Cítim sa zanedbávaná v našom vzťahu
Ahojte, chcela by som vediet vas nazor, mna to docela zamrzelo 🙂
Mam priatela, 3 roky spolu, byvame spolu
Som po operacii, ale nic vazne, akurat som ochorela ale myslim si ze tak do 3 dni som fit. Nasledujuce 2 dni je v praci, to je ok, zo stredy na stvrtok je pozvany na chatu (ziadne baby, je to rozlucka s kolegom+vdaka za jednu pomoc), v sobotu ide do prace, v nedelu ma svoj program na cely den (dostal taku poukazku) tak si vravim ze ten piatok by mi mohol venovat aj cely. A jeho odpoved “a co budeme robit?”
On ze ked uz tak chcel ist do prace a vecer ked tak, tak sme mohli ist na jednu taku navstevu. (Jeho rodina)
Teda mne to v tu chvilu prislo ze jemu sa nechce byt somnou. Alebo som mu málo.
Veď ja viem ze sme spolu v podstate kazdy den vecer. To je aj jeho odpoved. Ale teda, neviem ci sa to da porovnat s tym byt spolu cez den a mat program. Ako okrem tohto ozaj pre mna spravi cokolvek. Len mam niekedy pocit ze na prvom mieste je u neho práca. Asi zavidim párom ktorym nevadi ani jednemu že dokazu travit čas aj sami spolu a nie ze jeden vyhadzuje na oci druhemu ze by to chcelo + spoločnost nejaku. Ved on nie je neviem aky extrovert ale asi mu nestačim.
Vdaka za precitanie.
Toto je podľa mňa niečo čo treba posudzovať z dlhodobého hľadiska, nie podľa tejto jednej situácie, aj u nás sú týždne také a také, snažíme sa čas tráviť spolu aktívne, ale sú týždne, kedy sa to proste nakopí a nevýjde nám úplne nejaký extra spoločný program a sme radi, že spolu môžeme zaspávať... ako si mu odpovedala na to "a čo budeme robiť"? mala si ty nejaký plán, nápad, čo by ste mohli robiť? nie len, že on by sa mi mohol venovať... ale asi to teda nebude len o tomto jednom dni, keď sem píšeš...
Toto je podľa mňa niečo čo treba posudzovať z dlhodobého hľadiska, nie podľa tejto jednej situácie, aj u nás sú týždne také a také, snažíme sa čas tráviť spolu aktívne, ale sú týždne, kedy sa to proste nakopí a nevýjde nám úplne nejaký extra spoločný program a sme radi, že spolu môžeme zaspávať... ako si mu odpovedala na to "a čo budeme robiť"? mala si ty nejaký plán, nápad, čo by ste mohli robiť? nie len, že on by sa mi mohol venovať... ale asi to teda nebude len o tomto jednom dni, keď sem píšeš...
@lindous odpoveď bola že neviem. Pretože je iba nedela a ja neviem, iba viem že by som ten den rada stravila s mojim partnerom. A veru nie je to tak uplne iba o tomto jednom dni. Ak nevymyslime uplne ze neviem aky plan tak radšej pojde pracovat.
Ohladom tohto piatku, povedala som mu že cely tyzden sa neda tak som si myslela že aspon ten piatok, no zamrzelo ma to, samozrejme prehánam a zrazu že a mám pravdu že som ho presvedcila. Ze presvedcila, ved to je smutné 😅 a to je to, nie je to 1x také presviedcanie, vlastneho chlapa presviedcat o čas somnou…blbé
No na porovnanie somnou je dost zahadzany robotou atd, tak mám pocit niekedy že neostane normalny čas aj pre mna.
Velakrat vie dat prednost aj mne ale potom vidim že je z toho nervozny, že ma vela roboty a mohol mat porobene a namiesto toho “trči” somnou.
Velakrat vie dat prednost aj mne ale potom vidim že je z toho nervozny, že ma vela roboty a mohol mat porobene a namiesto toho “trči” somnou.
@anonym_autor a vyhovuje ti taký vzťah?
@anonym_autor a vyhovuje ti taký vzťah?
@zmrzlinka2021 my už sme aj zasnubeny.
Ako kedy, niekedy je to fajn a niekedy to vnimam takto a som z toho smutna
@lindous odpoveď bola že neviem. Pretože je iba nedela a ja neviem, iba viem že by som ten den rada stravila s mojim partnerom. A veru nie je to tak uplne iba o tomto jednom dni. Ak nevymyslime uplne ze neviem aky plan tak radšej pojde pracovat.
Ohladom tohto piatku, povedala som mu že cely tyzden sa neda tak som si myslela že aspon ten piatok, no zamrzelo ma to, samozrejme prehánam a zrazu že a mám pravdu že som ho presvedcila. Ze presvedcila, ved to je smutné 😅 a to je to, nie je to 1x také presviedcanie, vlastneho chlapa presviedcat o čas somnou…blbé
@anonym_autor Asi sa s tebou nudi.Ked sedite doma medzi styrmi stenami, či na mobile, ci kazdy si robí to svoje, to nieje plnohodnotne strávený cas, popravde aj mna by to nudilo.Co vas baví? Kino, divadlo, restika, sport je toľko moznosti.Treba sa spolu porozpravat a spolocne nieco vymysliet.
@anonym_autor tak si si uz aj odpovedala, je to blbe.
No keďže si po operácii (si doma na PN predpokladám) a ešte aj chorá, keby som bola na jeho mieste, reagujem asi rovnako. Ak je pracovne vyťazený, čas strávený sedením na gauči je pre neho momentálne asi trošku luxusom a verím tomu, že radšej pôjde do práce a na tom gauči môže sedieť vedľa teba večer po práci. Chápem, že ti je asi dlho, ale netreba v tom nič hľadať, ani sa opúšťať. Ja som bola po operácii doma 6 týždňov takmer úplne sama, vtedy ešte priateľ chodil domov neskoro, pretože po práci robil ešte trénera.. a žiadnu drámu som z toho nerobila. Čítaj knihy, spi, preluskaj Netflix. 😉
Dalsia,co neda chlapovi dychat a ma len sediet pri tvojej sukni a robota mu stoji? A ty si zalubena a chces ho mat kazdu chvilu len pre seba. Ale to je pre chlapa strateny cas, ked ho caka robota. Chlapi velmi srdce nepouzivaju, skor rozum. A nerozmyslaju rovnako, ako zeny . Povedz mu vsetko na rovinu, rozdebatujte veci do detailov, on si nic nedomysli sam
Nechape zenske myslenie, ty zase muzske. Po rokoch sa vycibrite. Ked pridu deti, vsetko sa zmeni. Ale to vies.
Možno som jediná ktorej jeho správanie nie je divné. Vyrastala som takto, keď bola práca tak jeden z rodičov prišiel domov neskôr, otec keď bola žatva a pod , mama mala mesačné, štvrťročné , ročné uzávierky, prípravu na konzoly a pod. Keďže pracujem na rovnakej pozícii ako kedysi moja mama, mám to na rovnako. Muž sa to naučil akceptovať, porobí všetko okolo detí navarí uprace. Presne vie aká som nekludná keď mám neporobenú prácu a tlačia má termíny. Síce občas frfle, ale to je raz za uhorský rok. Ja ho tiež mech
Nechám keď má niečo
Možno som jediná ktorej jeho správanie nie je divné. Vyrastala som takto, keď bola práca tak jeden z rodičov prišiel domov neskôr, otec keď bola žatva a pod , mama mala mesačné, štvrťročné , ročné uzávierky, prípravu na konzoly a pod. Keďže pracujem na rovnakej pozícii ako kedysi moja mama, mám to na rovnako. Muž sa to naučil akceptovať, porobí všetko okolo detí navarí uprace. Presne vie aká som nekludná keď mám neporobenú prácu a tlačia má termíny. Síce občas frfle, ale to je raz za uhorský rok. Ja ho tiež mech
@anonym_c55055
Ja to chápem, veď ja viem že má toho veľa, niekedy aj jeho tlaci termin aby to dokončil, no je to taka praca že vyslovene by nevadilo zase ak by ten piatok venoval mne
Ono to vlastne celé vyzerá tak že jeho ani nenapadne že niečo by sme mohli podniknut, momentalne byvame na byte, deti zatiaľ nemáme ale on ma pred očami iba pracu 😄
Dalsia,co neda chlapovi dychat a ma len sediet pri tvojej sukni a robota mu stoji? A ty si zalubena a chces ho mat kazdu chvilu len pre seba. Ale to je pre chlapa strateny cas, ked ho caka robota. Chlapi velmi srdce nepouzivaju, skor rozum. A nerozmyslaju rovnako, ako zeny . Povedz mu vsetko na rovinu, rozdebatujte veci do detailov, on si nic nedomysli sam
Nechape zenske myslenie, ty zase muzske. Po rokoch sa vycibrite. Ked pridu deti, vsetko sa zmeni. Ale to vies.
@anonym_8adf75
Ja mu dávam dychať až až a nepotrebujem ho mať kazdu chvilu pri sebe, tiež mám rada dni iba pre seba a keby som bola taká harpia zavislá tak urobim cirkus aj kvôli tej chate o ktorej som pisala
Ale áno s tym rozumom to máš veru velku pravdu
No a ako travite cas iba vy sami dvaja. Pozeranie telky sa nerata. Co si ty predstavujes pod pojmom- venuje sa mi? Rozpravate sa spolu? Mate aj hlbsie debaty o vas, o vasom vztahu? Mate nejake plany dobuducna? Prestan byt smutna a komunikuj.
No a ako travite cas iba vy sami dvaja. Pozeranie telky sa nerata. Co si ty predstavujes pod pojmom- venuje sa mi? Rozpravate sa spolu? Mate aj hlbsie debaty o vas, o vasom vztahu? Mate nejake plany dobuducna? Prestan byt smutna a komunikuj.
@komplikovana
Ano máme spoločné plány do budúcna
A o tých hlbsich debatach, tie ma bavili večer pri vine napriklad, ale také už dlho neboli, take debaty o ktorych sa bavite dlho do noci to bolo možno tak na začiatku…teraz skôr mi príde miestami že nie je o čom
@komplikovana
Ano máme spoločné plány do budúcna
A o tých hlbsich debatach, tie ma bavili večer pri vine napriklad, ale také už dlho neboli, take debaty o ktorych sa bavite dlho do noci to bolo možno tak na začiatku…teraz skôr mi príde miestami že nie je o čom
@anonym_autor tak mu povedz, ze den chces stravit iba s nim, ako za starych cias. A pri tejto prilezitosti sa ho spytaj na vsetko co ta trapi. Ako ta vidi-vnima, co sa mu na tebe paci, ci citi, ze ho podporujes a moze sa ti s cimkolvek zdoverit. Co by chcel s tebou zazit. Je vela veci o ktorych sa mozete rozpravat.
@anonym_autor tak mu povedz, ze den chces stravit iba s nim, ako za starych cias. A pri tejto prilezitosti sa ho spytaj na vsetko co ta trapi. Ako ta vidi-vnima, co sa mu na tebe paci, ci citi, ze ho podporujes a moze sa ti s cimkolvek zdoverit. Co by chcel s tebou zazit. Je vela veci o ktorych sa mozete rozpravat.
@komplikovana dakujem!
On somnou ten piatok bude ale dalo mi to zabrat 🙂🙂 no pride mi to ako nútené ale tak čo už
A čo je na tom zlé, že sa opýtal, že čo budete robiť? Veď chcel vedieť, či máš nejaký plán na ten deň nie? Ale ty si to prekrútila, už si z tej otázky smutná a neviem čo...proste normálna komunikácia medzi dospelými ľuďmi...mala si mu na otázku odpovedať, možno mať niečo pripravené, ako chceš ten deň stráviť...on ti ponúkol jeho nápad - ísť na tú návštevu...ty si kľudne mohla hodiť svoj nejaký nápad a našli by ste možno kompromis...namiesto zdúvania sa a namýšľania si blbosti...🤷♀️ alebo som divná ja, že mi jeho otázka neprišla vôbec nevhodná a ani blbá ..

@anonym_autor
No chodite už dosť dlho na to aby si vedela, či vidíš s ním budúcnosť a či si vyhovujete.
On nemá záujem o aktivity s tebou, a je na tebe, či chces v takom vzťahu fungovať.
Lebo čo si myslíš, ake to bude v manželstve a s deťmi? Podľa mňa len horsie