icon

Cítim sa osamelá s partnerom

11. mar 2025

Prosím vás názor pohľad z inej strany respektíve ci ja to mam zle v sebe... s mužom sme spolu 4 roky. Z toho spolu skoro dva roky bývame. Mame male dieta . Muž chodí robiť na turnusy . Týždeň je doma. Keď je doma je každý večer niekde vonku. Dva krát do tyzdna vecer furtbal. Niekedy pride hneď po futbale niekedy ide na pivo potom alebo ku kamarátovi. Iny večer ide s kamarátom do tretieho kamaráta. Pride domov v noci . Tak jeden deň v tom týždni je doma a deb ored odchodom . V robote sú partia , cez víkend si aj vypijú, chodi tam do posily.... ja chápem ze chce byť aj doma s kamaratmi ....ale večer co vecer som doma sama. Kamarátky nema aby som ja išla niekam. A nemám ani chuť ani energiu sa flákať po večeroch niekde . A také ze ved som s vami celý deň. Co ako ide do mesta na nákup, obedhne všetkých kamarátov s ktorými chodi po veceroch a pride o dve hodiny. Keď spi maly cez den spi aj on. Večer keď dávam malého spat jemu uz padla .neviem ten týždeň co je doma zbehne jak..tak nejaj cakam ze ten cas budeme travit spolu. Ci ako rodina alebo ako par. Sami dvaja . my sme tu už ako len taky spolubývajúci ktorý majú kazdy svoj život len sa staráme o naše dieťa. Neviem vnímam to zle ? Mam ho nechať a este mu povedať ze nech sa zabavi? Nie je mi takto dobre vobec

Strana
z4
januska12323
11. mar 2025

Koľko má rokov? Toto je správanie chlapca nie otca rodiny.

kavasmliekom
11. mar 2025

Môjho by som poslala aj na ten týždeň na turnus, keď nechce byť so mnou, aspoň nech zarobí.

mischy00
11. mar 2025

Ako dlho je na turnuse? Ved nepracuje snáď od nevidím do nevidím, že sa potrebuje potom týždeň odreagovavat, určite by som toto nezniesla. V podstate je ti taký muž zbytočný, on si žije svoj život ako slobodný a bezdetny. A ty ho máš v tom ešte podporovať, no to určite 🤦‍♀️

autor
11. mar 2025

@januska12323 44🤦‍♀️ ...miestami mi povie take ze ved som s vami celý deň, pomáham ti ...ale to znamená ze ma chodiť po veceroch kade tade do noci? A ešte sa ma pyta jak male decko ci môže ísť....som mu neraz povedala ze ja nie som jeho matka aby sa ma pýtal ci dakde môže ísť....je dospelý slobodný človek nech robí podľa svojho uváženia...a on aj urobí. Ide

lucia13022023
11. mar 2025

Akože aj môj muž má konicky, rovnako ako ja, tiez chodí na futbal s kamarátmi co sú partia a aj do posilky takmer každý deň. Ale nie je to na úkor mňa, či dieťaťa. Futbal ma 2x do týždňa, od 16:30 do 18:00 a do posilky chodí keď malý spi, aby mohol byť potom s nami. Nechodí ale po večeroch von, ani nepije.
Ja som za to, nech ma konicky, ale nech trávi aj kvalitný čas s rodinou. A aj kvalitný čas so zenou. Určite by som s nim hodila reč, nech to skĺbi.

autor
11. mar 2025

@mischy00 dva týždne. Ale aj tam sa odreaguje ... a robotu nema takú ze tan drie jak otrok ...

enmery
11. mar 2025

Ja tak kruto. On je darcom spermií, asi si splnil sen mať syna. A inak si žije ako slobodný, ktorý ma doma max mamku. Ako partner sa vôbec nespráva. Doplácaš nato len ty. Keď tu niekto príde vyplakávať nad tým, ako chudáčik je v šoku a musí si oddýchnuť z práce, asi ma už vystrie. 4 roky. Teba sa niekto pýta?Takže rozhovor. Ale nie v štýle výčitiek. Proste zistiť, čo je vo veci a prečo si zakladal rodinu a robil dieťa, keď chce žiť ako slobodný. Aj Tebe sa život obrátil na ruby. Toto je fakt špecialita slovenských "mužov".

stanulienkat
11. mar 2025

On vie, ze mate male dieta?

tim23
11. mar 2025

No toto správanie by sa nepáčilo ani mne. Hľadáš tu radu alebo si len chcela vedieť či je to v pohode správanie?

autor
11. mar 2025

@enmery man toto tak dokáže na..... a este keď od neho počujem ze aj tvoj čas pride ...aj ty bude môcť ísť von kedy chceš na ako dlho chces ....este výdrž rok dva a budeš aj ty ....
@lucia13022023 cez den akoze aj navari ..raz on raz ja ....pohra sa s malým...vezme ho von ...k babke .... ale my ako par to je katastrofa. Žeby sme trávili vecer spolu ...rozprávali sa alebo si pozreli film....ale my išli niekam spolu von... vobec. A on vecer odide a potom mi pise ze ako doma? Spinka maly? A ja mu kan sto chuti odpisat ze keby si bol doma vedel by si ...a v podstate niekedy je to také ze na začiatku týždňa sa ma opýta ze co mam cez týždeň ci niečo mam ... lebo on ma to a to ....

marca12
11. mar 2025

Mna by svihlo z takeho nevyzreteho decka. Neviem ako sa to da zmenit. Ja by som mu asi spravila poriadnu prednasku o tom,co znamena otec rodiny a ako sa taky otec sprava a dala mu za priklad nejakeho chlapa,ktory sa sprava ako otec. Ma vela casu,ked moze takto labzovat. Treba ho doma zaukolovat a nebude mat ani chut niekam vecer ist.

autor
11. mar 2025

@tim23 chcela som hlavne vedieť ci ja niečo robím zle ....ci to zle vnimam cele ...ci sa na to zle pozerám ....ci je to v pohode alebo len ja z toho robím.

pralinka25
11. mar 2025

tak u mna by toto nepreslo. toto nie je rodinny zivot. a akoze na co mas cakat? co je on iny rodic? on cakat nemusi?

wolf_
11. mar 2025

Nebude to o tom, že si na tých turnusoch zvykol na "slobodný" život bez záväzkov? Že skrátka tam si môže po práci robiť čo chce, ísť kam chce a funguje si vlastne tak sám, nie ako v páre... V každom prípade... Ako tu presne niekto napísal - správanie chlapca... Netolerovala by som to. Doslova ma takéto správanie odpudzuje.... Kľúč vidím v komunikácii (ako pri všetkom), ale v takej správnej - lebo fakt nie je komunikácia ako komunikácia.

denkabemommy
11. mar 2025

Úprimne? Už by som bola slobodná matka, keby som mala takého “túlača” doma. Ono, je pravda, že ak dlhodobo pracuje v zahraničí, tak ho rodinný/partnerský život doslova obťažuje a preto uteká preč 🙃.

enmery
11. mar 2025

Vieš čo, toto je fakt špecialita SK chlapov a robia to preto, lebo žena drží ako hluchý dvere, len aby ten "poklad nestratila". Mal si užívať, ostať aj sám alebo narovinu povedať, že chcem len syna a inak nechcem meniť nič. Je mi to ľúto.

nikaeli
11. mar 2025

Zaujalo ma toto: 'A ešte sa ma pyta jak male decko ci môže ísť....som mu neraz povedala ze ja nie som jeho matka aby sa ma pýtal ci dakde môže ísť....je dospelý slobodný človek nech robí podľa svojho uváženia...a on aj urobí. Ide.' -> on sa ťa spýta, tebe to ide na nervy. Namiesto toho, aby si mu povedala 'vieš čo drahý, bola by som rada, keby sme dnes boli spolu, keby bla bla bla' -> povedz mu to, čo chceš, čo očakávaš. Keď mu povieš 'urob si čo chceš', tak si urobí. Zrejme je to ten typ, ktorému to proste samému netrkne. On si chodí kade tade a možno ani len netuší, že ťa to štve. Veď sa ťa opýtal (!) a ty si neprotestovala. Neobhajujem ho, to vôbec nie. Len ti dávam iný uhol pohľadu. Aj môj ex to tak mal a keď som raz vypenila, ostal zarazený, že prečo som mu to nikdy nepovedala 🤷🏻‍♀️ jemu to samému proste nenapadlo.. Nauč sa komunikovať, vyjadriť svoj názor..

tim23
11. mar 2025

Nie ty nerobíš nič zle. Vôbec nieje v pohode ako sa otec tvojho dieťaťa správa. Ja by som s takým prepáč ale debilom nebola. Nezvyknem sa vytáčať, ale po tom čo som prečítala tvoj komentár pre enmery, mi normálne prišlo nevoľno. Bože, mne je ta ľúto že takého bimbasa si si narazila.. Normálne mu povedz že sa buď začne správať ako zodpovedný otec a muž alebo pôjdeš od neho.. Snáď pomôže trošku postrašiť.. Prepáč.. Ja by som s takým nebola

enmery
11. mar 2025

"VIeš čo dráhy, dnes je v xx clube latino/oldies party. Mam to dohodnuté, vieš, ta party je len raz za rok/polrok, prišiel ten môj čas. Si predsa otec, o syna sa postaráš raz za rok. Ďakujem a nečakaj ma, vezmem si taxi. Si úžasný otec😅👋Ústa by mal otvorené ešte mesiac. Debilko.

kavasmliekom
11. mar 2025

Ty kokos, že aj tvoj čas príde... No ved môj čas by prišiel hneď ako by otvoril dvere, že ahoj láska, už som doma z roboty. A ja by som mu povedala, ahoj láska, postaraj sa o deti, prídem v nedeľu večer, idem sa odreagovať 🤣

oli18
11. mar 2025

Ked sa ta pyta, ci moze ist, tak mu povedz nie, nemozes. Ci sa bojis, ze sa nastve?

mischy00
11. mar 2025

@enmery presne...začať ho zrkadlit.....robiť úplne to isté čo on a nech pekne každý večer sedí doma a čaká na svoju žienku. Rýchlo ho prejdú nočné výjazdy s kamaratmi.
Pokým nezazije, nepochopí....

123profil321
11. mar 2025

@mischy00 ja si nemyslím, že práve zrkadlenie je to správne riešenie vo vzťahu. Skôr povedať, čo druhému vadí, nie?

lucia13022023
11. mar 2025

No ved to, že vás partnerský život ide dolu vodou. Porozprávala by som sa s ním 100%. To, že sa venuje dieťaťu je super, ale ty ho potrebuješ tiež. Nie ako matka jeho dieťaťa, ale ako jeho manželka.

koniarova
11. mar 2025

Nikdy sa nezmení a vždy budú kamaráti prednejší. Celý život budeš na druhej koľaji. A ešte sa bude neustále čudovať, čo sa ti vlastne nepáči. A ver mi, že tvoj čas by neprišiel nikdy. On by s dieťaťom doma neostával. Ešte si mladá, rozmysli si, či chceš takto žiť.

mischy00
11. mar 2025

@123profil321 úprimne? 44 ročnému mužovi snáď netreba dohovarat ako sopliakovi. Ja nechápem ani to, že autorka povie ze mu nemá čo zakazovať. My si s mužom tiež nezakazujeme, ale normálne si veci odkomunikujeme, ved ma zaujíma jeho názor a postoj. A iné je odskocit si k susedovi cez deň na kus reči a iné sa túlať po nociach, keď ma byt pri svojej rodine, ktorú 2 týždne nevidí.

enmery
11. mar 2025

@123profil321 Jeho odpoveď bola, že jej čas príde😅👋To len Slovenka si nechá na hrb naložiť aj žobráka a bude držať, až kým sa pánko nebude bujačit s mladou. A potom tu vypisovať o tom, ako sa obetovala a všetko robila, starala sa oňho. Mamka sa mala oňho starať. Teraz sa majú starať oni dvaja. Každý chvíľku ťahá pílku.

autor
11. mar 2025

@oli18 nebojím ale myslim ze by to nepomohlo

domkakvet
11. mar 2025

Lepsie by ti bolo samej s dietatom ako toto trpiet.

piroska_
11. mar 2025

Normalne mi smutno ostalo z tvojho prispevku. Tiez som s muzom 4 roky, s malym dietatom, a nedokazem si predstavit, ze by sme pre neho neboli priorita cislo jedna. To bude taky blby typ chlapa, co by sa nikdy nemal zenit ani mat deti, lebo je to uplne jedno, aka zena by bola s nim, aj tak by bol najstastnejsi pri kamosoch. Mam podobneho brata, lutujem a zaroven nechapem jeho dlhorocnu partnerku, naco je s nim. U vas je to horsie, je tam dieta..podla mna rozhovory atd nepomozu, on ma kamaratov na prvom mieste zial, vy ste len doplnok.

Strana
z4