icon

Cítite sa menej úspešní ako ostatní?

12. nov 2024

Ahojte,nemáte niekedy pocit že sa vám malo darí ? 😏 Ja nezávidím nikomu nič,v dobrom doprajem,len nechápem ako môže niekto mať fajn život ,že cestuje atď ,ja som momentálne nezamestnaná ( starám sa o otca ) no po novom roku chcem ísť do práce,keď pozerám na FB sami znami po dovolenkách atď a ja som rada že mám vôbec čo do úst,kedže sú zvýšené výdavky,to fakt sa ľudia majú tak dobre ,že stále niekam chodia ? Mám pocit,že v mojom živote mám asi len trpieť a prepočitavať každy cent a to pritom som mlada (27) ,ako to máte vy,nemáte niekedy tiež také pocity ?

Strana
z2
jania023
15. nov 2024

Ono ked sa chces mat dobre musis preto nieco spravit. Moja sestra sa presne takto vyjadrila o mojom zivote, nie v zlom ale ze ja mam vsetko a ona nic.
Tak som jej vysvetlila ze ked ona sedela doma na gauci a pozerala telku tak ja som sedela v skole a drvila sa aj cez sviatky, piatky, noci aby som si urobila VS
Ked jej poviem ze ved pod ku mne dam ti nejaku robotu na vikend tak mi odpovie ze oba ma aj sukromny zivot a nie len pracovny.
Tak holc smola. Cize ludia chcu ist 4x na dovcu ale bozechran robit cez vikend ci po veceroch aby sa mali lepsie. Im je lepsie nariekat ako to nieje fer ze my mame a oni nie

marca12
15. nov 2024

V 27 som ani ja nemala nic. Bola som par rokov po skole,zila v podnajme a setrila na vlastne byvanie. Cestovat som zacala az okolo 35tky. Kazdy mame iny zivot. Nemozes sa porovnavat s ludmi,ktori nemaju take starosti ako ty. Ty sa musis momentalne starat o otca a bohuzial to sa neda sklbit s cestovanim a uzivanim si zarobenych penazi. Ked pojdes do prace,bude to lepsie. Neviem,ci mas partnera,ale ak nie,tak aj to sa zlepsi,ked budete na vydavky dvaja. Dvom sa lahsie taha domacnost a zivobytie.

anonym_622c55
15. nov 2025

@anonym_autor vôbec nie. Nekladuem doraz na dovolenky. Veľa ľudí bývajú hrozne, ale dovolenka musí byt🤣 aby sa malo čím chváliť. Alebo ľudia v činžiaku…. Každý chce utiecť z tých 4 stien. Kam ujdú? Na chodbu?🙈 tak musia ist na dovolenku. Clovek s usporiadaným, spokojným životom nemá také potreby. Vie si dopriať oddych a užiť dovolenku aj inak.

anonym_f95894
15. nov 2025
@anonym_622c55

@anonym_autor vôbec nie. Nekladuem doraz na dovolenky. Veľa ľudí bývajú hrozne, ale dovolenka musí byt🤣 aby sa malo čím chváliť. Alebo ľudia v činžiaku…. Každý chce utiecť z tých 4 stien. Kam ujdú? Na chodbu?🙈 tak musia ist na dovolenku. Clovek s usporiadaným, spokojným životom nemá také potreby. Vie si dopriať oddych a užiť dovolenku aj inak.

@anonym_622c55 no veru kolko si na tu uzasnu dovolenku napoziciavaju niektori a rok do dalsej to potom splacaju.To je mi uz len super zivot.Tak bud na to mam a idem za hotove alebo pokial si nenaskriabem dostatok v hotovosti.Ja by som takto nevedela zit kupujem si veci len na ktore mam hotovost.Treba sa zakryvat len takou perinou na aku mam e nevymyslat somariny len kvoli chvastunstvu alebo vlastnej nenazranosti a potom vyplakavat ze im neostava na zivobytie riadne

anonym_622c55
15. nov 2025
@anonym_f95894

@anonym_622c55 no veru kolko si na tu uzasnu dovolenku napoziciavaju niektori a rok do dalsej to potom splacaju.To je mi uz len super zivot.Tak bud na to mam a idem za hotove alebo pokial si nenaskriabem dostatok v hotovosti.Ja by som takto nevedela zit kupujem si veci len na ktore mam hotovost.Treba sa zakryvat len takou perinou na aku mam e nevymyslat somariny len kvoli chvastunstvu alebo vlastnej nenazranosti a potom vyplakavat ze im neostava na zivobytie riadne

@anonym_f95894 presne tak. A také zmýšľanie nechápem, ani nechcem chápať. Radšej ušetriť a investovať do skvalitnenia vlastného bývania, ako do dovolenky a bývať s deravou strechou nad hlavou. Priority nemajú hranice, ľudia riešia somariny, pretože je to pre nich dôležité. Nemajú starosti, nevedia sa tešiť plnohodnotným veciam, skutočným hodnotám. Nezamýšľajú sa nad tým, kým v skutočnosti sú… prezentujú sa tým, čím nie sú.

unbeholfen
30. nov 2025

Nemusím sa tak cítiť, ja aj som!

Strana
z2