icon

Cítite sa podvedené, ak je váš muž na fóre?

hugger
10. feb 2024

Ženy ak by ste po mesiacoch alebo rokoch vzťahu zistili že váš muž je aktívny na MK cítili by ste sa podvedené?

Chceli by ste to vedieť alebo nech si to radšej nechá pre seba lebo niečo také je na mužovi totálne neatraktívne?

hugger
autor
12. feb 2024

@juliacenc možno sme sa obišli, prispieval som hlavne do vzťahových tém. Som tu lebo sa tu dá získať názor žien na rôzne otázky. Rozhodne tu nevidím len vysmievanie a ponižovanie.

anketkarka
12. feb 2024

@juliacenc však tie ženy potrebujú poradiť aj ohľadne mužov. To o ženách máš bohužial pravdu, ale nepýtajú sa len o deťoch. Podľa mňa tu muž má niečo ako vo filme Po čom ženy túžia. Len nemusí mať zázračné schopnosti a stačí vedieť čítať a skúsiť pochopiť. Keby bolo viac takých ľudí, čo by chceli pochopiť aj toho druhého. Aj ženy. Potom by sa nečudovali čo tu robia muži. A možno by ani neútočili jedna na druhú a bolo by to tu o pomáhaní si. Keď si všimneš, muži tu málokedy útočia. Lebo je tu vzorka mužov, čo sa snaží pochopiť. Je to podľa mňa aj prínosom pre toto fórum.

h2
12. feb 2024

@anketkarka Muži tu útočia rovnako, ako ženy. Dojem, že menej útočia, vzniká tým, že ich je tu menej celkovo.

dharmasanata
12. feb 2024

@hugger ja neinforrmujem tiež nikoho, že tu sem tam trávim čas, na čo? Je to diskusné fórum a nehľadám si tu muža 🤷 pokiaľ máš svedomie čisté tak nerieš, časom tu možno budeš tráviť menej času a viac so svojou partnerkou a na mK si ani nespomenieš. Je to len na tebe či sa sem prihlásiš, alebo nie.. mne keby povedal chlap že sem chodí ja by som sa zasmiala a povedala mu nech radšej ide s kamošmi na pivo..

juliacenc
12. feb 2024

Tak ak sa nejaky chlap snazi zistit co sa skryva v zenakej mysli a este to aj nebodaj pochopit, tak to je naozaj super. Ale nemyslim si, ze mk je vhodne miesto, pretoze je to casto neuprimne a ako som pisala zle. Odporucam autorovi snazit sa pochopit svoju drahu polovicku, pytat sa jej, zaujimat sa o nu o jej nazory, nalady, myslienkove pochody a urcite to bude mat uspech. Kazda zena je ina a pre autora je dolezita ta jeho nie anonymna vzorka na mk, takze odporucanie znie venovat sa drahej 😉

grof_monte_christo
12. feb 2024

@juliacenc Ono to takto presne aj je. Muži, ktorí sa na fórum prihlásia v čase krízy, napr. po rozchode a po čase opäť nájdu svoju rovnováhu, sa z MK časom stratia a vrátia sa do reálneho života.

galioska
13. feb 2024

ja zas nechapem, ze chlapi na nejaku socialnu siet maju cas a vobec chodit obkukovat, jedine ze obkukuje non stop aj zena a nemaju nijake inaksie zaujmi😝 pride mi to uchylne.

lulupulu
13. feb 2024

@hugger nakopala by som ťa do vajec magor.. A určite sú tu všetci chlapi rovnakí. Nič iné by nehľadali na fóre pre mamičky 🙂

majarumm
Autor odpoveď zmazal
h2
13. feb 2024

@majarumm Autor je chlap, pýta sa kvôli sebe. Má novú priateľku a rozmýšľa, či jej povedať, že je na MK, alebo nie, lebo by ju to mohlo odradiť.

majarumm
13. feb 2024

@h2 mne to prišlo tak, že žena sa pýta na názor, tak pardon 😅

jana_eyre_2
13. feb 2024

Ak by sem chodil môj muž normálne diskutovať, tak by mi to vôbec neprekážalo, lebo to robím aj ja.. hoci bolo by mi to divne, pretože on zväčša soc.siete dosť ignoruje.. ale na normálnej komunikácii a vymieňani názorov nevidím nič zle..

ALE ak by tu hoc aj "nevinne" flirtoval, tak áno, to by ma výrazne zranilo.. pretože flirt od zadaných ľudí mi nepríde normálny ani virtuálne tobôž nie na živo.. v tomto som striktná a priama.. nikdy by som s nikým neflirtovala a to očakávam aj od svojho muža.. (on to raz skusil s kolegyňou - išlo vraj naozaj iba o flirt, bola z toho dosť vážna a dlha kríza v našom vzťahu, navyše to ovplyvnilo aj moje tretie tehotenstvo)

asod
13. feb 2024

@hugger Ano, citila by som sa podvedená.

hugger
autor
13. feb 2024

@lulupulu

MK už nie je len fórum pre mamičky, riešia sa tu témy rôznych oblastí života. Netvrdím že sa tu nenájdu exoti ale je tu aj zopár slušných chlapov. Tým sa nesnažím hodnotiť seba, to prenechám iným.

... alebo som len neporozumel tvojej reakcii...

hugger
autor
13. feb 2024

@asod z tvojho pohľadu v ktorej fáze vzťahu by bol ten správny okamih sa takúto vec dozvedieť aby ťa to nezranilo?

majarumm
13. feb 2024

@lulupulu prečo by sa tu nemohol normálne chlap o niečo zaujímať? Sú tu rôzne témy a čo vidím chlapov je tu už naozaj dosť

vecicky1805
13. feb 2024

@hugger podľa mňa to ber normálne veď nemusíš sa s tým priznávať ako s nejakým hriechom ani to tajiť nechala by som tomu voľný priebeh veď keď sa budete o podobnej téme baviť a bude sa pýtať tak jej povieš pravdu..už ako to vezme je na nej ale klamať sa neoplatí..ak je to nirmálna žena vezme to v pohode však pokiaľ tu nerobilš nič zlé je to úplne normálne ..však aj mobil časom však niekedy uvidí keď ho používaš normálne možeš fungovať ako vždy keď tak si ak všimne časom že tu ťukáš a bude ju to zaujímať opýta sa sama ..mne príde čudné nad tým takto uvažovať čo sa máš priznávať že nikede píšeš alebo čítaš, však normálne aj medzi rečou keď sa bavíte spomenieš ja by som akože z tohto vedu nerobila..skor keď by sa spýtala a ty by si zatajil a povedal opak by bol problém a al by to zistila to už by som si aj ja myslela svoje..

lienka9
13. feb 2024

@hugger asi by som si z neho robila do smrti srandu 😅😅 ale hnevat sa?!? Alebo to oznacit za neveru?? To ti ako napadlo? A pise a flirtuje v sukromnych spravach,alebo na forach? To sa da ? 😃😃

reanda
13. feb 2024

@grof_monte_christo to len my, vecne nevyrovnane zenske, tu kvakame vkuse cele veky 😀 😀 😀

grof_monte_christo
13. feb 2024

@hugger Byť tebou, v tejto fáze vzťahu by som sa sústredila na budovanie vzťahu. Neskôr môžete hodiť reč o tom, ktoré sociálne siete navštevujete, aký máte na ne názor a pod. Vtedy môžeš spomenúť, že máš účet na MK, ktory si si tu vytvoril vo fáze rozchodu, aby si lepšie porozumel ženám 🙂. Ak bude chcieť, pozrie si tvoje staršie príspevky a spraví si sama nazor. Určite by som prestala aj s nevinným flirtovaním, zvazila, do ktorých intímnych tém a s akým obsahom prispievať a neriešila by som tu svoje súkromie, ak, tak len anonymne.

grof_monte_christo
13. feb 2024

@reanda Ja mám také fázy, raz som tu nechodila 5 rokov, nemala som vôbec potrebu. Teraz mi MK dosť pomáha prežiť horšie obdobie. Ale keby som bola do niekoho ozaj zazrata, tak by som na MK asi aj zabudla 🙂

lulupulu
13. feb 2024

@majarumm tak on sám napísal ze tu niekedy "nevinne" flirtuje. Neviem ci by si sa potešila tomu pri zistení to o tvojom chlapovi 🙂

demodun
13. feb 2024

@grof_monte_christo úplne súhlasím

bubinka12
13. feb 2024

Ja neviem,ak už chodí muž na MK a zháňa tam,tak mi to už naozaj príde ako divný muž a hlavne zúfalý 😄

dagi12
13. feb 2024

@hugger to je problém 🤭 a co ze tu je ci tu ponuka sexuálne služby? Vtedy sa tomu môže povedať nevera

ikuska27
13. feb 2024

Môj muž by na MK určite nešiel 😄

mmrkwa
13. feb 2024

@hugger moj subjektivny nazor, muz, co chodi na MK, je zvlastny, ak to nie je single otecko, co riesi akutne mamickovske temy. Nechce sa mi tukat, preco. Keby to bol moj muz, tak v prvom rade by sme mali debatu, preco mi zatajuje aktivnu ucast, dohorocnu, na zenskom fore. A za druhe, preco sa angazuje na matkovskom fore, este k tomu na tomto, preslavenom. S prevahou zien. Tiez by povazoval za zvlastne, ak by som sa ja angazovala v skupinach s 99,9 percentom muzov a zatajovala to. Zvlastne vztahy maju niektori ludia.

betulinka1
13. feb 2024

@hugger za mna by som sa muza nepytala, ze kde vsade je na fórach. Ak dlho niekde ťuká do telefonu, tak sa spytam, ze co take riesi. Auto, ryby fóra. Ak by mi povedal, modry konik, tak by som sa zasmiala. Ale nic by som z toho nerobila. Ved tu sa normalne rozoberajú temy a nazory. Niekde aj normalne 😉. Ved toto nie je zoznamka.

ikisaka999
13. feb 2024
andreatytler
13. feb 2024

@hugger Ja som myslela ze ti ex zacala robit problemy a vyuzila tvoju ucast na Modrom konikovy ako dokaz nevery a ze to pouzije pri rozchode (rozvode) vo svoj porospech.
Mne by nevadilo ak by muz chodil na modreho konika debatovat. Ale vadilo by mi ak by to drzal v tajnosti. Aj keby to bolo z toho dovodu ze sa boji vysmechu. Kazda tajnost je podozriva a vytvara nedoveru vo vztahu.
Ja byt na tvojom mieste vobec by som neriesila ze kedy a ako to povedat novej priatelke. Ber to ako normalnu sucast svojho zivota a povies jej to ked pride na to rec. Kedze o tom tak intenzivne premyslas, podla mna presne teraz prisiel na to cas. Vacsinou zdielam vsetky svoje najintenzivnejsie myslienky s muzom prave vo chvili ked ich mam v hlave. Povies priatelke ze si cital debatu o tom ako riesia ucast nakonikovi ine pary a ze zaujima ta aky je jej postoj.
Su tu nejake veci ktore nechces aby citala?