Cítite sa pod tlakom kvôli partnerovej kritike?
Priatel mi povedal, že som pribrala, cítila som sa hrozne, ale keď som sa odvážila, skutočne som pribrala 3 kg cez zimu. Pýtala som sa ho, že či sa mu už nepacim, na čo mi povedal, že ešte to vyzerá fajn, ale keby to šlo takto ďalej, bude to vyzerať zle. Tak som si nasadila kalorické tabuľky a v priebehu dvoch týždňov boli 3 kg preč. Neskôr sa ma opýtal, že či idem ešte chudnúť a či mám v pláne aj cvičiť. Keď ideme niekde von, komentuje zadky casniciek, aké ich majú krásne plne a pevne a odporúča mi drepovať. Mňa to strašne ponižuje, pripadam si potom strašne škaredo. Jednak dievcata, na ktoré sa diva sú o dosť mladšie. Mám potom pocit, že nie som pre neho dosť dobra a sebavedomie ide preč😞. Pripadá mi to strašne povrchne toto správanie.
To asi nevidel koľko mladších dievčat má rozkysnuty zadok 😂.Namiesto trápenia sa porozprávajte,lebo ak vám to doteraz fungovalo,tri kg alebo guľatý zadok casnicky,nie je dôvod aby sa to zmenilo.
Áno to neni len o veku. Videl som ženu čo po troch pôrodoch je štíhla, a niektoré mladé vyzerajú ako velryby. Ale dospelý človek vie že je neslušné komentovať či už priatelkynu postavu, alebo postavy iných žien pred priateľkou. A je druhá alternstíva že zariadiť sa tak aby sa to nestávalo. Teda byť single a robte si čo chcete. Nemáte koho raniť.
Je to chudák. Utekaj
Píšeš, že si po pôrode. S ním máš dieťa?

Záleží mu na vonkajšej kráse, je to pre neho dôležité. Buď sa s tým naučíš žiť, alebo sa nad tým budeš trápiť 🤷. To už je na tebe ako to spracuješ. Jeden môj známy je rovnaký, má ženu ktorá má 100kg, chodí v rozgajdaných teplákoch všade a má tieto jeho reči doslova a do písmena v p*či... Lebo chlap teda tiež žiadnu krásu nepobral a ona to dobre vie, akurát tak prevráti očami. Čiže aj tak sa dá. Je na tebe ako sa k tomu postavíš. Priateľ vidíš aký je. Teraz ide o teba - ty si so sebou spokojná tak ako si, alebo nie? Ak hej, tak mu to povedz a stoj si za tým 🤷. Vadí ti, že komentuje čajočky? Tak mu to normálne povedz a stoj si za tým, nech to proste v tvojej prítomnosti nerobí. Všetko je o komunikácii a o nastavení hraníc. A keď to nejde, tak to proste nejde, nič netreba zas znásilňovať a byť nešťastná kvôli niekomu inému... Ale zas život nie je čiernobiely, proste všetko je o komunikácii.