icon

Cítite sa u svokrovcov ako doma?

27. jún 2025

Ako sa cítite u svokrovcov? Ja sa tam citim akoby na návšteve. Aj keď vravia že som tam doma mňa nik nebude presviedčať že to tak je . Akoby ešte stále nepreglgli to že mi s mužom máme svoj domov . Svoju domácnosť a svoj život.
Pretoto mám také vzťahy aké mám..je to divné

Strana
z2
123_monika
28. jún 2025
@domkakvet

To je jedno ako sa tam citis, ked tam nebyvas, nemusis sa citit ako doma.

@domkakvet To nie je pravda. V rodine milovaného manžela by sa mala cítiť ako doma v prípade, že ju do rodiny prijali. Inak nie.

123_monika
28. jún 2025
@ha_ha

Keď máte s mužom svoju domácnosť, tak potom u svokrovcov si, len keď si tam na návšteve, nie?

@ha_ha Nie,u svokrovcov ako u rodiny by sa mala cítiť sa ko doma. Inak ju neprijali ..

123_monika
28. jún 2025
@tim23

Veď a niesi na návšteve? Ja sa všade mimo môjho domu cítim ako na návšteve, lebo na návšteve aj som. A nepresviedčajú ťa o ničom, len sú slušní a povedali ti aby si sa u nich cítila ako doma. Ja neviem, si divná

@tim23 Prečo by mala byť divná? To čo je za nalepkovanie?

123_monika
28. jún 2025
@ivik4

Vsak si na navsteve
My mame vyborne vztahy a na navsteve som. Doma som doma...

@martul
@ivik4 Ale u rodičov by mala byť tiež ako doma

123_monika
28. jún 2025
@a_alexandra_a

Nemám problém, vyrobím si ... aj mne svokrovci povedali, že sa mám u nich cítiť ako doma, rovnako tak aj moji rodičia to povedali môjmu manželovi. Je to bežná fráza, ktorá sa hovorí aby si druhému navodila pocit, že sa môže cítiť uvoľnene a dobre.

@a_alexandra_a Nie je to fráza. Je to normálne...

maya_hi
29. jún 2025

Mne by stačilo aj keby mi to len povedali. Je vidieť že im.na tebe záleží. Ono fakt, že to tak necítiš nezáleží len od nich 😏 Ty pre ten vzťah tiež musíš niečo urobiť. Nie len čakať ako ťa bude celý svet ofukovať

naily
29. jún 2025

Mne svokra tiež vravela "veď ty si tu doma." Svokrovcov už nemám , zomreli nedávno a teraz tam býva švagriná a vždy sa tam cítim dobre, prijatá, milovaná. Ja som taká rada, že máme dobré vzťahy.

martul
29. jún 2025
@123_monika

@martul
@ivik4 Ale u rodičov by mala byť tiež ako doma

@123_monika samozrejme, píšem, že nie, píšem niečo o jej rodičoch?

michelle567
30. jún 2025

Prijali ťa u nich doma v rodine a ty si za to nasratá? 😃

nancy171
30. jún 2025

a ty sa doma nudíš, žena, ci co? Takéto somariny tu ides vypisovat? Aj u rodičov si na návšteve, keď máte s manzelom už vlastnú domácnosť. A koľkokrát som ja návšteve povedala "citte sa ako doma" úplne v dobrej viere a hádam to doma neskumali pod mikroskopom, ci sa tak ozaj cítili... mne makkne mogoz z týchto sprostý ch príspevkov ešte viac ako z tepla...

semtexka1
30. jún 2025
@basska_b

Moj muz mi povedal, ze idealnu dovolenku si predstavuje u svokry, ze tam si vzdy dobre oddychne, pozna to tam, ma to tam rad... Az ma studeny pot zalial. U mna urcite plati: ryba a hosť, tri dni a dosť. A to dokonca aj u mojich vlastnych rodicov.

@basska_b 😁 jaj , môj muž tiež miluje byť u svokry, tam si najlepšie oddýchne a najlepšie sa naje 🙈 ja nemám problém tam zopár dní ostať, ale hoci tam fungujem ako doma, navarim, napeciem, upracem byt.. necítim sa tam úplne uvoľnene ako doma. Tak sa cítim len doma.

zuzikak
30. jún 2025

och prosim ta neviem na co to riesis. Je jasne, ze domov mas len jeden a to ten, ktory si vytvoris. Svokrovci chceli byt mily a povedali ti to aby si sa u nich citila dobre, kedze ste tam predtym uz byvali. Je jasne a logicke, ze necakaju od teba, ze im tam budes upratovat. Ano maj u nich pohodlie a hotovo.

veronicka88
30. jún 2025

U svokry si sama urobím kávu,aj všetkým zúčastneným,nechávam sa obsluhovať,deťom jesť(samozrejme po opýtaní),zoberiem si ovocie alebo čo chcem samozrejme po opýtani.ale nie je tooj byť ani moja domácnosť takže áno.som na návšteve ale cítim sa ako doma lebo po rokoch som prijatá taká aká som. Svokra má svoje muchy,ja takisto ale som jej za strašne veľa veci vďačná a veci ktoré už viem predýchať,prejsť bez zbytočného rozcluvoania ignorujeme a akceptujeme. Vďakabohu za to 👌

zltalienka
30. jún 2025

Nie ako doma, ale ani ako na navsteve. Nieco medzitym.

blackcat8885
30. jún 2025

Mať starosti niektorých ľudí...

zajinkakoni
30. jún 2025

My nebývame so svokrovcom, chodíme k ním na návštevu a citim sa u nich ako doma.

zuzu2636
30. jún 2025

Napíšem moju skúsenosť. Vychovala má starká zaco som jej nesmierne vďačná, keďže pani čo má porodila akosi na mňa zabudla. Keď som sa spoznala s manželom všetko bolo ok, až do momentu, keď sme to už brali veľmi vážne, otehotnela som, zobrali sme sa. No svokra mi často pripomínala, že do manželstva som si doniesla, len dieťa pod srdcom. Bola som nechcena nevesta, veľa ľudí mi povedalo, že svokra si priala inú nevestu ( asi bohatú ), no jej syn si vybral obyčajne chudobné dievča. Po svadbe sme bývali 5 rokov pri nich, potom sme šli do vlastného. Za tých 5 rokov, čokoľvek som urobila nič nebolo dobré. Keď sme od nich odchádzali, povedala som, že príde deň keď ja ako nechcena nevesta im budem dobra. Svokra, že nikdy sa to nestane.
Ale osud to zariadil, tak že už nás potrebujú čím ďalej viac, nákup, lekári, pomoc v domácnosti. Idem spravím, pomôžem, ale necítim sa u nich dobre. Možno je to aj tým, že od malička som nechcena.

tomasqola90
30. jún 2025

Nie necitim sa dobre u nich su ufrflany v ničom im nevyhovieš uražlivy takže tak som rad ked odidu z domu kdesi preč a možme si s priatelkou robiť čo chceme a to mame ešte adhd dieťa takže mazec večer keď idu pozerat tv je najj z celeho dňa

janka0702
30. jún 2025

Som z manželom manželia uz 8 rokou nikdy aom nebola a ani nebudem u svokry doma ešte mi aj prikázala ze ju mam volať mama nikdy som ju tak nevolala hneď som jej povedala ze mam mamu len jednu takze našťastie mame deti tak je babka

bielasovicka
30. jún 2025

Keď svokra chce mat dobre vzťahy s nevestou, je zle. Keď nechce mať, aj tak zle. Co je divne natom keď chce aby si sa u nich cítila ako doma? Ženy, co vy vlastne chcete? Nič vám není dobre. Acch

niky1234
30. jún 2025

Neviem ja sa ako doma citim len doma… uz ani u mojoch rodicov sa necitim doma… to vsak neznamena ze sa tma necitim dobre. Mam skvely vztah so svokrovcami ale nie je to moja domacnost.

7komorova
30. jún 2025

My ked tam sme aj s priatelom s ktorym mame babo, tak sa citime uplne nechceny a chcu len maleho a nam povedia ze ved mozte ist aj domov a my Vam ho donesieme… lebo sme tam a len sedime a kukame ako sa s nim hraju..

Strana
z2