netreba

dennissa16
Včera o 18:02

…áno, urcite su pre chlapov na žene najpodstatnejšie oči..preháňaš to neskutočne

petamich
Včera o 18:05

WTF 😬 moj muz socialne neobratny mi neda ze ziadny ale ze ziadny kompliment...idem sa ja rozviest 🤷‍♀️ ak toto nie je vymyslene, tak potom zena spamataj sa

anonym_bc5633
Včera o 18:06

Poznám takého, čo mal rád jednu farbu očí a babu s inou farbou mal ako prechodnú stanicu. A potom plno takých, ktorým je to jedno.

anonym_4ecac8
Včera o 18:08

Mne sa najviac pacia tmave oci a nikdy som nemal priatelku s tmavymi ocami, len modre, sede a zelene...

a0
Včera o 18:14

Môjmu mužovi sa páčili vždy viac blondiny, aj ja som bola blond, keď sme sa dali dokopy. 10 rokov nosím svoju prirodzenú hnedú farbu 😂 ani neviem či mi na ne niekedy dal priamo kompliment. Za mňa riešiš úplnú blbosť.

autor
Včera o 18:15
@petamich

WTF 😬 moj muz socialne neobratny mi neda ze ziadny ale ze ziadny kompliment...idem sa ja rozviest 🤷‍♀️ ak toto nie je vymyslene, tak potom zena spamataj sa

@petamich prepáč, ale ak je pre teba v poriadku to, že tvoj najbližší človek s ktorým zdielas intimitu ti nedokaze nič pekne povedať, tým by som sa neschválila. Byt socialne neobratny pri iných je jedna vec a prejavovať niečo partnerovi druha. Kto mi ma povedať že som krásna, ak nie môj muž? Niekto cudzí ?

biba_18
Včera o 18:20

@anonym_autor ty si kto aby si určovala ako má kto prejvovať lásku a obdiv?? tak jej nedáva komplimenty, no a čo? možno ju oprie o každé dvere ktoré majú doma…

petamich
Včera o 18:30
@anonym_autor

@petamich prepáč, ale ak je pre teba v poriadku to, že tvoj najbližší človek s ktorým zdielas intimitu ti nedokaze nič pekne povedať, tým by som sa neschválila. Byt socialne neobratny pri iných je jedna vec a prejavovať niečo partnerovi druha. Kto mi ma povedať že som krásna, ak nie môj muž? Niekto cudzí ?

@anonym_autor ano pre mna je to uplne v poriadku 🙂 lebo su pre mna dolezite uplne ine veci a nie slova a uz vobec nepotrebujem, aby mi ktokolvek hovoril, ze som krasna, dolezite je, ze sa tak citim ja, sama pred sebou.

A naozaj nepotrebujem aby ma partner slovami uistoval aka som krasna a nemam komplexy, lebo mi nepovedal, ze mam krasne oci. Mimochodom mam krasne modre oci ❤️.

P.S. odporucam nehodnotit vztah inych na zaklade jedneho komentara, moj manzel pre mna robi vela pekneho a to je dolezitejsie ako to, ze mi povie, ze som krasna.

anonym_53c497
Včera o 18:34
@anonym_autor

@anonym_autor máš pravdu, čakaj ešte týždeň na oslavnú ódu na tvoje oči a keď nepríde, pošli ho kade ľahšie. Čo s chlapom, čo ti ani báseň o farbe oči nevie napísať a zanôtiť? Apropo, keď si už tak veľmi zaťažená na tú farbu dúhovky, pozri si výsledky výskumov doktora Mengeleho, ten sa pokúsil meniť farbu očí. ☠️

anonym_13d35f
Včera o 18:37

@anonym_autor paneboze co mas 15?
Mas tieto problemy sveta mi zit
Prefackat ta na mieste
Detska rakovina, leukemia, svalove dystrofie- deti umieraju rodicom pred ocami toto ti luto nieje? Fuj normalne sa hanbi

rozculena
Včera o 18:43

závidím ti,že toto je tvoj najväčší problém

mirage
Včera o 18:47
@petamich

@petamich tak ale toto tiež nie je celkom ok..

wieruska1
Včera o 18:50

Rozmyslam ze ci viem akej farby ma oci moj partner 🤣 akoze fakt som sa musela na moment zamysliet a potvrdit na fotke.

petamich
Včera o 18:56
@mirage

@petamich tak ale toto tiež nie je celkom ok..

@mirage a pre mna je ako som uz pisala v dalsom komentari 🙂 moj muz skratka komplimenty nevie davat a ak sa aj pokusi znie to maximalne vtipne, na co ho mam nutit nieco robit, ked to pre mna nie je dolezite ale ze absolutne, slova su slova a uz duplom slova o tom aka som krasna, niekto ma zrejme taky jazyk lasky a potrebuje to pocut, ja to nie som

iwesska
Včera o 18:58

Akoze uprimne,nema kazdy oci s wau efektom. Pekne oci su take,ktore su niecim zaujimave a aj ostatni ludia na ne povedia :"wau,to su krasne oci"...ostatne su proste len oci😂 Neznamena to,ze su otrasne,ale ze su to proste normalne oci. Kks nie aby si bola vdacna,ze ich mas zdrave,ze ti umoznuju vidiet, ty silou mocou potrebujes pocut,ze su krasne. Ale preco by ti to mal hovorit,ked to tak neciti? Proste sa mu pacis ako osoba, nie je to ocofil😂

anonym_7b9094

@anonym_autor Je možné kúpiť nedioptricke farebné očné šošovky

anonym_b9449a

Mne sa velmi páčia hnede, tmave...moj muz ma svetlomodre. Mam sa kvoli tomu rozviesť?

anonym_4f0527
Včera o 19:00
@anonym_b9449a

Mne sa velmi páčia hnede, tmave...moj muz ma svetlomodre. Mam sa kvoli tomu rozviesť?

@anonym_b9449a Ja to mam zas naopak uz 20r.trpim hnedookeho😂

catherin4
Včera o 19:03

Odkial vies, ze sa mu pacia modre oci? Asi mu na tom az tolko nezalezi ked je s tebou.

anonym_b9449a
Včera o 19:11
@anonym_4f0527

@anonym_b9449a Ja to mam zas naopak uz 20r.trpim hnedookeho😂

@anonym_4f0527 posli tel.c vymeníme si ich

moonlight1210
Včera o 19:12

“Chcem byť pre neho ja ta najkrajšia a zrovna pri ňom tento pocit nemám”

Ak to citis takto, tak ti pomoze len celom vzad a odchod zo vztahu. Uplne vazne. Toto povedie k tomu, ze o par rokov si ten odchod das i tak. Resp. ti ho zaveli on.

Ak odchod nechces, tak sa spamataj. Visiet na partnerovi? Odvodzovat svoju hodnotu (krasu, mudrost, cokolvek ine) od jeho nazoru? Zblaznila si sa?
To je cesta do pekla.
On ti to nahodou nepovie (lebo mu nedojde, ze by mal, a ze ty na to cakas ako kura na vodu, navyse este opodmienkovane, ze to musi urobit “sam do seba”, inak to pre teba nema tu pravu presvedcivu hodnotu), ty si preto nebudes verit, zacnes ziarlit. A koniec rozpravky.

Vies preco je s tebou? Lebo nemas tie blbe modre oci, ale mas kopec inych kvalit, ktore su viac ako modre oci.
Keby mu na modrych ociach tak zalezalo, ze len modroocky musi mat, tak ani tvoje kvality ho do vztahu nepritiahnu.

A keby spieval ody na modre oci pred tebou, tak si prirpav zoznam muzov s modrymi ocami, nahod zasnivany pohlad a povedz: “Veru hej, aj ten a ten ma krasne modre oci. Vsimol si si?” A potom dodaj znalecky: “A to telo.”
Rychlo preklopi pozornost na teba.
Jedna vec je obdivovat ine zeny, ked si mysli, ze doma ma vsetko iste. A ina, ked zisti, ze mu mozno doma u jeho vyvolenej na dvere (obrazne) klope iny muz.

anonym_93fef0
Včera o 19:23

Nech ťa vôbec netrápi farba očí. Máš zdravé oči, vidíš dobre ? Tak buď šťastná. To je dôležité, že máš zdravé oči. Na svete je veľa ľudí, ktorí sú nevidiaci.

Strana
z2